2777
2789
عنوان

دخترم کلاس دوم از مدرسه بیزاره

| مشاهده متن کامل بحث + 123 بازدید | 19 پست
منم اینجوری بودم تو مدرسه تغذیه هامو نمیتونسم بخورم چندشم میشد . مامانم روز اول مدرسه خوذش برام دوس ...

اتفاقا هیچ دوستی نداره من چطوری دوست پیدا کنم من که اصلا کسی رو نمیشناسم 

ناراحت نباش استاتر دختر منم دومه واز این داستانا زیاد داره ولی من فقط بهش میگم مهم نیست بابا اونا بچه ان عقلشون کمه مثل تو با درک وشعور وباهوش نیستن اهمیت نده بهشون ولی اگرم دیدی اذیت میشی قوی وقاطع مثل خودش رفتار کن تا منو بابات خوشحال بشیم که تو انقدر قوی وزرنگی وضعیف وترسو نیستی افرین دختر قوی وباهوشم

خدا چه قشنگ میگه:اگر عالم و آدم مخالفت باشن!فقط کافیه من بخوام میرسونمت، مطمئن باش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اتفاقا هیچ دوستی نداره من چطوری دوست پیدا کنم من که اصلا کسی رو نمیشناسم

شاید بگم خنده‌تون بگیره ها ولی مامانم اولیین روز مدرسه منو میبرد میزاشت اولین نفر صف میموند پیشم بعدی ک میومد هودش شروع میکرد با دختره حرف زدن من خودم خجالت میکشیدم اخراش میگف با دختر من دوس میشی بعد دیگ دوست میموندیم تا اخر سال 😂 یبار باهاش برین بین دوستاش سعی کنین فقط کاری کنین ک خداقل با یکی احساس راحتی بعدنا خودشون رابطع‌شون بهتر میشه .

همیشه ممنون مامانم بودم خیلی کمکم میکرد و میکنه 

جدیدا خیلی بهتر شده وحقشو میگیره وباج نمیده به کسی دیگه بی دست وپا نیست خودش فهمید باید اینجوری باسه

بچه ها تا رنج 12 سالگی نمیدونن چجوری اهمیت ندن . اهمیت دادنو ندادنو براشون معنی داره . بهترین راه دوست پیدا کردنه اعتماد ب نفس میده بهشون