2777
2789
عنوان

امشب سخنران بودم📸📸

| مشاهده متن کامل بحث + 1494 بازدید | 161 پست
مولانا صوفی نبودخاک به دهانم اگه این حضرت رو صوفی خونده باشمدین نداره فقط نگرش الهی دارهدر مقام پیام ...

بس کنید خواهش میکنم.

دین داشت و مسلمان بود.

مقام پیامبری هم براش قائل نشید

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

و همه افکار و آثارش رو تفسیر و تعقیب میکنن فقط ما نیستیم

منم همینو گفتم

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
یک عکس از یک صفحه یادداشت یا هرچیزی مربوط با مولوی که در خانه داری هم برامون بگذار! ادیب گرام!

کتاب امشب

خنک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش ...بنماند هیچش الا هوس قمار دیگر
خدایی هیچکدومتون نبودید اون تاپیکش ک میگفت شوهرش بهش خیانت کرده؟؟؟؟

اهان بله

عکس دختری که زندگیم رو خراب کرد و منجر به طلاق شد

حلالشون کردم

بس کنید خواهش میکنم.دین داشت و مسلمان بود.مقام پیامبری هم براش قائل نشید

عارف دین نداره قشنگم

خودش دینه

توضیحش سخته

باید وارد این وادی بیکران تاریک بشید

طرف به عنوان دکترای ادبیات کشور، علائم نگارشی و قواعد املایی رو رعایت نمی‌کنه و تاپیک در مورد سخنران ...

من دروغ میگم عزیزم

من بی سوادم

شما به شعورتون احترام بزارید تاپیک منو نگاه نکنید

💙🤍

من دروغ میگم عزیزممن بی سوادمشما به شعورتون احترام بزارید تاپیک منو نگاه نکنید💙🤍

حالا که عکس می‌گیرید یک عکس هم از کتابخانه‌تون بندازید ببینیم.

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
عارف دین نداره قشنگمخودش دینهتوضیحش سختهباید وارد این وادی بیکران تاریک بشید

مطالعات عرفانی داشتم منم حوصله توضیح ندارم مخصچصا شماکه معلومه عضو فرقه ای هستین. فقط خواستم جوابم بمونه اینجا برلی اون خواننده ی بی خبری که گول میخوره.

درضمن عرفان واقعی برگرفته از اسلامِ مخصوصا عرفان در دوره مولوی و قبلش،تا قرن۱۰_۱۱تقریبا.اینم شعر مولانا دررابطه با پیامبر(ص).

خطبهٔ شاهان بگردد و آن کیا

جز کیا و خطبه‌های انبیا

زانک بوش پادشاهان از هواست

بارنامهٔ انبیا از کبریاست

از درمها نام شاهان برکنند

نام احمد تا ابد بر می‌زنند

نام« احمد» نام جملهٔ انبیاست

چونک صد آمد نود هم پیش ماست

مطالعات عرفانی داشتم منم حوصله توضیح ندارم مخصچصا شماکه معلومه عضو فرقه ای هستین. فقط خواستم جوابم ب ...

تمامی عرفا به پیامبر و ائمه اعتقاد دارن

مگه میشه نداشت

ولی نه به عنوان یه امام ساده

بلکه به عنوان عارف والا مقام خیلی والا تر از اسم عادی پیامبر و امام

از خدا میخوام هر کس عرفان رو به سمت فرقه ای میبره به ذلت بیفته

از کتاب امشب گذاشتم

خوب مگر کتابخانه ندارید؟ 

همین کتاب رو بگذارید تو قفسه کتابخانه یا روی یک میز دیگه که چند تا کتاب تخصصی دارید  ازش  عکس بگیرید تا باور کنیم و شک نکنیم عکس از پیچ اینستاگرام و... برداشته باشید.

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
تمامی عرفا به پیامبر و ائمه اعتقاد دارنمگه میشه نداشتولی نه به عنوان یه امام سادهبلکه به عنوان عارف ...

شما خودت حرفات باهم متناقضِ اول گفتی عرفان دینِ!!

حالا یه چیز دیگه....

به هرحال نیاز به توضیح نیست.رشته ام مرتبطِ و کاملا در جریانم