2777
2789

سلام به همه دوستان امیدوارم حال دلتون خوب باشه 

من یه سال و نیمه که نامزد کردم اوایل خیلی خوب بودیم بعدش بد شد انگار نه انگار همون آدم بود دعوا هایی که طول کشید نامزدم کارهایی کرد که واقعا هر یه دونه اش باعث طلاقه ، روی خانواده ها به هم باز شد من قصد طلاق داشتم ولی همسرم و پدرم نذاشتن ولی یه چیز خیلی خوب حس میکنم همسرم ذره ایی من رو دوست نداره خیانت ندیدم  ولی اگه زنگ بزنن بهش بگن زنت تصادف کرده میگه خب باشه، تا من زنگ نزنم هیچ تماسی نیست نه پیامکی نه چیزی، میخوام کمی ناراحتی نشون بدم میره تا یک هفته سرد برخورد میکنه من آدم حساسی نیستم ولی این قدر بی محبتی دیدم که حتی یه محبت کوچیک من میبره آسمون ها 

ولی دیگه نمیتونم التماس کنم،  بسه دیگه خسته شدم از توجه خواستن از محبت خواستن مگه من چیم از بقیه کمتره؟ خانواده دارم سطح رفاه عالی داریم تحصیلات عالی دارم زیبا هستم ولی برای یه ذره توجه محبت و عشق گدایی نامزدم میکنم من قبل ازدواج نه با کسی بودم نه حتی با پسری دوست شدم حقم این نیست که وقتی همه چیز رو برای همسرم نگه داشتم اینجور مثل یه تیکه چوب باهام رفتار بشه 

الان راهنمایی میخوام چیکار کنم طلاق واقعا تو ذهنمه شما یه راه بزارید جلو پام مستاصلم دیگه

طلاق آخرین راه کاره. حتی تو کشورای اروپایی دادگاه یک سال طلاق و طول میده تا روی خودشون کار کنن. اگه از حرفم ناراحت نشی شما دلیل کافی ندارید برای طلاق و احساسی تصمیم میگیری. اگه معتاد بود می گفتم خوب باشه. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله طلاق

دختری که انقد کامل و خوبه چرا نباید با کسی باشه که یار خوبی بشه براش

این اقا اصلا لیاقتت رو نداره

ردش کن بره 

انشالله یه یار خوب نصیبت میشه

آرزوم عاقبت بخیری بچه هام♥💙داداشم بسلامتی سربازیش تمام بشه(ممنون میشم دعا کنید)  سایه مامان و بابام همیشه مستدام باشه♥خاهرام که همه زندگیم هستن همیشه شاد باشن خودمم بشم بنده خوب خدا. 😍🙂                                                                                                                                     تنها یه رفیق دارم تو این دنیا که هم خواهرمه♥ هم همدممه♥ هم رفیقمه💙 از ته دلم از خدا میخام همیشه مواظب خودش و عزیزانش باشه 🙏🏻                                                                                                    یه گروه خیریه دارم میزارم تا کنار هم بتونیم دل بنده های نیازمند خدا رو شاد کنیم                               باور کن حتی با مبلغ کم تو کار خیر شرکت کنی خدا چند برابرش بهت برمیگردونه.    اگه میخای عضو گروه بشی بهم درخاست بده عضوت کنم♥
به نظر من همچین ادمی عوض که نمیشه یهو خوب فکراتو‌بکن‌که بعدا یه بچرم بدیخت نکنین

نه عزیزم میدونی آخه اوایل خوب بود جوری که من گفتم واقعا خدا بهم نظر کرده 

ولی الان میبینم مودی هستش یه روز خوبه ۳ روز بد بهش میگم چی شده چرا ناراحتی اگه مسئله ایی هست بیا حلش کنیم بدتر برخورد می‌کنه

نه عزیزم میدونی آخه اوایل خوب بود جوری که من گفتم واقعا خدا بهم نظر کرده ولی الان میبینم مودی هستش ی ...

چی بگم‌خودت بهتر میشناسیش 

ولی پشیمونی بعدا دیگه فایده نداره

من‌خودم با‌کلی عشق ازدواج کردم منم خیلی دوس داره ولی راضی نیستم‌از زندگیمون همش ناراحتم با یه بچه هم‌که نمیتونم کاری کنم

من اگه جای شما بودم جدا میشدم چرا؟

چون آدمی که در دوران عقد و‌نامزدی نتونه به زنش محبت کنه بعد ازدواج که واسه هم عادی شدند میخواد چیکارکنه؟بنظرمن همیشه دلیل جدایی اعتیاد و خیانت نیست

اینم خودش یه جور خیانته که یه نفر را وابسته ی خودت کنی و بعد بهش محل سگ نذاری ببخشید البته

من اخلاق شمارو نمیدونم 

شاید شما هم اشتباهاتی داشتی و کارایی کردی از هم سرد شدید شایدم نه 

ولی فعلا که همه چیز خرابه 

حداقل یه اقدام جدی واسه جدایی بکن شاید به خودش بیاد 

و اگه هم دوستت نداره که همون بهتر بره

طلاق آخرین راه کاره. حتی تو کشورای اروپایی دادگاه یک سال طلاق و طول میده تا روی خودشون کار کنن. اگه ...

آخرین راهه ولی واقعا من هیچی کم نذاشتم تو این زندگی جوری شده فامیل آشنا من میبینن میگن نامزدت چرا اینطوریه ؟ بهش میگم مشکلی هست بیا حلش کنیم ناراحتی بیا درد دل کنیم ۹۰ درصد مواقع خودش دعوا میکنه من باید برم منت کشی درحالی‌که تقصیر خودشه باز من چیزی نمیگم ولی خسته ام کرده من مثل بقیه دخترا نه ازش کادوی میخوام هیچی فقط میگم محبت کن گوشی ۲۴ ساعته دستته چی میشه یه زنگ بزنی حال منم بپرسی ؟ زنگ نمیزنی یه پیامک باشه اونم انجام نمیدی حداقل به تماس پیام من جواب بده اون لحظه دستت بنده یه ساعت بعد دوساعت بعد به خدای احد واحد قسم من تو عمرم منت کسی رو نکشیدم 

آخرین راهه ولی واقعا من هیچی کم نذاشتم تو این زندگی جوری شده فامیل آشنا من میبینن میگن نامزدت چرا ای ...

عزیزم اینا منت کشی نیست. شما اگه امکان داره این انتظارتونم مثل بقیه انتظاراتتون به صفر برسونید. چون پسرا اصلا این چیزا رو درک نمی کنن وبراشون عادیه شما که این انتظارو دارین اصلا به فکرشون نمی رسه که این نیاز ه خانم هست توجه و محبت. ومتاسفانه مردا کار. و پول در آوردن و مساوی با عشق میدونن. که حق دارن. ببین اینجا نه شما مشکل داری نه ایشون. فقط خطای دیده مه باید حل بشه

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

من اگه جای شما بودم جدا میشدم چرا؟چون آدمی که در دوران عقد و‌نامزدی نتونه به زنش محبت کنه بعد ازدواج ...

متاسفانه کاملا درست و حق گفتی اوایل جوری رفتار کرد که من کاملا وابسته بشم من دختری بودم که نه به نامحرم نگاه کردم نه رابطه ایی داشتم به قول خودمون چشم گوش بسته 

من کاری نکردم جدا میگم دعوا میشد من پا پیش گذاشتم من صحبت وا میکردم میگفتم آخه درد چیه مشکل چیه مناسبت ها بهترین کادو خریدم محبت کردم خونه داری کردم تو هر مراسمی و تو جایی به خانواده اش کمک کردم به خواهرش تدریس کردم (معلم و دانشجو هستم) با تمام خستگی هام وقت گذاشتم کم نذاشتم بهش گفتم اگه ایرادی از من هست بهم بگو سعی میکنم درست کنم ولی نه نیست همه اش بهونه گیریه 

متاسفانه کاملا درست و حق گفتی اوایل جوری رفتار کرد که من کاملا وابسته بشم من دختری بودم که نه به نام ...

پس دورشو‌خط بکش و یه حرفی میزنم تا آخر عمرت با خودت نگه دار

هیچوقت توی قهر با همسرت پیش قدم نشو که عادت کنه 

ذات مرد نیازه و ذات زن ناز 

شما جاتون عوض شده باهم 

چرا کادو خریدی وقتی برات کادو نمیخرید؟چرا نازشو کشیدی؟مگه مادرشی؟

تو همسرشی و باید براش ناز میداشتی که نداشتی 

وقتی میری پیشقدم میشی جاتون عوض میشه باهم و چون ذاتش نیست رابطه تون درست نمیشه که هیچ بدترم میشه 

یه مدت تلاش کن اگه درست نشد بیخیالش شو 

راستی هیچوقت هیچوقت از همسرت نپرس چته؟چیزی شده؟کاریکردم؟

کم کاری ازم دیدی؟

اینا دشمن رابطه اس 

وقتی اعصاب نداره بداخلاقی کن بگو توام همیشه همینجوری 

اصلا کنارت بهم خوش نمیگذره 

چقد اخلاقت بده 

رو خودت کارکن 

بعدم پاشو از کنارش برو

اینارو بهش بگو 

نه اینکه نازشو بکشی 

به وقت اون بخاد ۴۸ساعته قهر کنه شماباید دنبالش بدوی؟