2777
2789
عنوان

خواستگاری بیاین

85 بازدید | 9 پست

بچه ها، کیس مورد نظر روستا متولد شده و الان 10 ساله معلمه تو شهر

تیپش خیییلی سادست 

موهاش و ابروهاش تو عکساش شلختست

تو همه عکساشم اخموعه

دبیره

هنوز ندیدمش ولی یه ویس ازش شنیدم 

اینطوری صحبت میکنه که:  ما قبول شدیم و رفتیم ( منظورش من قبول شدمه)

یه جا هم گفت با خواهرم👈🏻 تشریف 👉🏻میاریم😐

خیلی ساده صحبت میکرد

درحالی که تایپ من، ادمایی اند که با تفکر بیشتری صحبت میکنن  یه جورایی لفظ قلم و خیلی منطقی ... 

حالا بگید ازش چه سوالایی بپرسم، از منطقش سردربیارم

از مدل تفکرش

و این چیزا

وقتی چیز ساده ای مثل حرف زدنش برات انقدر ازار دهندست اصلا دیگه چرا باید بهش فکر کنی و ازش سوالی بپرسی

صحبت کردن ساده ترین چیزیه که باید به دل ادم بشینه ایشون وقتی اینو نداره قطعا بقیه ی چیزاشم همچین باب دلت نمیشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حس میکنم به درد نمیخوره

کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند

وقتی چیز ساده ای مثل حرف زدنش برات انقدر ازار دهندست اصلا دیگه چرا باید بهش فکر کنی و ازش سوالی بپرس ...

با خانوادم چیکار کنم؟ 

پسره چون سنش خوبه

خونه داره، ماشین داره... و مهم تر از همه معلمه

همه ی اینا باعث میشه وقتی بگم مدل حرف زدنش به دلم نمیشینه، یه جوری نگام کنن انگار دیوونه دیدن🤦🏼‍♀️

با خانوادم چیکار کنم؟ پسره چون سنش خوبهخونه داره، ماشین داره... و مهم تر از همه معلمههمه ی اینا باعث ...

وا

از همه ی اینایی که نام بردی مهم تر اینه که به دلت بشینه عزیزم

بزار هرکی هرطورر میخواد فکر کنه

شمایی که بعدها قراره یه عمر با اون ادم سر کنی

توی این مورد ازت میخوام که خودخواه باشی.