2777
2789
عنوان

واقعا اینقدر خوابش سبکه

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 26 پست
ولی پیامم ندید بعد از ساعت ۹ شب ! واقعا درست نیست‌ . هرچقدرم که واجب باشه.یا از قبل از طرف بپرسید بر ...

میشه روی حالت پرواز بذاره که پیام و تماس نیاد. بعد آلارم رو روشن کنه

اصولا آدم باید وقت خواب سایلنت کنه دیگه. مگه میشه با گوشی روشن خوابید. اصلا ممکنه مزاحم زنگ بزنه یا پیام تبلیغاتی بیاد یا هزار تا چرت و پرت دیگه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره دوست من میگف نوتیفیکیشن پیامت تو تلکرام اومده روشن شده صفحه گوشیم بیدار شدم

چقدر عجیب 

اینجا حالا همه حوابشون سبک شده 😐🤣کل تاپییک میگن اره منم اینطوریم 

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

ربطی به زنگش یاپیامکش نداره هرچقدکارت ضروری بوده کارشمااشتباه بوده تایم کاری باتایم استراحت توخونه ...

وقتی غروب بهش پیام دادم جواب نداد مجبورم کرد اونموقع شب پیام بدم و بازم بیشعور بود بیدار شده خونده جواب نداده

وقتی بیدار شده و خونده و دیده چقدر کارم واجبه و اگر جوابم نده حجم کاریم زیاد میشه بیشعوری و خودخواهی ...

نه هرگز بیشعوری نیست

خدنگت که نیست عزیزم هر موقع شما دستور دادی جواب بده هر موقع دستور دادی جواب نده

میتونه واسه خودش تصمیم بگیره و توی تایم خصوصیش هیچگونه وقتی برای شما نذاره حتی اگه شما روی گاز مونده بودی

کار شما خودخواهیه که فک میکنی بقیه بهت مدیونن و در اختیارتن هر جور صلاح دیدی بهت خدمت رسانی کنن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
چقدر عجیب اینجا حالا همه حوابشون سبک شده 😐🤣کل تاپییک میگن اره منم اینطوریم

ببین مثلا من خودم یکی دو ساعت قبل از خواب و بعد از بیدار شدن انرژی ندارم چیزی جواب بدم. گوشی دستم هست ولی پیام جواب نمیدم

نه هرگز بیشعوری نیستخدنگت که نیست عزیزم هر موقع شما دستور دادی جواب بده هر موقع دستور دادی جواب ندهم ...

چه خدماتی؟ ایشون بابت موضوعی از من هزینه دریافت کرده تا راهنمایی کنه این مدت هربار یه برنامه بهم ریخته برای ملاقات تحویل من میداد منم گیج شده بودم چه تایمی بذاره برای چه بخش از کار هم رو ببینیم غروب پیام دادم جواب نداد و یازده شب فقط اینو فرستادم 🥲 گفتم شاید فراموش کرده جواب بده که بازم خونده چیزی نگفته و فرداش اون حرف زد 

ببین مثلا من خودم یکی دو ساعت قبل از خواب و بعد از بیدار شدن انرژی ندارم چیزی جواب بدم. گوشی دستم هس ...

وقتی مسولیت داری چه انرژی داشته باشی چه نه باید جواب بدی عزیزم .

وقتی غروب بهش پیام دادم جواب نداد مجبورم کرد اونموقع شب پیام بدم و بازم بیشعور بود بیدار شده خونده ج ...

نه خب شما اشتباهت دوبار تکرار کردی .اگه اون اقا جواب بده بود جواب پیام اولت میداد وقتی نداده دلایل خودش وداشته دیگه قضیه مرگ وزندگی هم بوده نبایددوباره پیام میدادی اخرشم جوابتو گرفتی ازش .بعدشم خودت فکرش بکن مگه میشه ادم چندین ساعت نگاه گوشیش نکنه ؟؟نه نمیشه همین خودمون هردقیقه بازبسته میکنیم ساعت نگاه میکنیم اونم نگاه کرده جواب نداده پس نباید خودتو کوچیک میکردی دوباره پ میدادی

نه خب شما اشتباهت دوبار تکرار کردی .اگه اون اقا جواب بده بود جواب پیام اولت میداد وقتی نداده دلایل خ ...

شما چرا اینقدر عامیانه و سطحی به موضوع نگاه میکنید اون آدم مسولیت داشته ! مگه خاله و عموی من هست که بگم چون دلش نخواسته جوابمو بده پس دیگه چیزی نگم کوچیک بشم ؛ مسیله مرگ و زندگی نبود اما وقتی مسویلییت یه چیزی رو قبول می‌کنی بابتش هزینه دریافت می‌کنی باید پاسخگو باشی