2777
2789
عنوان

پلانک چن ثانیه یا دیقه میتونید برین

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 100 پست
استخر رو بخاطر مسائل بهداشتیش خوشم نمیادبجز پلانک چه ورزشی بنظرتون تاثیر داشته؟امیدوارم زود حالتون خ ...

عزیز دلمی من استخر های تمیز شهرمون میرفتم خدا روشکر مشکلی برام پیش نیومده تا الان 

دراز نشست کرانچ حرکت دوچرخه ودست وپای مخالف و شکم دمبل پهلو دمبل کرانچ همراه صفحه دست وپای سی درجه ثابت 

حرکت خیلی بزن نت میاره

خب تو خونه انجام بده گلم بعد یه چی بگم من و هرکی جدیدا میبینه میگه وای چقد خوب شدی فلان با اینکه اصن ...

توی خونه ورزش میکنید؟

طبق برنامه ی خاصی هست؟

چه ورزش هایی میکنید؟

ببخشید سوالاتم زیاد،شد

یَا رَفِیقَ مَنْ لا رَفِیقَ لَهُ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز دلمی من استخر های تمیز شهرمون میرفتم خدا روشکر مشکلی برام پیش نیومده تا الان دراز نشست کرانچ حر ...

دمتون گرممم

اخه ما شهرمون کوچیکه و کلا،یه استخز داره اونم نصف سال بسته هس🥲

بعد ببخشین شما ترک های پوستی نداشتین؟

راهکاری ندارین برای اون

یَا رَفِیقَ مَنْ لا رَفِیقَ لَهُ
توی خونه ورزش میکنید؟طبق برنامه ی خاصی هست؟چه ورزش هایی میکنید؟ببخشید سوالاتم زیاد،شد

نه بابا این چه حرفیه 😍

ببین عزیزم قبلن هفته ای سه بار میرفتم باشگاه ولی دانشگام ترم جدید برنامش بد شد الان هفته ای دو بار میرم 

بعد یوقتاییم که نتونم برم باشگاه خودم تو خونه ورزش میکنم

تاپیکامو یه نگا بنداز عزیزم اگه بخای عکسمو میزارم ببینی 

پیلاتس کلن یه فرم خوبی به بدن میده در کنار چربی سوزی

ارره اصلا نمیشه خیلی سخته یکی بالا میگف نیم ساعت میتونه😐

عزیزم من و هم راهنمایی میکنی لطفا چیکار کنم رژیم غذایی خاصی نمیتونم بگیرم فقط بتونم حجم غذا رو نصف کنم قدم ۱۵۲ وزن ۵۶ ولی شکمم خیلی بزرگه و پهلو دارم بعد غذا کم خوردم لاغر شدم ولی باس... کلا دیگه تخت شده 🤕🤕

:)
دمتون گرممماخه ما شهرمون کوچیکه و کلا،یه استخز داره اونم نصف سال بسته هس🥲بعد ببخشین شما ترک های پوس ...

عزیزی 

آها اونحوری خوب سخته 

من ترک پوستی دارم یه مقدار ولی زیاد نیست وچون خیلی تو دید نیست کاری نکردم 

ولی میگن کرم ترنیتویین وآداپالن خوبن 

عزیزم من و هم راهنمایی میکنی لطفا چیکار کنم رژیم غذایی خاصی نمیتونم بگیرم فقط بتونم حجم غذا رو نصف ک ...

دختریی یه چیزی بهت بگم شکم و پهلو فقد با حلقه هولاهوپ و ی سری ورزش ددست میشه من همه راهرو رفتم 🥺😍

چه ورزش هایی باشگاه نمیتونم برم فعلا برای بزرگ شدن.... چی کار کنم 🥺

اسکوات با دمبل عزیزدلم 

حرکت دانکی کیک با کش مینی لوپ

البته برا حجم دهی تغذیه خیلی مهمه ها باید پروتئین بهد ورزش زیاد بخوری 😍🥺