2777
2789
عنوان

معیار انتخاب پارنترتون یا همسر برای زندگی چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 39 پست

من ک متاهلم ی نصیحت دارم براتون درگیر چیزای سطحی و ظاهری نشین

همسر منم مثل همه آدما عیب و ایراد خودشو داره اما انقد درکم میکنه و مثل پروانه دورم میچرخه و اهمیت میده بهم ک جونم بهش وصله

سلیطه🗿باورت را قوی کن به نور، به امید..💫 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قدبلند

سبزه

چشم ابرو مشکی

اهل کتاب

بااخلاق

تخصیلات بالا

وضع مالی معقول

متعهد

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

شوهر من بشدت خوشتیپه و با شخصیت .دخترا بیرون خیلی نگاهش میکنن حتی تو فامیب دخترا چشمشون به همسر منه. تو خونه مهربونه شوخه خوش اخلاق اما با یه سری کاراش باعث شده افسردگی بگیرم و از یه دختر شاد به یک زن غمگین و دل شکسته تبدیل بشم.همه چیز به قدو قیافه نیست

اول خانواده دوم خانواده سوم خانواده چون ا.ن شخص تو خانواده اداب و خصوصیات اعضای دیگه رو به ارث برده و یاد کرفته

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.
من ک متاهلم ی نصیحت دارم براتون درگیر چیزای سطحی و ظاهری نشینهمسر منم مثل همه آدما عیب و ایراد خودشو ...

وای بخدا منمم که این تایپک و زدم حس میکنم بعضیا فکر میکنن معیارای دوست پسر و میگم ولی منظورم شوهره 

چهره خوبی داشته باشه چشم ابرو مشکی باشه قدش از من بلند تر باشه، حداقل لیسانس داشته باشه 

همسطح باشیم از نظر مالی و فرهنگی، شخصیت و رفتار خوبی داشته باشه، درست صحبت کنه و احترام بزاره، اخلاق خوبی داشته باشه، طرز لباس پوشیدنش خوب باشه، اعتقاداتش هم مثل من باشه، پولم اندازه شروع یک زندگی رو داشته باشه ، توی زندگی توی همه ی مسائل همکاری داشته باشیم، درک متقابل داشته باشیم 

تفاوت سنی هم کمتر از پنج سال باشه 

قد بلند 180 تا 185

پوست گندمی 

موهای مشکی و پرپشت 

لاغر و کشیده 

چهره ی دلنشین

سن هم زیر 28 سال

متشخص و چشم پاک و سر به زیر و متعهد و خوش اخلاق و بامعرفت و مرد 

تحصیلات دانشگاهی لیسانس یا فوق یا دکترا 

ماشین حداقل باید داشته باشه ، درآمد ماهیانه هم نزدیک 30 تا40 شغل دولتی و جایگاه اجتماعی خوب ، خانواده با شعور و فهمیده ای داشته باشه 

صداشم قشنگ باشه ، کسی رو تو زندگیش بازی نداده باشه و دختر بازی و رفیق باز و .... هم نباشه اهل مشروب و سیگار و ... هم نباشه ، و در آخر عاشقم باشه و برای بدست آوردنم خیلی تلاش کنه 

اگه همسر باشه؛خصوصیات حضرت فاطمه روداشته باشه،اگه به عنوان دوست و پارتنر؛ خصوصیات جنیفرلوپز رو داشته ...

بنظرم شما یه نگاهی به خودتون بندازین که این چنین همسری بخواین داشته باشین و اینکه کسی مثل جنیفر لوپز نمیاد با شما اوکی شه با عرض معذرت 🥰

از هیچی بهترهه

خب وقتی اخلاق نداره ظاهرشم به چشم نمیاد، من عقل الانم رو داشتم با کسی ازدواج میکردم که اولا عاشق و دیوونه من باشه نه من عاشق و دیوونش، دوما اخلاق داشته باشه سوما پول داشته باشه چهارما تا دهما هم اخلاق داشته باشه