2777
2789
عنوان

تیپکال ترین تاپیک های نی‌نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 71 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

والا بدبختیاشونو ریختن تو سایت خوشیاشونم نگهداشتن برا خودشونتا چیزی میشه که به مزاجشون خوش نمیاد میا ...

آره یه جور جا برای درددل کردن. البته ادم بیش تر ناامید میشه با کامنتا.. واقعا اینجا جای خوبی برای مشورت و درددل روابط نبست خیلی وقتا

اخه ن ک استقبال میشه من ی بار فقط ی بار بعد عمری از خوشیام گفتم چون میونم با بابام شکرابه گفتم اینجا ...

وای دهنت عسل🤣🤣🤣🤣🤣

منم همش میخوام از لحظات قشنگ با نامزد یا بابا بزنم(که همه فکر نکنن همه مردا بدن و‌تو ذهنشون اینقدر منفی فکر نکنن جو سایتم بهتر شه)

از همینا میترسم😑

آره یه جور جا برای درددل کردن. البته ادم بیش تر ناامید میشه با کامنتا.. واقعا اینجا جای خوبی برای مش ...

چون یسریا عقده های زندگی خودشونو اینجا زیر تاپیکا خالی میکنن بهتره اینجور افراد مریضع خود درگیرو نادیده بگیری و جوابی به کامنت های مزخرفشون که همه از سرع عقده هاشونه رو ندی

متاهل🩷🍃
وای دهنت عسل🤣🤣🤣🤣🤣منم همش میخوام از لحظات قشنگ با نامزد یا بابا بزنم(که همه فکر نکنن همه مردا بد ...

🤣 آقا ینی گوه زد ب حال خوبم 

ول کنم نبود اگ نی نی یار سه رو ی روز ی جا ببینم قطعا میکشمش 🤣🔪

نامزد کردی؟؟؟؟ مگ دوز پسر نبود؟ 

🚬
🤣 آقا ینی گوه زد ب حال خوبم ول کنم نبود اگ نی نی یار سه رو ی روز ی جا ببینم قطعا میکشمش 🤣🔪نامزد ک ...

🤣🤣🤣🤣واسه همینه تو سایت تاپیک خوب زدن خوبیت نداره

من نی نی یار شب 😐تاپیک زدم فشاریا گزارش بی علت نزنین (برای دت دت شب تولدم بود)یک هفته تعلیقم کرد:/🤣بی علت

سایت بگی دوست پسر نی نی یارا به هشت روش سامورایی پارت میکنن😭🤣

🤣🤣🤣🤣واسه همینه تو سایت تاپیک خوب زدن خوبیت ندارهمن نی نی یار شب 😐تاپیک زدم فشاریا گزارش بی علت ...

بعد جالبه بقیه فحاشی میکنن 

طرف میاد ب ائمه توهین میکنه و...

هرررر چی تگ میکنی نی نی یار و پیداش نمیشه🙄🙄🙄

🚬