2777
2789
نمیدونمخیلی ازم خریدن و اینک کانال هامو دیدن رضایتشون جلب شد ایشون ب دوتا از اکانت هام پیام میدادن د ...

خب اگر همین یه مورد بود بی خیال شو. اعصابت رو سرش خورد نکن.

به قول یه استادی همیشه حق با مشتریه(یعنی تو وظیفه داری باهاش محترمانه برخورد کنی) ولی مشتری همیشه راست نمیگه.(یعنی هر ایرادی به تو بگیره لزوما درست نیست)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب با این‌ شرایط هم‌ ایشون حق داشته اعتماد نکنه ، من خودم به شخصه اعتماد نمیکنم

خب کسایی ک اعتماد نمیکنن نرن سراغ انلاین

شما دارین میبیند فروش انلاین پیج های بزرگ هم میترسن ازش هی تو کامنت میگن معتبره یا نه

برن حضوری خرید کنن

مدرس زبان انگلیسی هستم برگزاری انواع کلاس های آنلاین و آفلاین🫶🏻✨.
حتما ی بی اعتمادی دیدهمن خودم ب شخصه از دیوار و انلاین شاپای کوچیک و تلگرامی سفارش نمیدمچون بد ازم ک ...

بی اعتمادی ندیده ایشون گفتن خرید انلاین نداشتم

گفتم با پیک ارسال میکنیم واستون

پیج دادم کانال دادم عکس از لباس فرستادم 

مشکل از من نیس

خب کسایی ک اعتماد نمیکنن نرن سراغ انلاینشما دارین میبیند فروش انلاین پیج های بزرگ هم میترسن ازش هی ت ...

من خیلی انلاین خرید میکنم وقتی اینستا طرف ‌هایلایت شماره مرسوله و کد رهگیری داره خرید میکنم ، یا از اپ‌دیوار هم از طریق پرداخت امن‌باشه هم خرید میکنم ،،،

مامان  دخترم شدو خانم(هاپوکوچولوم)و پسرم آقا ویهان

من خیلی انلاین خرید میکنم وقتی اینستا طرف ‌هایلایت شماره مرسوله و کد رهگیری داره خرید میکنم ، یا از ...

توی کانال تلگرام هس کد رهگیری ها 

بخدا بهشون گفتم شماره مشتری هم میدم بهتون

[QUOTE=364629852]میخوایین برین کارآگاه بازی😁نه عزیز بادی دوس دارممیخوام نگاه کنم بلکه چیزی پیدا کرد ...

گذاشتم بالاتر