2777
2789
عنوان

میخوام باهاتون صحبت کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 41 پست
همسرت با این چیزایی ک تعریف کردی ادم خوبیهو قدرشو بدونو اونم مطمئنا دوستت داره ک اینطوری رفتار میکنه ...

من با همسرم 2سال دوست بودم تو روز خاستگاری خونمون دعوا شد جلوی برادراش وایساد و گف من دختره رو میخوام شما اگر مخالفی برید اما من خیلی حالم بده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی حال دلت باهاش خوبه اگه شک کنی باید به روانشناس معرفی بشی اینو برادرانه بهت میگم خواستی بیشتر کم ...

دختر عمومم چندماه زودتر ازدواج کرد اون پدرش حامی بود خیلی خوشحالن کنار هم اما من نه چون همش دعوا داریم

چون اگه از انتخابت صددرصد مطمن بودی با حرف اینو اون به هم نمیریختی چطور بگم اصلا بهش فکرم نمیکردی!

نمیدونم شما تو شرایط من بودی یا نه خیلی سخته تنها حامی بچگیم تا الان که پدرته هی بگه پشیمون میشی

من با همسرم 2سال دوست بودم تو روز خاستگاری خونمون دعوا شد جلوی برادراش وایساد و گف من دختره رو میخوا ...

فقط تحت تاثیر جو قرار گرفتی.

وقتی این فکر بهت دست داد

ب این فکر کن ک اگر از دستش بدی چه حسی میگیری.

به این فکر کن ک اگر نبود چه روزای خوبیو تجربه نمیکردی.

ب این فکر کن ک چقدر حامیه خوبیه و چقدر مستونه باعث شه ک ط پیشرفت کنی.

فکر کن ک وقتی انقدر همسر خوبیه، چه بابای خوبی از آب درمیاد😅

برنامه ریزی کن رو ایندت

خوته ت

ماشینتون

اسم بچها

شغل ایندت

درستو هم من میگم ادامه بده

دیپلمتو بگیر

بعد ی دانشگاه بدون کنکور بنویس حتی. ک تو جامعه باشی و اعتماد بنفس داشته باشی و انقدر ب خودت ، تصمیماتت و انتخابت باور داشته باشی ک کسی تخم نکنه چیزی بت بگه.

بابام

وقتی مستقلی استرس چیو داری 

مدیریت کن یک قدم برو سمتشون ولی با سیاست دو قدم برگرد سمت شوهرت 

جوری رفتار نکن همسرت از اختلاف بویی ببره 

پیش همسرت هم ازشون بد نگو 

مدیریت کنی بخدا بردی 

وقتی مستقلی استرس چیو داری مدیریت کن یک قدم برو سمتشون ولی با سیاست دو قدم برگرد سمت شوهرت جوری رفتا ...

چجوری خیال اونارو بابت همسرم راحت کنم شغلش دولتیه و ساعت 3میاد خونه و در به در دنبال شغل دومه اما پدرم اینارو نمیبینه و فکر میکنه تنبله و ساعت 3که میاد می‌خوابه تا شب

چجوری خیال اونارو بابت همسرم راحت کنم شغلش دولتیه و ساعت 3میاد خونه و در به در دنبال شغل دومه اما پد ...

باید با مدیریت بفهمونی که ایشون  همسرمه و شغل دوم بره یا نره به هیچ کسی ارتباط نداره 

گفتم که هر کاری میکنی احترام فراموش نشه 

نباید برای نگه داشتن یه حق، حق دیگه ای رو از بین ببری 

باید با مدیریت بفهمونی که ایشون همسرمه و شغل دوم بره یا نره به هیچ کسی ارتباط نداره گفتم که هر کاری ...

من تا میخوام به بابام بگم که دنبال قغل دومه سریع بهم میگه انقد طرفداری نکن

فقط تحت تاثیر جو قرار گرفتی.وقتی این فکر بهت دست دادب این فکر کن ک اگر از دستش بدی چه حسی میگیری.به ...

میدونم تحت تاثیر جو قرار میگیرم یعنی حتی وقتی عکسشو میبینم انگار آرامبخش بهم تزریق میکنن آروم میشم اما دوست ندارم دیگه حس بد هم سراغم بیاد