2777
2789
عنوان

لعنت به مردی ک سردی جنسی داره

2580 بازدید | 97 پست

دوساله فقط‌دوبار رابطه داشتیم.از‌ وقتی بچم ب دنیا اومده بدتر شده قبلا انقد شدید نبود.ازش متنفرم .میدونی متنفرم الان میگم فردا ک‌ببینمش یادم می‌ره دوباره عاشقش میشم.خیلی خیلی نامرده اصلا ب نیازهای من توجه نمیکنه.از هیچ نظری تو زندگی کم نمی‌ذاره ولی تو این مورد افتضاحه.هر شب با گریه میخابم.هرچی باهاش حرف میزنم پیام میدم فایده ندارد.بهم راهکار ندید هیچ چی روش تاثیر ندارع اصلا خودشم نمیدونه چشه.همش قول میده درستش می‌کنه ولی بازم همونه.ازش خسته شدم

فاذا قضی امرا فانما یقول له کن فیکون❤👈اگر خداوند اراده کند همه ی غیر ممکن های زندگی ممکن میشود😍❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

احتمالا داره میل جنسیشو یه جا دیگه ارضا میکنه.حالا یا با کسییا خود ارض..

با کسی نیست مطمئنم

ولی خودمم ب خودارضایی مشکوکم

فاذا قضی امرا فانما یقول له کن فیکون❤👈اگر خداوند اراده کند همه ی غیر ممکن های زندگی ممکن میشود😍❤
اونجاش از کار افتاده ، دست و زبونش که سالمه .بگو کار بکشه ازشون

اصلا توضیح نمی‌ده بگه چشه .در موردش ک‌حرف‌میزنم بدش میاد اذیت میشه

نرفتین مشاوره؟قبل ازدواج چجوری متوجه این مسئله نشدی

من اون موقع انقد پخمه بودم ک نمی‌فهمیدم .ولی همون موقع م همون‌جوری بود

خب وقتی شما در موردش حرف میزنی چه جوابی داره؟

اصلا حرف نمیزنه همش میگه درستش میکنم