2777
2789
عنوان

کسی تا حالا جایی سراغ داره برای کاشت مو یا تزریق پلاسما؟ تهران و کرج!!

| مشاهده متن کامل بحث + 236193 بازدید | 1104 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان الان ۳هفته از کاشت موهام میگذره مقدار زیادی از موهام هفته دوم با زخم ها ریخت الان که ۳هفته میگذره هنوز زمان ریزش موهام نشده و همه دوستانی که کاشت انجام دادن گفتن این موها میریزن و جای بخیه ها با بلند شدن موهام بهتر شده عکسامو تو سایتم گذاشتم.
سلام البته من خاطرم نیست که قرمزی و التهاب محل بخیه و همچنین دونه های قرمز ناشی از کاشت تا چه مدت روی سرم بود. به هرحال باید با استفاده از پماد و همچنین کمپرس گرم این حالت رو کنترل کرد. راجر واتر عزیز با پزشکت مشورت کن.
سلام مجید عزیز شستشوی خوب و منظم این روزها خیلی اهمیت داره. فکر ریزش این موهارو نکن. موهای جدیدت تو راه هستند. آخ که چه لذتی داره بعد از چند سال کم مویی موهات جلو آبنه سشوار بزنی و برس بکشی.
سلام مجید جان تبریک. انشالله زودتر عکس موهاتو ببینیم که داری سشوارشون میکشی. برهان عزیز، زیاد سخت نگیر. به نظر من که اگر پزشک انجام دهنده کار کاشت متخصص پوست باشه کافیه. تو مراکز جراحی بزرگ معمولا بیش از یک تیم کار فیت رو انجام میدن، تو جلسه مشاوره خودتون وسواسی نشون بدید و تاکید کنید که بهترین و باتجربه ترین کادر رو برای شما بگذارن. تو جلسه کاشت هم نه که خیلی زیاد اما به کادر پزشکی تاکید کنید که تا چه حد کار براتون مهمه و دقت و وسواس اونهارو نیاز دارید.