2777
2789
عنوان

کسی تا حالا جایی سراغ داره برای کاشت مو یا تزریق پلاسما؟ تهران و کرج!!

| مشاهده متن کامل بحث + 236193 بازدید | 1104 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عکسامو بالاخره فرستادم حالا از دوستانی که کاشت مو انجام دادن یا اطلاعی دارن بگن خوبه؟ ۲۷۰۰ گراف با روش futو ۱۰۰۰گراف با روش fit کاشتم و ۴روز از عملم گذشته، موهای خودم کم پشت بود و جلوش ضعیف شده بود.
سلام مرسی که روحیه میدی آره اصلا تورم نداشتم یخ گذاشتم. آره قبلشم مو داشتم یه عکسم که موهام بلند بوده میزارم ببینی .http://8pic.ir/images/zoz1z0fwfxggtp7ycsvm.jpg حالا به نظرتون اون مقدار گرافتی که بالا گفتم کاشته شده؟
روش ترکیبی ۵۳۰۰ شدو سنم ۳۱ساله و دکتر فقط برش پشت سرمو و بخیه هاشو انجام داد بقیه کاشت رو چندتا خانوم انجام دادن و فقط دکتر نظارت میکرد منکه پرسیدم گفت هیچ جا همه کارو دکتر خودش انجام نمیده
خانمهای محترم نی نی سایتی مفتخریم که با ارزانترین قیمت ها و لوکس ترین محصولات و حرفه ای ترین کارشناسان ساختمان ، خاته شما را به مکان رویایی تان تبدیل کنیم . انجام کلیه امور بازسازی و نوسازی از قبیل کاغذ دیواری ، کناف ، لمینیت ، پارکت ، سقف کاذب ، کابینت MDF، کاشی و سرامیک ، سنگهای آنتیک ، نور پردازی و ..... از 0 تا 100 ساختمان شما را بعهده می گیریم و در کمترین زمان ممکن تحویل می دهیم . بازدید و مشاوره در تهران رایگان می باشد آدرس : تهران - ستارخان - روبروی برق آلستوم - خیابان کاشانی پور - مجتمع تجاری توحید - واحد 221 با ما تماس بگیرید 4 590 670 0912 60 25 29 44 67 25 29 44
خدارو شکر که بلاخره قدمهاتو رو چشمهای من و بابایی گذاشتی ... بیصبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم
ببخشید دوستان میخواستم بدونم شما که کاشت انجام دادین امکان داره در پوست ناحیه گیرنده موها فرورفتگی بوجود بیاد ؟ منظور بخاطر شکافی ک رو پوست ایجاد میکنن هست مخصوصا جلوی سر مثلا برای پوستهای نازک ؟ یه سوال دیگه اینکه جهت رویش مو ها یا خواب موهارو میتونیم انتخاب کنیم یعنی جهت رویش هماهنگ با موهای خودم باشه یا نمیشه امکان داره نامنظم در بیان ؟ من میخوام به موهای جلوی سرم و شقیقه اضافه کنم یعنی پیشونیم پایینتر بیاد که سطح خیلی کمی هست
بله میشه اون برش هایی که میدن که مو رو اونجا بزارن امکان داره جاش فرو رفته بشه اتفاقا دکتر بهم گفت که اگه سر اون دستگاه برش دایره ای باشه اینجوری میشه و بسته به تبحر دکتر داره که باید بصورت خط نازک برش داده شه نه دایره که جاش کمتر بمونه و زودتر خوب بشه و طبق زاویه رویش مو در هرجای سر اون برش ها زاویش متفاوته که بعدا هم با همون زاویه مو میاد بیرون.
سلام منظور از برش دایره ای استفاده از دستگاه سیفر هست. جناب مجید عزیز یعنی فقط برداشت fut رو دکتر وفایی انجام داد . کاشت تو هر دو مرحله رو تکنسین ها انجام دادن؟ دکتر نیلفروش کارهای برداشت fut و کاشت در هر دو روش fit و fut خودشون انجام میدن.
اقا مجید عزیز سلام خط رویش چند انگشت با ابرو ها فاصله دارن؟ خط رویش طبیعی و خوبه. تراکم جلو سرت بسیار خوبه. وسط هاش کمی کم پشت تره. اگه ضخامت موهات خوب باشه عالی خواهد شد. اما اگر موهات نازک باشن قسمتهای وسط سرت کمی کم پشت تر به نظر خواهند رسید. در کل خوبه و به نظرم نتیجه خوبی خواهی گرفت.