2777
2789
عنوان

کسی تا حالا جایی سراغ داره برای کاشت مو یا تزریق پلاسما؟ تهران و کرج!!

| مشاهده متن کامل بحث + 236193 بازدید | 1104 پست
ممنونم بابت عکسا به زحمت افتادی مبارکتون باشه..موهای کاشته شده در آینده امکان ریزششون هس؟؟..خارش سرم الان چن سالی هس ک اذیتم میکنه فک نکنم ک بخاطر پودر باشه...ب نظر شما تا دو سه سال دیگه که خیالم راحت شه از توقف ریزش مو از ماینو و فینا استفاده کنم؟
به هر حال خارش پوست سر جای پیگیری داره. ماینو استفاده کن. در مورد فینا خوب میدونی که اگر قصذ بچه دار شدن در سال اخیر رو داری نباید استفاده کنی. البته به نظرم شما محرد باشی. ببین موهای کاشته شده حساسیت کمتری به هورمون مردانه دارند پس ریزش دارند اما خیلی خیلی کمتر . در حقیقت اون دسته از موها که از ریزش مو تا سن 30 و 35 سالگی در امان میموند حساسیت کمتری به هورمونهای مردانه دارند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آقا ساسا شما کارت درسته..همین ک وقت میزاری ازت ممنونم...فقط ی سوال ب نظرت با توجه به عکسایی که از من دیدی وقتی مو بکارم خوب میشه؟؟از نظر تراکم..از نظر طبیعی نشون دادن..حالت گرفتن ی سوال دیگه الان ب ذهنم رسید..اگه ماینو تنها استفاده کنم نتیجش خوب میشه؟ راسی من فعلا مجردم
صبح بخیر پارامترهای موثر تو نتیجه کاشت اینها هستند : 1- سطح طاسی 2- کمیت بانک مو ( تراکم موهای دور و پشت سر) 3- کیفیت بانک مو ( هر گرافت مو به طور متوسط حاوی چند تار است) 4- ضخامت ، حالت و رنگ مو ( مجعد بودن مو ، ضخیم بودن و مشکی بودن عامل مثبت هستند) 5- کیفیت پوست ( نرم و قابل انعطاف بودن پوست) در مورد شما تمام این عوامل رو نمیشه با دیدن یه عکس تحلیل کرد. موهات شبیه اون دوستمونه که چندماه پیش کاشت مو کرد. اسمش بود محسن فکر کنم. یه وبلاگ داره به نام تجربیات شخصی کاشت مو، عکساش نگاه کن.
سلام من دو عمل داشتم عزیز امیدوارم نتیجه بخش باشه ایشالله خبرشو میدم من نوشته های شما و دوستان رو خوندم شرایط کلینیک نیلفروش زاده فرق کرده با زمان شما من بیشتر حرفم انتقاد از اون زاویه و دکتر بود که گفتم و خواستم انتقال بدم به دوستان چون مطالب دیگر همه جا بحث شده بود
سلام آخرین عکسهایی که از شما دیدم که روند خوبی رو نشون میداد. در مورد قسمتهایی که میفرمایید مو ندارند. مربوط به وسط سر هستند یا جلو. شاید اصلا اونجاها کاشت انجام نشده بوده. به هر حال اگر نگرانی با پزشک مشورت کن. همونجوری که عرض کردم اگر نتیجه نهایی رو تو ماه دوازدهم بعد کاشت 100 فرض کنیم الان شما حدود 30 تا 40% نتیجه رو داری.
قربونت آقا ساسا امروز رفتم نوبت دوم کاشت مو fit عمل fut چهار ساعت و نیم طول کشید و امروز عمل fit دو ساعت و نیم تازه رسیدم خونه فعلا سرم بانداژه اما تو مطب دکتر از قبل عمل و بعد عملم عکس انداخت قراره برام ایمیل کنه