2777
2789
عنوان

کسی تا حالا جایی سراغ داره برای کاشت مو یا تزریق پلاسما؟ تهران و کرج!!

| مشاهده متن کامل بحث + 236193 بازدید | 1104 پست
سلام خیلی خوشحالم که الهه خانم تصمیمش گرفت. مطمئنن نتیجه مقبولی خواهید گرفت. الهه خانم اون عکس که دیدید مال ماه پنجم کاشت من هست. اگر نمره موهام الان 100 فرض کنید اون موقع 50 هم نبوده. کاشت مو تو ماههای 9 تا 12 نتیجش کامل میشه. الان خیلی خیلی پرتر شده. دوست دارم عکس جدید برای دوستان بذارم نمیدونم چه شکلی باید این کار رو انجام بدم. در ضمن این نکات چند بار گفتم نتیجه کاشت به چند فاکتور مختلف ربط داره : 1- سطح طاسی که سطح طاسی من بسیار بیشتر از دوست عزیزم عشق ساسا بود. من درجه 8 طاسی داشتم یعنی بالاترین درجه عشق ساسا درجه 6 2- کیفیت و کمیت بانک مو (یعنی موهای سرت هر گرافتش چند تا تارمو داره) 3- جنس پوست (هر چه قدر پوست سر نرم تر باشه نتیجه بهتره) 4- مجعد بودن مو و رنگ مو (سیاه بهتره) خودم و خانواده ام نتیجه کاشت موم رو بینظیر توصیف میکنیم. اصلا با این جملت که میگی فاصله کاشت هاش زیاده موافق نیستم.
دوست عزیر 21 ساله سلام یکی از بزرگترین اشتباهات زندگی من ترمیم موهام (یعنی همون کلاه گیس) بود. اصلا این کار رو نکن. اصلا. به شدت به موهای طبیعیت آسیب میزنه. حس بدی داری. فکر میکنی تابلو شدی. این که هر روز یه تیکه چسب بچسبونی به کلاه مو دار بعد او بچسبونی به سرت بعد یکساعت باهاش ور بری که خوب بشه اعصاب و روحتو خراب میکنه. به هرحال چون میپرسی میگم : ترمیم مو اگه جنس و رنگ موهات خوب باشه (خیلی عجیب و غریب نباشه) و به کلاه گیس برسی جوری میشه که با نگاه ساده قابل تشخیص نیست. اما هر ترمیم مویی اگه فرد موشکافانه به موهات خیره بشه بالاخره متوجش میشه. دوست من کلاه سرخودت نذار، اشتباه من و نکن، باور کن وقتی عکسهای سالهای قبلم میبینم از خودم بدم میاد. داشتن یک سر طاس به مراتب از داشتن یک سر مصنوعی بهتره. حتی اگر کاشت مو انجام بدی و موهات بریزه بازهم چند سال بعد بری کاشت مو کنی بهتره. در ضمن من موهام تو 20 سالگی ریزش شدیدش شروع کرد و تو سن 21 سالگی اون اشتباه فاجعه ( ترمیم مو یا همون کلاه گیس) رو انجام دادم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام باشه عکس جدید میندازم و ایمیل میکنم. فقط برای اینکه نگرانیت رفع بشه بذار یه ماجرا جالب برات بگم. چند روز پیش از دفتر دکتر نیلفروش بهم زنگ زدن گفتن دکتر میخواد ببینتت. دوستانم که پیشم بودند گفتن حتما میخواد بگه براش تبلیغ کنی. اما میدونستم که دکتر اهل اینجور اصطلاحا بداخلاقی ها نیست. برام هم جالب بود چون دکتر حتی برای ویزیت افراد وقت نداره. رفتم پیش ایشون گفت میخواستم ببینمت تا از نزدیک نتیجه کارم ببینم. گفت که سایت دیده و بعضا مطالبش خونده و گفت که خیلی ها اومدن و گفتن که پس از خوندن مطالب سایت پیش من اومدن. اصلا ذره ای در مورد اینکه ازش تعریف کنم اینها چیزی نگفت. عکسای قبل کاشتم اورد دیدیم و خیلی لذت برد از نتیجه کارش. چندتا عکسم ازم گرفت. بهش بیشتر اعتقاد پیدا کردم و یه جورایی احساس مسئولیت بیشتری نسبت به مطالبی که مینویسم پیدا کردم. دقیقا سوال شمارو ازش پرسیدم. گفت کار ابرو رو میشه تو یه جلسه کار کرد اما چون باید خیلی ظریف باشه بهتره که تو دو جلسه با فاصله زمانی کار کنیم تا التهابی پیش نیاد و بشه با تراکم خوب کار رو انجام داد. کافی تو جلسه کاشتت بگی که من درحقیقت سوال تو رو پرسیدم و بگی قراره تو هم خاطرات و عکسات اینجا بذاری. انرژی که برا کارش میذاره زیاد هست اینجوری بیشتر هم میشه.
باشه فقط تا یکشنبه صبر کنید. رو کامپیوتر اداره ریختم و تا اون روز نمیرم اداره. در ضمن عکس قبل عمل ندارم چون گفتم که ترمیم مو یا کلاه گیس داشتم. 17 سال رو سرم بود و موهام داغون کرد کلا به جز بغل و پشت سرم همش صاف یا همون طاس بود. یه بخشی از بغل سرم به حدی اسیب زد که توش کاشت هم نشد انجام بشه. تا آخر عمر این لکه کوچیک برام یادگار مونده.
سلام ساسای عزیز موهای تازه رو بهتون تبریک میگم میخواستم چندتا سوال ازتون بپرسم , شما رو دکتر نیلفروشزاده پیوند مو انجام دادن؟ راضی هستید؟ چندماه کشید موها کاملا دربیاد و شما چند روز توی کلینیک بستری بودید؟ چون من از شهرستان باید برم میپرسم چون اینجا هم چندتا متخصص پوست هستن که انجام میدن ولی دکتر نیلفروشزاده فکر کنم بهتره و غیر از اون پزشک بهتری رو سراغ دارید؟ شما گفتید شماره شما 8 بود از اون 12 تا عکس ریزش مو و من واسه خودم رو نگاه میکنم جلوی سرم 2 هست و پشت سرم هم شماره 5 هست و الان 31 ساله هستم و سوال آخرم اینه که کل هزینه تمام شده شما از اول تا آخر چقدر شد؟ و برای شما از چه روشی استفاده کردن؟ و هفته های اول رو چطور سر کار میرفتید؟ و اگه میشه برای من هم عکس بفرستید خیلی ببخشید سوالاتم اینقدر زیاد شد ولی گفتم همش رو یه جا بپرسم انشاءالله سربلند باشید hamid3pnn@gmail.com
سلام درجه طاسی بین 1 تا 10 هست. درجه 9 و 10 که اصلا امکان کاشت ندارن چون تقریبا دیگه مویی ندارن. درجه طاسی من 8 بود. اگر کار ترکیبی لازم باشه دو روز پشت سرهم کار دارید. اصلا بستری نمیخواد. تو خونه سه چهار روز مرخصی بگیری و بمونی بهتره . من پنج روز خونه موندم. کل هزینه ترکیبی من اونموقع شد 4/8 الان ظاهر 6 . در ضمن اصلا در حدی نیستم که بخوام بین دکتر رو قیاس کنم. بله از کار نیلفروش زاده راضیم. خیلی . برای کاشت مجبوری موهات از ته بزنی، خط برش fut همتا زمان رویش موهای اطرافت مشخصه. موهای کاشته شده تا یکماه هستند (بنابراین سرت طاس نیست) بعد یکماه میریزن (حدود 80% اونها میریزن) و از یکماه بعد از ریزش و به خصوص 3 ماه بعد از ریزش (یعنی ماه 4 کاشت) شروع به رویش میکنن. نتیجه کاشت 9 تا 12 ماه بعد کامل میشه. من 4 ماه موهام از ته میزدم . نگران نباش، یکماه اول موهات از ته زدیف موهای کاشته شدت هم مشخصن. تنها مشکلت خط برشه. بعد یکماه موهای قبلیت درمیان و میشی ادم فعلی. بعد به تدریج روز به روز تغییر میکنی. عکس یکشنبه حتما
خب بعد از ساسای عزیز من هم پیوستم به ایشون روز دوشنبه من عمل fut داشتم خدمت دکتر نیلفروش زاده و فردا جمعه هم عمل fit دارم نزد ایشون خیلی الان استرس دارم مخصوصا هنوز تورم دارم و با این همه ایشون می خواد عمل fit رو انجام بده از طرفی حس می کنم خط مو یا هیر لاینی که ترسیم شده بود برام با ماژیک نسبت به کاشت پایین تر بود و الان خط جلو سرم خیلی بالاست البته من هم رویایی فکر نمی کنم که باید خیلی پایین باشه اما از اول گفتم به دستیاران که جلوی سر برام مهمتره تا پشت سر خلاصه یه مقدار حس می کنم روند کار برام خیلی ساده گذشت شاید برای اینکه من فکر می کنم وقتی آدم میره پیش یه متخصص و کارش رو می سپره به اون لازم نیست با سوال پیچ کردن طرف یا دخالت های بی مورد روند رو توش اختلال ایجاد کنی اما حس می کنم آروم بودنم باعث شده خیلی حساسیت ها برام در نظر گرفته نشده و توجه لازم بهم نشده و تجاری برخورد کردن اما در کل از دکتر و خانم بهرامی و خانم ستایش و خانم پریس جا داره تشکر کنم قیمت هم من سعی نکردم چونه زیادی بزنم و ٦.٥ پرداخت کردم دوستان برای فردا تو رو خدا برام دعا کنید
سلام مبارک باشه. طراحی خط رویش مو از مهمترین قسمتهای کاشته. اگه خیلی پایین باشه. سرت شبیه یه آدمی میشه که یه تل مو زده. پس بهترین کار اینه که اونو بسپاری به متخصصاش. اگر fit دومی هم بعدها انجام بدی میتونند خط رویش بیارن پایین تر. در مورد حساس بودن و سوال کردن. خوب فکر میکنم یه مقدار کم حساس بودن لازمه. سوال کردن از دکتر و دستیاراش در خصوص نحوه پیشرفت کار و رضایت اونها میتونه باعث بشه که هم تیم پزشکی بیشتر حواسش باشه و هم ما حس بهتری داشته باشیم. نگران نباش مهران جان، منتظر شنیدن خاطراتت هستیم.
سلام اقا ساسا اینکه عکسای عملتونو برا دوستان میفرستین جای تشکر داره میخواستم اگه لطف کنین برا منم بفرستین ممنون میشم چون شما تقریبا سرتون کامل طاس بوده دلم میخاد ببینم چجوری شده موهاتون sharechok@gmail.com
سلام ممنون عکسها رو دیدم خوب کاشته شده و خدا رو شکر تراکمش هم خوبه, فقط کلا چند گرافت یا چند تار مو کاشته شده ؟ و آیا همشون دراومدن؟ و بالا و فرق سرتون کلا موهای جدید هست یا قبل از عمل هم بالای سرتون مو بود؟ ولی جدیدا خیلی گرون کردن , دوسال پیش اطراف 2 دوتومن بود, الان دیگه اینقدر هم وسایل کاشت مو گرون نشده که اطراف 6 تومن میگیرن انشاءالله سربلند باشید
اینه که چند گرافت کاشت و نمیدونم. فکر کنم 10 تا 11 هزار مو شد. مهم اینه که حداکثر ممکنه برداشت کنند و بکارند. حالا برای یکی 10 هزار جواب میده برای دیکری 14 هزار. این برمیگرده به کیفیت و کمیت بانک مو. تیم پزشکی خوب باید تا حدی که میشه برداشت کنه. فقط دور سر و پشت سرم مو داشت. دو سال پیش دکترهای معروف بین 3 تا 5 میگرفتند کار ترکیبی رو.