2777
2789
عنوان

کسی تا حالا جایی سراغ داره برای کاشت مو یا تزریق پلاسما؟ تهران و کرج!!

| مشاهده متن کامل بحث + 236192 بازدید | 1104 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام
دو هفته پیش همسرم پیش دکتر نیلفروش زاده کاشت انجام داد
فعلا fut
الان چند روزه موهاش داره میریزه بعضى از موها فقط مو هست بعضى ها با سر سفید مثل پیاز مو
طبیعیه؟ اونایی که با پیاز مو میریزه که اکثرا هم سه تا مو با هم هست، بعدا در میان؟
بال پرواز خودت را پیدا کن موسسه پیله ابریشم www.pilehabrisham.com
سلام
پیاز مو نمیریزه. اونچه که میبینید پوست هست پیاز مو نیست. نگران نباشید تمامشون درمیان. این نگرانی من هم بود. تازه فکر کنم بیشتر از اونچه که کاشتن هم درمیاد!!! خیالتون راحت برید از نوروز و روزهای قبل از اون لذت ببرید.
سلام بچه ها.

آیا PRP, برای کم پشتی شدید مو تو خانوم ها جواب می ده؟

خواهش می کنم کمک کنین. من نتونستم صفحات قبلی رو بخونم.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
بهتره جواب سوال شامانا رو خانم دکتر مهسا بدن. تاجایی که من میدونم prp کلا در مورد مو جواب نمیده و فعلا در حد پژوهش مطرحه. بگذریم که تو ایران یک عده اونو بیش از حد تبلیغ میکنن اما هنوز اثربخشی اون در مورد مو مشخص نیست.
سلام و عرض ادب به همه ی دوستان
من هم تصمیم دارم که عمل کاشت مو رو انجام بدم
ریزش موی من قسمت جلو و وسط سرم هستش و الان دیگه ریزش مو ندارم و تا حالا چهار جا برای مشاوره رفتم که ((سه تاشون عمل ترکیبی با قیمت کلاً 5 میلیون)) و یک جا هم (( دو دفعه اف یو تی با فاصله زمانی چند ماهه که برای عمل اول با قیمت 5 میلیون خواستن)) از اون جایی که من خیلی به موهام حساسم خیلی نگرانم و سردرگم و نمیدونم پیش کی برم
یه مسئله دیگه زمان کاشت هست به نظرتون اخر اسفند زمان مناسبیه؟؟
و این که بعد از انجام کاشت مو با هر کدوم از روشهای اف ای تی و اف یو تی بعد از چند سال (( که احتمال داره موهای قبلی که برای خود فر هست ریزش پیدا کنه )) امکان انجام عمل مجدد هست یا نه
خیلی ممنون میشم اگه کسی بتونه منو راهنمایی کنه
علی آقا
سلام. دو عمل fit که با فاصله چند ماه از هم انجام میشه به نظر من بهتره.عمل ترکیبی خوبیش اینه که زود به نتیجه میرسی و تنها بدیش خطی که پشت سرت میوفته گرچه موهات اون خط کامل میپوشونه اما اگه یک وقت موهات کم پشت بشه امکان داره خط معلوم بشه. من عمل ترکیبی کردم و خوب راضیم خیلی هم خوب شده اما دو تا fit با فاصله از هم انتخاب سالمتری هست اما حوصله میخواد. قیمت fut حدود 2/5 تا 3 هست. 5 خیلی بالا است. جایی رو انتخاب کن که عمل کاشت رو حتما حتما متخصص پوست انجام بده. برای ترکیبی دکتر وفائی و نیلفروش خوبن.

شامانا خانم
تا جایی که من میدونم کاشت مو در مورد خانم ها فقط در صورتی جواب میده که ریزش مو مدل مردانه داشته باشه و دلیلش آندروژن ها ( هورمن های مردانه) باشه. تو هر فردی کمی هورمن جنس مخالف هم هست. درمان ریزش مو خانم ها فعلا دارو درمانی هست.
سلام اقای ساسا
راستش من میخوام زود به نتیجه برسم و مد نظرم هم عمل ترکیبی هستش
اتفاقا من هم دنبال دکتر متخصص پوست و مو و کسی که توی این کار تجربه کافی داشته باشه میگردم واسه همینم تو انتخاب دکتر دچار وسواس شدم
توکل به خدا ...برام دعا کنید هر چه زود تر قال قضیه رو بکنم
اگه سوالی چیزی برام پیش اومد حتما مزاحمتون میشم
از راهنماییت خیلی ممنونم اقای ساسا
مامان شیرین
سلام
شستشو هر روزه همیشه لازمه حداقل تا 5 ماه پس از کاشت. مشکلی برای مو ایجاد نمیکنه.پوسته ریزی سر هم تا سه چهار ماه ادامه داره. نزدیک نود درصد موهای کاشته شده تو این مدت میریزن.
2810