2777
2789
عنوان

کسی تا حالا جایی سراغ داره برای کاشت مو یا تزریق پلاسما؟ تهران و کرج!!

| مشاهده متن کامل بحث + 236192 بازدید | 1104 پست
با سلام خدمت آقا ساسای عزیز از مطالب استفاده کردم خیلی خوب بود دستتون درد نکنه فقط یه سوال دارم در مورد پشت سر که یه نوار از پوست رو بر میدارن بعد از یک سال جاش چطور میشه برامدگی یا جای عمل معلوم نمیشه با تشکر از محبت شما
سلام آذین عزیز. وقتی موها بلند میشن به خوبی روی اون قسمت رو میپوشونن (ظرف حداکثر 2 ماه) و اصلا مشخص نیست مگر اینکه موها رو با نمره 4 مثل سربازها بزنی. حالت برامدگی هم نیست، خط برشه که الان اصلا مشخص نیست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به ساسا جان وبقیه دوستان . کسی در مورد دکتر محسن پیروز هاشمی اطلاعاتی داره ؟من برای مشاوره هم مطب دکتر نیلفروش زاده رفتم هم دکتر هاشمی. دکتر هاشمی هزینه کاشتش مقدار کمی از دکتر نیلفروش زاده بیشتره میگن کارشم خیلی خوبه.به نظر شما چه تصمیمی بگیرم؟
سلام البته من تا حالا اسم ایشون رو نشنیدم. اما نظر خودم اینه که اگه دکتر متخصص پوست و مو باشه و اندک تجربه ای هم داشته باشه. کافیه. این که شما میبینید کاشت مو یکی خوب میشه دیگری خیر. بیش از دکتر به مواردی نظیر بانک مو و خصوصیات منطقه کاشت مرتبطه تا مهارت دکتر. به نظر من عمل کاشت مو چندان مهارت پیچیده و تجربه فراوانی نمیخواهد.
ساسا دوست داشتنی و گل؛ من راستش یه چند ماهی هست همه پست های این تاپیک رو دنبال کردم و از صفحه اول تا آخرش رو خوندم و در ریز ماجرای خودت و عشق ساسای گل هم بودم. یک سوالی ازت دارم و بی نهایت ممنون میشم اگر نظرت رو برام بنویسی. من خارج از ایران هستم و برای دو هفته اواخر مرداد میام ایران. طبق برداشت خودم از صحبت های تو اینجا سه تا دکتر رو گلچین کردم با توجه به پیشنهادات تو. دکتر وفایی و نیلفروش زاده و دکتر عباسی. به مطب هرسه بزرگوار زنگ زدم و شرایط رو گفتم و گفتند عکس از دور تا دور سر و بالای سر و پشت سر برای ما بفرست با یک خلاصه ای از وضعیت ریزش مو در سالهای قبل و مورثی بودن و نبودن و ... من برای هر سه تاشون اینها رو فرستادم و در نظر بگیر ریز موی من زیاد نبوده، فرق سرم کمی خالی شده و خط رویش موهام هم رفته بالا و پیشونی ام بلندتر شده. بسیار هم به این قضیه حساسم (32 سالم هست و این روند ریز یه ده سالی با شیب خیلی ملایمی ادامه داشته و از یک جووان با موهای فوق العاده زیاد الان به وضعیتی رسیدم که خودم خیلی دوستش ندارم هرچند سایرین فکر می کنن هنوز خیلی زیاد مو از دست ندادم.) جالب اینکه سه تا بازخورد جالب گرفتم. دکتر وفایی گفت دو جلسه FIT باید انجام بدی دو روز پشت سر هم با هزینه 5 ملیون. دکتر نیلفروش زاده گفت یک جلسه FUT احتیاج داری با هزینه 5 ملیون. و دکتر عباسی گفت اصلا به جراحی نیاز نداری و باید سایر درمان ها رو وقتی اومدی ایران با هم بررسی کنیم. حالا به نظرت حرف کدوم یکی رو بپذیرم منطقی تر هست و تو توی شرایط یکسان چه می کردی؟ من می تونم با کمال میل عکس های سرم رو هم برات بفرستم که نظرت رو بگی. ایمیلی، ادرسی از خودت بدی برات می فرستمشون. باز هم ممنون
سلام چه جوری میشه ایمیل زد برای شما؟ آیا سایت این امکانات داره؟ پیداش نکردم. به هر حال به نظر من اگر بخشی از سر شما طاس شده بهترین راه کاشت مو هست . کاشت به طریق FIT هم به نظرم Safe تر هست گرچه مجبورید عملا کار رو تو دو روز انجامش بدید. اما اگر موهاتون کم پشته شاید بهتر باشه ابتدا برخی روش های درمانی رو پیش برید و بعد اگر نیاز بود برید دنبال کاشت مو. اکثر کسایی که به دلیل کم پشت بودن موهاشون کاشت مو انجام دادن راضی نیستند بماند که تو سی دی که دکتر نیلفروش بهم داده بود یه پسر جوان با موهای کم پشت بود که بعد کاشت موهاش محشر شده بود.
ساسا جان من فکر نکنم سایت این امکان رو فراهم کنه، من ایمیلم رو می نویسم، شما اگر یک ایمیلی برای من بفرستی من بلافاصله عکس ها رو برات می فرستم. بعد بهتر میشه در باره کم پشتی یا طاسی صحبت کنیم. persiaxyz@yahoo.com بی نهایت از محبتت ممنونم
سلام آقا ساسا من 30 سالمه من قسمت سینه و کمرم هم موهام پر پشت و زیاده. میتونم همزمان هم از ناحیه پشت سر هم از موهای سینه و کمرم هم استفاده کنم برای پر پشتی بیشتر سرم؟ و یا بصورت چند مرحله ای بصورت جدا جدا از این قسمت ها میتونم استفاده کنم؟ تشکر از جوابی که میدین
علی جان سلام بله میشه از این نواحی هم برداشت مو انجام شه. فقط لازمه که یک بررسی مختصر انجام بشه و گرافتهای برداشت شده زیر میکروسکپ بررسی بشن که آیا بعد از برداشت سالم هستن یا خیر. و در حقیقت به درد کاشت میخورن یا نه. البته موهای این قسمتها به درد خط رویش اصلا نمیخوره و خوب رشد زیادی ندارن. برای همین هم این روش زیاد معمول نیست. بهش میگن BHT متد. اگه واقعا بانک موهای سرت اجازه نمیده برو سراغ این روش. هر دکتری هم انجامش نمیده. میگن بلدیم اما سعی میکنن رای فرد بزنن که این روش کار نکنه. با چند نفر مشورت کن از جمله نیلفروش بعد تصمیم بگیر
سلام من تازه عضو سایت شدم میخوام کاشت ابرو انجام بدم اما میترسم آخه بعضی عکسهارو دیدم از کاشت ابرو خیلی زشت و تیغ تیغی شدن. کسی کاشت ابرو انجام داده؟ لطفا راهنماییم کنید.
سلام ،منم میخوام کاشت ابرو انجام بدم تو رو خدا کمک کنید خسته شدم از این که هر روز رفتم مطب دکترا دکتر خوب واسه کاشت ابرو میشناسید ?? معرفى کنید ؟ یا بنظرتون کاشت ابرو خوب میشه یا نه.؟هر کى میدونه کمکم کنه مرسى ،
سایت خیلى خوبیه با خوندن این سایت خیلى اروم شدم و خیلى کمکم کرد از کاشت نترسم من خواننده خاموش بودم,هر رزوم میام تو ابن سایت و امیدوارم کمکم کنید ، برا کاشت ابرو دکتر وفایى ٤ میلیون ودکتر عباسى ٧ میلیون بنظرتون زیاد نیست ؟
اقا على شوهر یکى از دوستام واسه مؤ سرش از مؤ سینش کرفتن جاش بصورت دونه سفید مونده الان ٢ سال دکترش میکه خوب همیشه کفتم بکم شاید کمکى کرده باشم قبلش اینو از دکتر تون ببرسین موفق باشین
2810