2777
2789
عنوان

کسی تا حالا جایی سراغ داره برای کاشت مو یا تزریق پلاسما؟ تهران و کرج!!

| مشاهده متن کامل بحث + 236193 بازدید | 1104 پست
خدایی اگر همه دکترا اینقدر بی تفاوت باشن من اصلا نمی رم برای کاشت... من بودم همون جا بلند می شدم پولم رو پس می گرفتم می رفتم جای دیگه... شما پول دادی آقا مسعود نباید می زاشتی هر کاری میخوان بکنن...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب صورت من امروز خیلی دیگه باد کرده
یک مشکلی که من دارم اینه که شب که میخوام بخوابم جای بخیه ها خیلی خیلی درد میگیره تا میرسه به بالش
برای همین شب ها اکثرا یکی دو ساعت بیشتر نمیتونم میخوابم
اگه همین درد جای بخیه ها نبود هم شب بهتر میخوابیدم هم دقیقا رو به بالا میخوابیدم و صورتم اینقدر ورم نمیکرد
راستش الان که بالای سرم پر است از دلمه
ولی الان سیاه سیاه هست
حالا فکر کنم اینا جای تیغ هایی هست که زدن نمیدونم تو همش مو گذاشته یا نه
امیدوارم خوب بشه
توکل به خدا
تو این مدت این کلمه را خیلی رو زبون آوردم
سلام
این کامنتهای مسعود همه رو به هراس انداخته. نمیدونم چه بلایی سرش اوردن. تو رو خدا از چشم من نبین. به خدا من ذره ای تورم و درد نداشتم. اصلا اذیت نشدم. بهتر سرتو یکوری روی بالش بذاری تا جای بخیه هات با بالش تماس نداشته باشه.
با همه اینه ها ، حسم میگه نتیجه ای که میگیری خوبه.
من 4 روز اینجوری خوابیدم. در مورد شما تا زمانی که ورم به طور محسوسی کم نشده باید ادامه بدی. زمان نشون میده کارت چطوری شده. برادر من که البته جای دیگه ای کاشت رفته بود هم صورتش ورم کرد اما موهاش خیلی خوب دراومد.
آقا مسعود اگر تونستی مثل ساسا خان گل گلاب که خیلی همه رو کمک کرد با راهنماییاش و عکساش و انشالله خدا کمکش کنه... شما هم بیا و ملت رو از تجاربت بی نصیب نزار... اگر بتونی از عکسات گهگاهی بزاری که دل امتی رو شاد کردی ...
راستی آقا ساسای عزیز ما کماکان به سایت fut.blogfa.com سر می زنیم و منتظر آپ شماییم.
من امروز دیگه ورم های صورتم تا حد زیادی خوابیده
الان چیزی که نگرانم کرده اینه که مثلا الان به اندازه سه بند انگشت و به عرض یک نخ از دلمه های رو سرم نیست
البته جاهای دیگه سرم هم دلمه هاش داره با سرعت خیلی کم میریزه
ولی اینکه مثل یک ردیف پشت سر هم تا بالا دلمه ها بریزه میگم نکنه با ریشه مو کنده شده باشه
من فقط شب ها سرم را باند میکنم و فیکس سر میگذارم
کلا دلمه ها دانه ای میریزین یا ممکنه یک تکه بیشتر بریزه ؟