2777
2789
عنوان

کسی تا حالا جایی سراغ داره برای کاشت مو یا تزریق پلاسما؟ تهران و کرج!!

| مشاهده متن کامل بحث + 236193 بازدید | 1104 پست
من همچنان منتظرم....یه سوال...من ریزش مو چند سال داشتم...اما الان تو این چندماه گذشته....۳ ،۴ ماهه....ریزشش خیلی زیاد شده....میتونستم ماینوکسیدیل بگیرمو بزنم....اما اینکه تا آخر عمر آدم باید مصرف کنه واقعا سخته....میخواستم ببینم الان چیکار میتونم واسه موهام کنم؟بزارم همش بریزه بعد برم دنباله کاشت....یا راهی هست همین موهایی رو که دارم حفظ کنم؟ و اینکه بعد کاشت مو هم باید تا آخر عمر ماینوکسیدیل زد؟پس کاشت مو چه فایده ای داره؟
عکس رو انداختم. باید منتقلش کنم به کامپیوتر. چشم انجام میشه.
زمان مناسب کاشت وقتی که ریزش مو متوقف یا به شدت کاهش یافته. الان بهتره با پزشک متخصص مشورت کنید و دستورات دارویی لازم رو جهت کنترل ریزش مو دریافت کنید. داروهایی نظیر ماینوکسیدیل فیناستراید و مکمل های غذایی نظیر اکوفن، زینک معمولا توصیه میشن که شما بایستی فواید اونهارو در کنار مضرات یا مشکلاتش نگاه کنید و در نهایت انتخاب کنید. استفاده از ماینوکسیدیل سخت نیست بلکه بایستی آدم منظمی باشید. من عصر ها میزنم و قبل از خواب هم دوش میگیرم.
در ضمن نیازی نیست تا آخر عمر مینوکسیدیل زد. بلکه بایستی به تدریج کاهش داد مصرفش رو.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام آقای ساسا
من یک سوالی از شما داشتم که دلم می خواد صادقانه جواب بدین. البته تاپیکتون رو تا صفحه های 8و 9 خوندم و نظرتون رو درباره ترمیم و هم کاشت می دونم ولی من مشکل همسرم رو می گم شما نظرتون رو بدین ممنون می شم
همسر من 41 سالشه و از من 8 سال بزرگتره ایشون از خیلی جونی ریزش مو داشته و همینطور موهاش خیلی سفید شد زود یعنی حدود 30 سالگی بیش از نصف موهاش سفید بود. سال 87 کاشت انجام می ده که طبق پروسه اولش می ریزه بعدش دوباره در می اد ولی متاسفانه دو سال بعد از اینکه موها دوباره رشد می کنه بازهم می ریزه یعنی شاید حدود 30 درصد کاشتش رو داشته باشه بعد از 5 سال. البته با توجه به اینکه از اول هم چون سطح ریزشش خیلی زیاد بود خیلی پر نشد ولی الان از همون فقط 30 در صد مونده و به همین خاطر خیلی خیلی بیشتر از سنش به نظر می اد و من هم خیلی خیلی کمتر به نظر می ام یعنی هر کی ما رو می بینه فکر می کنه 20 سال اختلاف سنی داریم و این خیلی اذیتمون می کنه . دکتر هم به ایشون گفته بانک موهات ضعیف بوده
حالا با توجه به همه این اوصاف من فکر نمی کنم کاشت مجدد براش جواب بده و ترمیم براش بهتره . با اینکه شما تجربه خوبی از ترمیم نداری ولی صادقانه فکر کن اگه جای ایشون بودی ترمیم می کردی یا بازهم کاشت انجام می دادی

ممنون که وقت می زاری و جواب می دی
Lilypie Maternity tickers
سلام مامان آرتین
منم مثل آقا ساسا ترمیم کردم
ترمیم یعنی کلاه گیس . . .
آخه بودن کلاه گیس از اینکه فک کنن شما 20 سال اختلاف سن دارین بیشتر اذیتتون میکنه .
دوتا مشکل پیدا میکنید . هم کچلی و هم کلاه گیس ! که تو این دوره زمونه کار خوبی نیست دیگه
بنظر من که این کار رو کردم کچلی بهتر از کلاه گیسه . میتونه تمام موهاشو بزنه . مثل هزاران مرد دیگه .
خدایش خیلی اذیت داره این ترمیم .
من کسی رو میشناسم که برای دراومدن مو پی آر پی میکنه..... هم برای صورت هست و هم برای مو..... ژل , بوتاکس هم انجام میده
از آدمها بت نسازید!! این خیا.نت است... هم به خودتان, هم به خودشان! خدایی می شوند که خدایی کردن نمی دانند و شما در آخر می شوید سر تا پا کافر خدای خود ساخته!
با سلام خدمت دوستان عزیز، اگر جسارت نباشد می خواستم خدمتتان عرض کنم،ترمیم مو تنها به معنای کلاه گیس یا موی مصنوعی نیست،با بیان ساده اینگونه می شود :ممکن است شخصی توسط تیمی ناوارد کاشت مو انجام دهد که احتمالا نتیجه کار دلخواه نخواهد بود،در این صورت به انجام مجدد کاشت مو برای این شخص ،ترمیم گفته می شود.
یادت باشه ، تا زمانی که نفس می کشی، هرگز برای شروعی دوباره دیر نیست.
مامان آرتین
سلام

من نظرات عشق ساسا رو کاملا درک میکنم و باهاش موافقم اما برای اینکه شمارو بهتر راهنمایی کنم در زیر نقاط ضعف و حتی محاسن ترمیم مو رو براتون عرض میکنم. (عشق ساسا عزیز اگه خواستی تو هم نظرات من رو تکمیل کن.)

نقاط ضعف ترمیم مو
1- تمام موهای سرت رو به تدریج از دست میدی. جوری که تو سنین 50 سال به بعد مجبوری کلاه گیس کامل بذاری ( کلی از این افراد تو این 17 سالی که ترمیم مو داشتم دیدم) امیدوارم ناراحت نشی اما یک واقعیته فکرش بکن همسرت 60 سالش شده و یک کلاه گیس بور یا مشکی ذغالی گذاشته. چقدر بده. حتی نمیتونه کلاه گیس نذاره . چرا؟ چون اولا تمام موهاش یا ریخته یا لکه لکه شده. و مهمتر از اون 20 سال کلاه گیس داشته همه اونو با موی پر دیدن حالا یکدفعه کچل باشه. احتمالا عروس هم داره اون موقع ایشون. فکرش بکن چه گرفتاری درست میشه.

2- هر چه قدر هم که به موهات برسی باز یک کمی تابلو هست. بعضی ها میفهمن و تو اذیت میشی. این عده امکان داره بچه های فامیل باشن.

3- اگه یک وقت کسی موهات بکشه ( مثلا یک بچه شیطون) امکان داره کنده شه!! آره واقعا. تو ترمیم مو. کلاه گیس رو به سه طریق به موهای شما میچسبونند. چسب، کلیپس یا بافت. بافت خوب محکمتره اما موهارو داغون میکنه. در ضمن همسر شما جلوی سرش رو باید چسب بزنه.

4- وقتی از حموم میای بیرون. دنبال یک جای خلوت میگردی برای اینکه موهات چسب بزنی و بعد بچسبونیش به سرت. این قضیه من و دیوونه میکرد. حتی یادش هم اذیتم میکنه.

5- هزینه ترمیم مو نزدیک 1 تا یک و نیم میلیونه. البته شما هر دو سال یکبار باید کلاه گیستون عوض کنید.

محاسن ترمیم مو :
1- ظرف یکساعت دارای سری پر از مو میشید. (احتمالا اون موقع میگید این ساسا هم عجب خالی بندی بود، ترمیم مو به این خوبی) موهاتون فشن و یا هر حالتی میتونید درست کنید. خوشحال میاید بیرون. فقط اینو بدونید خود شما مهارت آرایشگر رو تو آرایش موهاتون ندارید. و ابدا نمیتونید موتون اون شکلی بعدا درست کنید و در ضمن به تدریج کلاه گیش شما ظرافتش از دست میده.

2- اگه رنگ موهاتون خوب باشه و دور سرتون تراکم موهاش خوب باشه. و شما از سیستم های ترمیم مو جدید استفاده کنید ( سیستم هایی که رنگ پوست کلاه گیس شبیه پوست سره و نازکه) و حوصله مراجعه ماهانه به موسسه ترمیم مو داشته باشید. موهاتون خیلی تابلو نیست و شاید بعضی ها هم بگن بهتون میاد

خانم عزیز باور کنید خیلی ها به من میگفتن این کلاه گیس چقدر بهت میاد اما واقعا عذابش برای من و همینطور برای همسرم بیش از محاسنش بود. الان هر از چندی که با خانومم در موردش صحبت میکنم خدارو شکر میکنیم از اینکه ازش راحت شدیم و باور کن اصلا دوست ندارم عکسها و فیلم های قبلیم ببینم.
نظر نهائی من اینه که ترمیم مو شاید موقتا شما رو راضی میکنه ( شایدش هم بستگی داره به تراکم موی دور سر همسرتون). همسرتون جوونتر میکنه اما تو سالهای آخر میانسالی و سالمندی اذیتش میکنه و شما رو دچار عذاب وجدان از پیشنهای که به همسرتون دادید. برای اینکه همسرتون جوونتر به نظر بیاد کاری دیگه بکنید مثلا اگه اضافه وزن داره تشویقش کنید به کاهش وزن. کاهش وزن خیلی تو کاهش سن مردها تاثیر داره. یا برید برای کارهای پوست. من اگه یک وقت موهام ریخت اصلا دنبال ترمیم مو نمیرم. موهام از ته میزنم خیلی هم بهتره.

آقای ساسا 8945 و عشق ساسای عزیز

ممنون که وقت گزاشتین برام و توضیح دادین
من از صحبت های شما متوجه شدم که این کلاه گیس بودن ترمیم برای شما خیلی ازار دهنده است البته من درک می کنم ئلی خوب شما این مشکل ما رو نداشتین باور کنین تا حالا شاید بیش از 10 نفر فکر کردن ما پدر و دختریم و این هم من رو خیلی اذیت می کنه و هم همسرم بقیه هم که نگفتن شاید یا روشون نشده یا شک داشتن. درست نیست من این رو بگم ولی این مساله روی من تاثیر خوبی نداره احساس بدی بهم دست می ده البته می دونم خیلی منطقی نیست ولی خوب زندگی مشترک ابعاد زیادی داره این که خیلی ها فکر می کنن ما پدر و دختریم خیلی برام عذاب اوره خیلی جاها که غریبه هستند و ما رو نمی شناسن خیلی عذاب می کشم از ترس اینکه دوباره این حرف رو بشنوم . البته شوهر من چهره خوبی داره صورتش هیچ عیبی نداره ولی موهاش خیلی توی قیافه اش اثر می زاره اون یک مدتی که ترمیمش دراومده بود خیلی خوب بود ولی متاسفانه دوامی نداشت. از اون طرف من هم خیلی سعی می کنم قیافه جا افتاده ای برای خودم درست کنم و تو رفتارم خیلی مواضب باشم ولی تاثیر زیادی نداشته
مساله دوم اینه که در مورد شما کسی نمی دونسته شما به قول خودتون کلاه گیس دارین و باید این رو از همه پنهان می کردین و براتون عذاب اور بود ولی در مورد شوهر من خوب این مساله رو همه خواهند دونست
ضمنا در مورد تراشیدن سر گفتین قبل از ترمیم بعضی وقت ها این کار رو می کرد وخیلی خیلی هم بهش می اومد چون سر گرد و یک دستی داره ولی دوتا مشکل هست چون کار دولتی با یک پست بالا داره خودش سرکارش معذبه و دوم این که الان که کاشت انجام داده پشت سرش جای کاشت هست و نمی تونه دیگه بتراشه
راستش ما خیلی مصمم به این کار بودیم ولی با خوندن پست های شما یکم دودل شدیم من نمی خوام اذیتش کنم ولی بازهم من فکر نمی کنم کاشت مجدد براش جواب بده ضمنا این طوری هم نمی تونه ادامه بده ما الان یک پسر 4 ساله داریم هیچ وقت هیچ وقت در حضورش راجع به این موضوع حرف نزدیم ولی اون همیشه می گه چرا باباییی مو نداره؟ تازه یک تو راهی هم داریم شما فکر کنین بالاخره بچه ها هم همیشه دوست دارن پدر و مادر جوون داشته باشن
شما چیزی راجع به لیزر درمانی برای رشد مو می دونین؟
سلام
آقا ساسا واقعا خوب گفتی. دستت درد نکنه . تمام حرفاتو کاملا قبول دارم .
منم خیلی مشکل داشتم و تمام عکس های دوران ترمیم رو پاک کردم . اون روزا که یادم میاد حالم خیییییییییلی بد میشه .
خانم مریم زارغی ترمیم مو همون کلاه گیسه . شما بهتر بگین کاشت مجدد موی زنده و قابل رشد . تمامی مراکزی که اسم ترمیم مو دارن کلاه گیس می بافن رو سر.
من کلاه گیس (همون ترمیم مویی که موسسات ترمیم مو میگن) رو حتی برای افرادی که یک تار مو هم ندارن توصیه نمی کنم .
ببینید خانم (مامان آرتین) خیلی بده که شما اینطوری فکر میکنید . خواهش میکنم همسرتونو همینطوری که هست قبول کنید . باور کنید حرف هایی که بعد ترمیم میشنوید خیلی بدتر و آزاردهنده تر از قبل اونه . افراد خیلی زیادی هستن که مو ندارن و دارن به راحتی زندگی میکنن . کچلی برای آقایون خیلی طبیعیه و افراد زیادی هستن که اینجوری هستن . همسر شما هم که پست بالایی داره و شما باید به این چیزا افتخار کنید . نه به موهاش !!!!!!
سن بالا مهم نیست . بچه شما که بزرگتر بشه دوستاش میگن چرا بابات کلاه گیس داره ؟ حتما کچله !!(یعنی دوتا مشکل ، کچلی و کلاه گیس) . جواب کچلی آسونه میتونه بگه ارثی بوده مثل میلیون ها نفر دیگه . اما کلاه گیس چی . تو این یک سال فقط یک نفر به من گفت کلاه گیستو باد نبره !!! به اندازه ای ناراحت شدم که از فرداش با کلاه میرفتم بیرون تا زمانی که برداشتمش. من قبل ترمیم کچل حساب نمیشدم و شاید به اندازه الان یا بیشتر مو داشتم و چون سنم رو بالا نشون میداد و میخواستم کچل نشم ترمیم کردم بعد ترمیم خانمم گفت خیلی خوب شده و باعث شد من یک سال تحملش کنم ولی الان بهش میگم به خاطر این حرف نمی بخشمش آخه اگه میگفت خوب نیست باعث نمیشد تو این یک سال اینقدر عذاب بکشم .
الان میگه واسه اینکه ناراحت نشی گفتم خوبه .
خواهشا این کارو با همسرتون نکنید و همینطوری قبولش کنید . دیگران هر فکری که میخوان بکنن آزادن ولی شما آزادی خودتونو برای دیگران از دست ندید و از زندگیتون همینطوری لذت ببرین . بخدا اگه موهام تماما بریزه دیگه ترمیم نمیکنم . اگه کاشت زنده انجام بشه خیلی خوبه در غیر اینصورت با گذاشتن کلاه و لاغر کردن و لباس اسپرت میشه جونتر نشون داد .
سلام
تا بحال به این فکر کردید که چرا بیشتر عملهای زیبایی درایران انجام میشه ؟شوخی نیستها بیشترین عمل زیبایی وکاشت مو دردنیا برای ایران هست میدونید چرا ؟چون ما زیبایی رو تنها در صورت می بینیم چه مردش چه زنش درصورتیکه درتمام دنیا زیبایی رو درتناسب اندام وسلامتی فرد میدونند ساعت زیادی رو در روز صرف ورزش میکنند صرف ریکلسیشن و سلامت پوستشون می کنند .چندتا هنرپیشه هالیوود رو دیدید که مو بکارند یا کلاه گیس بگذارند با اینکه کچل هستند خیلی هم جذابند میدونید چرا برای اینکه کچل بودن و نبودن مهم نیست .خیلی از دوستان که کاشت مو انجام میدهند شاید زیبا بشند ولی مطمین هستم این زیبایی تنها ملاک خوب بودن فرد نیست شمایی که می گویید همسرتون از خودتو بیشتر سنش نشون میده مطمین باشید فقط کچلی نیست این رفتار و کردار وحتی طرز پوشش همسرتون هست که اونرو مسن نشون میده اگه به خودش برسه ورزش کنه تناسب اندامش رو درست انجام بده لباسهای مناسب سنش بپوشه مطمینا این مشکل حل میشه والی اگر خرمن موی مشکی هم داشته باشه باز هم سنش بالا میزنه مثال میزنم بعضی ها هستند سنشون زیاده ولی اونقدر انرژی دارند احساس میکنی جوون 18 ساله هستند بعضی هام هستند سنشون کمه ولی باهاشون حرف میزنی احساس میکنی با یه آدم 50 ساله حرف میزنی بنظر من انسان باید به قول قدیمیا دلش اول جوون باشه بعد ظاهرش
مامان آرتین
سلام
من معایب و محاسن ترمیم مو رو عرض کردم. دیگه انتخاب با خودتون. فقط اگه اینکار رو کردین بدونید که بالاخره چند تا آدم فضول دور و برتون هستند که هی به موهای شوهرتون خیره بشن. بپرسن این چیه؟ چه جوریه؟ چرا یه ذره با موهات فرق داره؟ نباید اهمیت بدید. در ضمن همسرتون باید قید موهای خودش دیگه بزنه چون به تدریج همش میریزه و باید بپذیرید که اون کلاه گیس کامل باید در سالهای بعد سرش بگذاره. پس اگه با این دوتا موضوع مشکل ندارید برید اینکار رو بکنید.
مرسی از راهنمایی همه دوستان
من انتخاب رو به عهده همسرم گزاشتم حالا هر انتخابی که کرد برای من محترمه
آقای همسر نسیم اتفاق شوهر من ادم خوش لباسی هست خیلی اسپرت می پوشه و رفتارش هم معقوله و مناسب سنش هست ولی سفیدی و کمی موهاش اون رو مسن جلوه می ده . به هر حال من خواستم شرایط ایشون رو بگم که دوستان من رو راهنمایی کنین نه اینکه بهم متعرض شین یعنی شما اگر همه تاکید می کنم همه فکر می کردن خانومتون هم سن مادرتونه یعنی هیچ تاثیری روی شما نداشت؟ اصلا ناراحت نمی شدین ؟ فقط به محسناتش فکر می کردین؟
درسته همسر من خیلی ادم خوبیه من هم خیلی دوسش دارم ولی مشکلی داره که راه حل هم داره حالا من سوال کردم که راهنمایی بشم