2777
2789
عنوان

کسی تا حالا جایی سراغ داره برای کاشت مو یا تزریق پلاسما؟ تهران و کرج!!

| مشاهده متن کامل بحث + 236193 بازدید | 1104 پست
ازرو عزیز
به نظر من نتیجه کاشت بیش از اون که به دکتر ربط داشته باشه . به جنس مو و پوست و به طورکلی به کیفیت و کمیت بانک مو مرتبط هست. اگر دکترت متخصص پوست و مو باشه و تجربه چندساله ای هم داشته باشه کافیه. خیلی دنبال دکتر خاص نگرد.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آینده نی نی های خوشگلتونو به ما بسپارید.با بیمه زندگی و سرمایه آینده کودکانتان را تضمین کنید.(دریافت اطلاعات و اخذ قرارداد بیمه زندگی و سرمایه پاسارگاد با حضور کارشناسان ما)

http://www.ninisite.com/clubs/chat.asp?clubID=24747&ChatDate=8-8-1392

فقط با ماهی 30هزار تومان آینده فرزندانتان را تضمین کنید

بیمه پاسارگاد در این بیمه نامه متعهد میشود در صورت حیات بیمه شده در پایان قرارداد، پرداخت اندوخته بعلاوه سود مشارکت در منافع(سود 18 %) به صورت یکجا به بیمه گذار و یا برقراری مستمری از محل اندوخته ایجاد شده خواهد بود.

در صورت فوت بیمه شده ، پرداخت سرمایه بیمه عمر بعلاوه اندوخته تشکیل شده تا زمان فوت به استفاده کننده در قرار داد می باشد.

گر علاقه مند به سرمایه گزاری به این روش برای خود و فرزندانتان هستید فقط با فرستادن 1 ایمیل کارشناسان مارا در کنارتان داشته باشید .
آماده پاسخگویی به همه سوالات شما هستیم.
شماره تماس :093639213244
سامیار مامان 2تیر به طور ناگهانی دنیا اومد و تمام زندگی من و بابایی شد.عاشقتیم کوچولوی من.
با تشکر از اقای ساسا و عشق ساسا
من امروز تو مشهد رفتم سراغ دکتر دادخواه
ایشون گفت بخش دهنده موهات خیلی ضعیفه و اگر بکاری هم انتظاری زیادی نباید داشته باشی و برای افراد دیگه (این تیکه حرف اش را دقیق نفهمیدم ) تو هر نمیدونم چی چی 110 مو میکارن که برای من چون بخش دهنده ضعیفه 50 تا بیشتر نمیشه کاشت
بعد هم یک قطره corvinex 2% داد که 190 هزار تومن هم شد که از اون موقع همش تو فکرم نکنه داروخونه اشتباه اینقدر گرون به من داده

بعد هم گفت اصلا روش fit را قبول نداره و اشتباه هست و فقط به روش fut مو میکاره و 4 میلیون هم در می یاد و 4تا 5 ساعت هم بیشتر طول نمیکشه

حالا از اقای ساسا و عشق ساسا میخواستم بپرسم ایا به نظر شما برم دکتر دیگه؟
کلا چکار کنم
ممنون میشم راهنمایی ام کنید
سلام
خدمت شما عرض کردم که یکی از مهمترین فاکتورهای موثر بر نتیجه کاشت، کمیت و کیفیت بانک مو هست. ظاهرا نظر این دکتر این بوده که بانک مو شما ضعیف هست. اما اینکه گفته اصلا fit رو قبول نداره جای تعجب داره. احتمالا نمیخواد وقتش برای این کار که خوب دستمزدش کمتره بذاره. حتما به یک دکتر دیگه مراجعه کنید شما باید ترکیبی کار کنید. در مورد من نتیجه ای که از fit گرفتم هم تقریبا خوب بود. بنابراین بعنوان کسی که fit کردم این عمل قبول دارم.
در ضمن تراکم بانک موت کمه، شاید کیفیت موهات خوب باشه یعنی مثلا هر فولیکول حاوی بیش از 2 تار مو باشه، یا قطر موهات زیاد باشه یا مجعد باشه. اینها هم رو نتیجه کاشت موثره.
سلام آقا ساسا
من حدود 5 ماه است که دارم از ماینوکسیدیل و قرص فیناستراید یه طور خود جوش خودم استفاده می کنم و حتی جلوی سرم هم داره مو در می آره !! یعنی می گید ادامه بدم تا یک سال ؟ من کاشت نرفتم و می خواستم اول با درمان دارویی ببینم میشه کاری کرد که خوب می بینم گویا جواب داره میده... همه آشنایان هم متوجه این پر مویی من دارن میشن. هم وسط سرم پرپشت داره میشه هم ناحیه شقیقه سر یعنی همون جلوی سرم موهای ظریف در آورده که هر هفته به ضخامتش داره افزوده میشه.. خواستم بگم بدوستانی که دودلن که ماینوکسیدیل جلوی سر رو درمان می کنه یا نه که رو من داره جواب میده !!!
البته بگم که این دارو باید مرتب مرتب استفاده بشه و راس ساعتش و الا اگر جواب ندیدید مقصر خودتونید .. من تو این 5 ماه یک روز و یک وعده هم عقب ننداختم حتی روزایی که دیگه نا امید بودم که تاثیر نداره اما از ماه سوم یک چیزایی شبیه به مو دیدم و امیدم بیشتر شد و از ماه 5 ام کاملا با چشم و حتی از فاصله 2 متری رد سیاه رنگشون معلوم شده و از نزدیک که به طور کاملا معلومن و حدود یک نیم سانتی شدن که خیلی امیدوارم کردن و امیدوارم همین روند ادامه داشته باشه.
البته شاید رو خیلی ها نتیجه دیرتر بده و یا اصلا نده که حتما به نظر من به پزشک مراجعه کنید و فردا خدایی نکرده ما رو نفرین نکنید که بد تر شدیم. هرچند من خودم این ریسک رو کردم و بدون مراجعه به پزشک این کار رو کردم چون رو سر برادرم جواب دیدم منم ادامه دادم و جواب گرفتم
با تشکر.
ایمان
فیناستراید باعث کاهش میل جنسی میشه و باید زیر نظر پزشک مصرف بشه وگرنه به بدن صدمات جبران ناپذیر میزنه
ماینکسدیل را میشه مصرف کرد ولی جای شما بودم فیناستراید را خودسرانه ادامه نمیدادم
سلام مسعود
البته من شخصا هیچ چیز جز موهام برام مهم نیست و میل جنسی اصلا برام مهم نیست چون مجرد هم هستم و همون بهتر که آدم تا مجرد هست میل جنسی نداشته باشه که به بیراه بره...
اما خوب فیناستراید هم اگر مدل 1 میل مصرف بشه فکر نمی کنم خیلی ضرر داشته باشه چون اگر ضرر داشت چرا کلا دانشمندان اختراع و به بازار عرضه کردن ..؟
گاهی اوقات به زنها خیلی حسودیم میشه و میگم کاش زن بودم و هیچ وقت مشکل کچلی گریبان گیرم نمیشد. انشالله که علم اونقدر پیشرفت کنه که هر نوع کم مویی رو درمان کنن. البته خدا رو بازم شکر الانش هم همین داروها وجود داره و داریم نتایجی می گیریم. باید خدا رو شکر کنیم که تو دوره ای هستیم که علم داره به سرعت پیشرفت می کنه ...
مسابقه آشپزی دوستان کلوب ستاره ها
موضوع این هفته: ته چین مرغ ( همراه با دستور پخت)

***** رای گیری شروع شددددددددددد*****

***لطفا حتما به سه نفر رای بدهید***

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=606981&PageNumber=17
خدای مهربونم دوستت دارم
مسابقه آشپزی دوستان کلوب ستاره ها
موضوع این هفته: ته چین مرغ ( همراه با دستور پخت)

***** رای گیری شروع شددددددددددد*****

***لطفا حتما به سه نفر رای بدهید***

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=606981&PageNumber=17
خدای مهربونم دوستت دارم
سلام
کچل عزیز حتما ادامه بده. حداقل برای یکسال. درضمن فیناستراید باعث کاهش میل جنسی نمیشه. یافته های مستندی در این خصوص نیست. من الان یکسال که دارم استفاده میکنم و مشکلی باهاش نداشتم. مینوکسیدیل 5% هر 12 ساعت باید مصرف بشه.
در مورد موهای خودم هم بگم که پرتر شده. جوری که همه دارن میگن موهات چه بهتر شده. حتی یکی گفت باز رفتی کاشتی!!!
سلام دوستان خواستم بدونم کسی پیش دکتر رضایی کاشت مو انجام داده و یا اینکه تعریفی ازش شنیده خواهشا راهنماییم کنید ؟؟؟؟ آقای ساسان و عشق ساسا با توجه به سابقشون کمکم کنید