2777
2789
عنوان

کسی تا حالا جایی سراغ داره برای کاشت مو یا تزریق پلاسما؟ تهران و کرج!!

| مشاهده متن کامل بحث + 236191 بازدید | 1104 پست

تو تهران من دکتر صفیه چعباوی زاده رو میدونم کارش خوبه چون چند تا از دوست و آشناهامون رفتن پیش ایشن برای کاشت مو و خب خیلی تغییر کردن و خوب شده نتیجه. من اونسری اتفاقی سایتشونو دیدم. حس میکنم نمونه کاراشونم دیدم به نظرم بد نیست شمام یه سر بزنی به سایتشون http://drchabavizadeh.ir/

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من کلینیک دکتر نیلفروش زاده رو بهتون معرفی می کنم. برادر و همسر من برای کاشتن مو پیش ایشون رفتن و نتیجه خیلی طبیعی شده. محمدرضا گلزار و احسان علیخانی هم پیش ایشون کاشت مو انجام دادن فک کنم.

مامان من چند سال پیش کاشت 1سالی بود بعد به مرور ریخت تازه برای زنا بیشتر جواب میده تا مردا ولی الان ...

اکر میخواین حتما نتیجه ی خوبی بده برید پیش کسی که دیگه نامبر وان این کار الان چدین ساله برادرم که موهاش کم پشت  بود و رفته پیش دکتر نیلفروش زاده تو کلینیک جردن با پیوند سلول های بنیادین موکاشته الان موهاش عاااالی شده

شوهر خاله من الان انقدر خوشتیپ و جذاب شده که نگوو ...

والا میترسیم بره سر خالم هوو بیاره   

ولی انصافا کاشت مو خیلی تاثیر داره تو قیافه ... اگر احساس خطر میکنید نزارید شوهراتون برن ... 

تعریف دکتر نیلفروش زاده رو خیلی شنیدم که خفنه. برید همونجا دیگه با خیال راحت . چون شنیدم یه سری ها میکارن بعد چون غیر اصولیه میریزه موهاا 

من ک برادرم اینکار رو کرد راضی بود از عملش اگه اسمو دکتر رو اشتباه نکنم، دکتر نیلفروش زاده بود، خیلی ...

عزیزم میگن دکتر نیلفروش زاده خیلی سرشون شلوغه باید یه ماه قبل برای کاشت مو وقت بگیری راسته؟ 

من ک برادرم اینکار رو کرد راضی بود از عملش اگه اسمو دکتر رو اشتباه نکنم، دکتر نیلفروش زاده بود، خیلی ...

منم دکتر نیلفروش زاده رو میشناسم واقعا دکتر خیلی خوبیه پسر دایی من پیش ایشون کاشت مو انجام داده خیلی خوب و طبیعی شده و کسی اگر نشناستش اصلا متوجه نمیشه که این کاشت انجام داده واقعا خدا خیرش بده خیلی هوای بیماراشو داره منم خودم برای تزریق ژل رفتم پیشش میشناسمش که جور ادمیه 

دوستانی که کاشتین،راضی بودین لطفا اسم کلینیک و عکس قبل و بعد کاشتتون رو به ایمیلم بفرستید ممنونتون ...

اقا سعید رنسانس متوحه شدید چطوره تونستید انتخاب کنید من تو تکنسین خوب موندم اسمی پیدا کردید شما؟

2810