2777
2789
ان شاءالله ان شاءالله ♥♥♥واقعا احساس خوبی گرفتم بعذ مدتها 🫂 ممنونم عزیزم از پاسخگوییتون 🙏🏻

قربونت برم عزیزم🧡😊

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

عزیزمممم گوگولیییسوالت چی بود؟

من امسال کنکور تجربی حس میکنی چی قبول میشم؟

فرهنگیان هم میخوام شرکت کنم حست درمورد من چی میگه کلا؟

یکی ک حسش خیلی قوی بود فقط بهم گفت ک روشنه یعنی قبول میشم اما نگفت چی هر چی حس ات می‌گوید بگو😅♥️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیدونم😂🥺جرئتم ندارم برم از یکی بپرسمبه شوهرمم میگم مسخرم میکنه😂شوهرمم حسش فوق العادس یعنی به هرچ ...

در رابطه با هویتِ جنسیتیم ، نمیدونم راجب هرومافرودیت چیزی میدونید یا نه ، 

فقط میخواستم بپرسم ببینم به نظرتون نتیجه ی خوبی میگیرم؟ میتونم با هویتِ جدید در سال‌های اینده خوب زندگی کنم و اینکه بنظرتون چند سالگی کاملا یک فرد جا افتاده و کامل میشم؟(از لحاظ جنسیتی )

و این اخریرم میشه جواب بدید؟🥺😂

که میتونم به ناجا(نیروی انتظامی) ورود کنم ؟

جسارتا حالا که انقدر حستون قویه من اجازه دارم یه سوال شخصی بپرسم؟ :) +۱۸ نیستافقط چون اینجا قوانین م ...

بپرس 

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

حس میکنم بیشتر سمت طلاق کشیده میشیدولی حسم میکنم همه چی به خواسته شما بستگی دارههمسرتون دادخواست طلا ...

عزیزم مهریه موداده توافقی حضانت بچه هاروگرفت فقط مرحله اخرمونده اون درخواست داده گفتم شایدلخاطربچه هاکوتاه بیادپس طلاقه من اجبارقبول کردم 

یاحضرت علی اصغریه بارمعجزه ت روبهم نشون دادی بادادن دوتابچه بعدچندسال این محرم وصفرم منتظردستای کوچک تووحضرت رقیه م  تااربعین زندگیم درست کنین تااخرعمربه همه میگم  چقدرمهربونین چقدردستای کوچکتون  معجزه گرن ❤️❤️🥹🥹برای درست شدن زندگیم یه صلوات می فرستین برای حضرت علی اصغروحضرت رقیه  ❤️❤️❤️
در رابطه با هویتِ جنسیتیم ، نمیدونم راجب هرومافرودیت چیزی میدونید یا نه ، فقط میخواستم بپرسم ببینم ب ...

راستش نمیدونم

اولش شاید یکی دوسال بعدش اذیت بشید ولی بعدش جا میوفتین

برای خواسته هاتون تلاش کنید🧡

راستش نمیدونماولش شاید یکی دوسال بعدش اذیت بشید ولی بعدش جا میوفتینبرای خواسته هاتون تلاش کنید🧡

عزیزم ببخشید این سوالمم اگر تونستین پاسخ بدین ممنون میشم

ع میشه راجب ازدواجم بگید بنظرتون کِی هستش و چجور شخصی الان ۲۴ سالمه

مِه آخرین برگِ ریی درختِ حوشکِ جورم... 

راستش نمیدونماولش شاید یکی دوسال بعدش اذیت بشید ولی بعدش جا میوفتینبرای خواسته هاتون تلاش کنید🧡

مامان زینبم ، مادر ِ ژنتیکیم نیست ، ولی مادرمه.

بنظرتون ، اون واقعا دوسم داره؟:(💔

من امسال کنکور تجربی حس میکنی چی قبول میشم؟فرهنگیان هم میخوام شرکت کنم حست درمورد من چی میگه کلا؟یکی ...

محیا حس میکنم بیشتر شبیه معلمایی😂ولی بنظرم برای جفتشون شرکت کن

خودت تایین کننده ادامه زندگیت هستی

یعنی بیشتر حس میکنم به هرکدومشون که واقعا علاقه داری بیشتر درصد قبولیش بالاست

مامان زینبم ، مادر ِ ژنتیکیم نیست ، ولی مادرمه.بنظرتون ، اون واقعا دوسم داره؟:(💔

اره اون خیلی مهربونه

بیشتر وقتا روسری سرشه؟نماز خونه؟

دوست داره شاید ازت دلخور بشه ولی بازم تو میتونی دلشو بدست بیاری

من شارژم تموم شد دیگه نتم بالا نمیاره

شبتون بخیر