2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اسم اکانتتو عوض کن بذار تراپیست روانی

عزیزم وقتی درکی از شوخی و طنز نداری نیا سایت!

بیخود با توهین ب بقیه براخودت کارما میخری!

من ک بخاطر این توهینت ازت نمیگذرم ک بهم گفتی روانی

اگ از حق‌الناس چیزی س درمیاری ک باشه گردنت تا اون دنیا.

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

باشه عزیزم هر چی...حتی دخترتون کلاس انلاین نداشته باشه شما باید همیشه بیدار شی با بوس و بغل بدرقه اش ...

باورکن خودش هیچ توقعی نداره چون میدونه تابرگرده بدخلق وعصبی ام 😂اینقدیواش میره که نمیفهمم 

تامیتونی شادباش وبخند😍شادی اکسیرجوانی است
عزیزم وقتی درکی از شوخی و طنز نداری نیا سایت!بیخود با توهین ب بقیه براخودت کارما میخری!من ک بخاطر ای ...

کتک زدن زن شوخی و طنزه؟ اونم یه تراپیست؟

چقد شبه علم و خرافات رو میاری وسط حرف زدنت، عموما تراپیست ها علمی صحبت میکنن

من مشکلی ندارم شما نبخش، ولی دیدگاهتو نسبت به انسانیت و زنان تغییر بده و تو شوخیاتم با همچین مواردی شوخی نکن

اسم شوخی با موارد این چنینی ابتذاله نه طنز

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
کتک زدن زن شوخی و طنزه؟ اونم یه تراپیست؟چقد شبه علم و خرافات رو میاری وسط حرف زدنت، عموما تراپیست ها ...

اگ من با شخص شما شوخی کردم حق داری اعتراض کنی

کامنت من مربوط ب استارتر بود و جالبه خودش اعتراض نکرد چون درک داشت و فهمید ک شوخی کردم 

ب شما هیچ ربطی نداره

عزیزم حق الناس خرافاته ؟

اوکی. پس باش تا کارما پس بدی چون من ب هیچ وجه ازت نمیگذرم بابت توهینی ک کردی.

کسی ک حق الناس رو خرافات میدونه مشخصه نه دین داره نه انسانیت. پس برامن رو منبر نرو لطفا 

ریپ هم نزن دیگه.

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

نباید مردا رو پرو کرد من شبابیهوش میفتم 6صبح کی حال داره پاشه خخ

پس من چی بگم هم بچه ام دوسالشه هم باردارم دم زایمان...

هر صبح پامیشم راهی کار میکنم

پررو نمیشن البته هر کس اخلاق شوهرشو بهتر میشناسه...

اگ من با شخص شما شوخی کردم حق داری اعتراض کنیکامنت من مربوط ب استارتر بود و جالبه خودش اعتراض نکرد چ ...

مغلطه کردن هم بلدی، من نگفتم حق الناس خرافاته، خودتم میدونی منظورم از شبه علم و خرافات، کارما بود

ببین چقدر دلیل دادی بهم که تراپیست خوبی نیستی

و احتمالا اصلا تراپیست نیستی، مگه کسی که شوخی با خشونت علیه زن واسش انقد راحته میتونه تراپیست باشه؟

اونم با این مهملاتی که میگی و این سواد نم پس داده

فقط کاش با اسم اکانت گمراه کننده ات باعث نشی ازت راهنمایی بگیرن و وقتشونو با صحبت باهات هدر بدن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
مغلطه کردن هم بلدی، من نگفتم حق الناس خرافاته، خودتم میدونی منظورم از شبه علم و خرافات، کارما بودببی ...

عزیزم من توی دفتر کارم روزانه بین ۱۸ تا ۲۰ مراجع دارم خب ؟

از ۹ صب شروع میکنم تا ۹شب

شما برو خودتو تیمارستان بستری کن چون انقدری عقده های درونت زیاده میای اینجا ب این و اون گیر بدی ی کم تخلیه شی! یاد بگیر فضولی کامنت بقیه رو نکنی.

ریپ نزن گفتم. حوصله خوندن چرندیاتت رو ندارم.

بمن توهین کردی منم گفتم ازت نمیگذرم. تمام.