2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک پوشک

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 53 پست
اون پاهای کوچولوش عرق سوز میشه اذیت میشه خودمون ک از نوار استفاده می‌کنیم چقد اذیت میشیم؟؟؟تو سرما گ ...

بسیار نظرتون اشتباه هست. دلیلی ندارد نظرتون رو به بقیه تحمیل کنید.‌

دکتر متخصص به دوستم گفت سه تا علامت داره از پوشک گرفتن

حدود سه ساعت پوشک کامل خشک باشه

بچه بدون تکیه از پله بالا بره

بچه بتونه جفت پا بپره 

که میشه حدود سه سال

غیر از این به شدت روی مجاری ادراری و اعتماد به نفس بچه اثر می‌ذاره و بیش اضطراب میشه.

پس لطف کنید نظرات خاله خانم باجیتون رو با این لحن تحمیل نکنید و بقیه رو که با حوصله و تحقیق راه درست میرن به اشتباه نندازید

بچه می‌ره مدرسه گیرایی پایین، دوست یابی ضعیف و عامل همه ی اینها همین مادرهای مثلا زرنگ هست

مقاله های روانشانسی پزشکی و صیحت با دکتر اطفال و مادر پدر و بچه هایی که اطرافم از نوزادی تا بزرگ شدن ...

من مادر امثال اسی رو دیدم. تمیز و پر ادعا. با بچه های پر از مشکلات متفاوت. هر چه امثال ایشون تو فامیل به من فشار آوردن محل ندادم و سه سالگی از پوشک گرفتن. بدون این که حتی یکبار به مشکل بخورم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختر اول م توی دوسال دو ماه خودش گفت

و دختر دومم هم توی دو سال و هفت  ماه بدون اینکه خودم و خودشو اذیت کنم.ی دفعه نهار خورد گفت من پی پی دارم.گفتم ببرمت دستشویی دیگه نریزی تو پوشک گفت ببر ‌و تمام شد.

البته گاهی پیش میاد که جیشش رو میریزه توی شلوارش ولی نود درصد میگه

با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم
من مادر امثال اسی رو دیدم. تمیز و پر ادعا. با بچه های پر از مشکلات متفاوت. هر چه امثال ایشون تو فامی ...

کار خوبی کردین 🌹

اسی هم منظوری نداره از روی تجربه خودش یه حرفی زده

کتاب بخونید خیلی خوبه📚

من توی بزرگ کردن دختر خودمم بزرگ شدم یاد گرفتم تو هیچ شرایطی هیچ شرایطی دخترمو با هیچ بچه ای مقایسه نکنم.

تازه روی خودمم تاثیر گذاشت و خودمم دیگه با کسی مقایسه نمیکنم.

دیگه از پوشک گرفتن و راه رفتن سریع بچه و زود زبون باز کردن مال قبلا بود جز افتخارات مادر بود توی دوره امروزه افتخاری نداره مادر جان بذار بچه خودش بخواد

کار خوبی کردین 🌹اسی هم منظوری نداره از روی تجربه خودش یه حرفی زده

لحن کلام خیلی فرق داره. میتونست مودب بیاد نظرش رو بگه. نه این که متهم به تنبلی کنه دیگران رو. زنداداشم من به خاطر یه یسری مشکلات بچش رو از سه تا بعد چهارسال پوشک میکرد. به هیچ کسی جز من نگفت. چون می‌دونه تحقیرش نمی کنم و کمک به حالشم