2777
2789

ایشون  یه آدم بی رحم وفوق العاده زور گو و سفت وسخت هست 

نمیدونم چرا وقتی گریه این آدما رو می بینم بیشتر ناراحت میشم تا گریه یه آدم معمولی 

شاید چون اصلا باورم نمیشه همچین آدمی گریه کنه 

واقعا چی میتونه همچین آدمی رو ناراحت کنه 

کسی که خیلی راحت میتونه دیگران رو ناراحت کنه بعد هم با کمال آرامش به زندگیش برسه 

یعنی چه اتفاقی براش افتاده که اینجوری بهم ریخته 

نمیدونم چرا انقدبراش ناراحت شدم با اینکه خوشم نمیاد ازش

شاید شاید دلیلش این باشه 

که ناخودآگاه اون آدم بی رحم رو قوی میدونم 

البته با وجود اینکه این بی رحمی از ضعف درونی میاد ونشونه قدرت نیست 

ولی  از بیرون اون آدم قوی بنظر میرسه 

چون انگار هیچ نیازی به عشق و مهر ومحبت نداره 

کسی که خیلی راحت دیگران رو ناراحت می کنه

علاوه بر اینکه ارزش برای دیگران و انسانیت قائل نیستن

خودشون رو خیلی راحت از عشق و محبت دیگران محروم می کنن

و یجورایی از تنهایی‌ نمیترسه  

وبراش مهم نیست کسی رو برا خودش نگه داره 

و خیلی وقتا تنها بود آدمی که خیلی وقتا تنها بوده  آدم قوی هست 

برای همین ناخودآگاه تو چشممم قوی میاد  

و وقتی می بینم دنیا جوری هست که حتی اشک  آدمایی قوی هم در میاره دلم خیلییی می شکنه 

دوست داشتم بهش بگم 

خواهشا گریه نکن 

اگر تو با این شخصیت 

با این بی نیازی از دیگران 

له شدی و اشکت در اومد 

پس من چیکار کنم 

نمیدونم ولی اشکش خیلی منو از دنیا دلسرد کرد 

وقعا زندگانی درد بی درمان ماست 

فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

ادم ذاتا ضعیفه 

انگیزه باشه ناممکنی نیست 🌱🕊                                     شاعر میگه چه فایده داره صورته زیبا وقتی باشه ذاتش مشنگ                                                                          

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چه قلم خوبی داری.

جدی این قلم خوبه 

فکر میکردم 

اگر تو نوشتن از ارایه ها استفاده کنم میشه قلم خوب 

فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

یک خانمی میشناختم خیلی مادرمو اذیت کرد

صاحب خونشون بود 

همیشه مادر مظلوم منو اذیت میکرد با هرچی میتونست

یک روز فهمید شوهرش سال هاست زن دوم داره و اینو میخواد ترک‌کنه 

من دقیقا شاهد رفتن مرد و التماس خآنمه توی حیاط بودم

برام خیلی سخت بود می‌دیدم زنی که آنقدر قلدری کرد اینطور به زمین خورد 

با اینکه شاید همیشه ته دلم منتظر این صحنه بودم ، اون لحظه اصلا دوست نداشتم نگاه کنم

واسه همین کامل درک کردم استارتر❤️

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

آدم هایی که تند خو هستن و دیگران رو آزار میدن گ صد برابر از درون داغونن ، تنها و افسرده ان خشم درونی خودشون رو به دیگران منتقل میکنن و صد درصد ترسو هستن 

آدم قوی نیازی به آزار دیگران نداره 

سلام عزیز 

آدمها بسته به شرایط اطرافشون ممکنه واکنشهایی از خودشون بروز بدن مثل گریه یا حتی خنده وچون آن آدم داره گریه میکنه نشون ضعف نیست یه احساسیه که بروز میده همین درون بدنش ،با یک گریه کردن که قوی بودنش ازبین نمیره،پس ناراحت نباش همه ماها در شرایط مختلف زندگیمون ممکنه گریه کنیم شادی کنیم چیز عادیه 

یک خانمی میشناختم خیلی مادرمو اذیت کردصاحب خونشون بود همیشه مادر مظلوم منو اذیت میکرد با هرچی میتونس ...

وای خیلی از میفهمتتت 

با اینکه قاعدتا 

ما از ناراحتی ادمای مظلوم باید بیشتر ناراحت بشیم 

ولی برعکسه 

سلام عزیز آدمها بسته به شرایط اطرافشون ممکنه واکنشهایی از خودشون بروز بدن مثل گریه یا حتی خنده وچون ...

نمیدونم هر چی هست امیدورام دیگه هیچوقت گریه نکنه 

من که ازش خوشم نمیاد خیلی ناراحت شدم براش 

تو حیاط بلند بلند هق هق میزد 

گریه می کرد 

بله خدا تو قرآن میگه ما انسان را ضعیف آفریدیم

اون نقابه بی رحمی رو نادیده بگیر اگه بهش نزدیکی باهاش حرف بزن

انگیزه باشه ناممکنی نیست 🌱🕊                                     شاعر میگه چه فایده داره صورته زیبا وقتی باشه ذاتش مشنگ