2777
2789
عنوان

دوست نامزدم فوت شده چند ماه پیش🌱🍃

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 37 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بخدا سیگارو ترک کرده بود خودم ترکش دادم دوستش که خودکشی کرد دوباره شروع کرد سیگار کشیدن

ول کن زن

هیچ وقت تو رابطت مادر نباش

ی دختر ناز باش ک همش ب توجه و محبت نیاز داره

و حالیش کن ک این کاراش ترو اذیت میکنه

مرده ک مرده بیخیال

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
ول کن زنهیچ وقت تو رابطت مادر نباشی دختر ناز باش ک همش ب توجه و محبت نیاز دارهو حالیش کن ک این کاراش ...

خب دوس ندارم سیگار بکشه واقعا از بوش متنفرم توجه و محبت میکنه خیلی مهربون و دلسوزه اما دوستش خودکشی کرد شده یخ

عزیزم اگه میخوای اروم شه   بهتره   برنامه زندگی پس از زندگی رو ببینه    مرگ یه زندگیه جدیده  با قوانین جدید   تو دنیای جدید

این تجربه ها ادمو اروم میکنه    نگاه ادمو  نسبت به جهان   تغییر میده