2777
2789
عنوان

چرا من انقدر عااااشق کریسمسم🥺🥹🤍🎅🏻برنامم اینه براش

| مشاهده متن کامل بحث + 940 بازدید | 88 پست
تو فیلم تنها در خانه خیلی قشنگ نشون میداد فروشگاها و هتل ها و..تو کریسمس 🥲

اروپا کریسمس رو با تغییر سال یکی می‌کنه بخاطر همین جشن بزرگی میگرین❤️

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

اره خیلی نازه🥺🤩توروخدا ببین چه دل خوشی دارن چقدر رفاه و سلامت روان دارن...ماها جدای از اینکه اصن پ ...

آره واقعا سلامت و ارامش روان رو قبول دارم،

اینجا پولدار هم باشی ،سرکار و تو ارتباطات اجتماعی روانت رو نابود میکنن 

کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کیریسمس یک جشن مذهبیه خوب نیست که آنقدر راحت میگید متنفرید ازش...و بله حتی رییس جمهور آمریکا نوروز ر ...

کسی که دین کامل تر از مسیحیت رو دیده ولی از قوانین دین ناقص تر پیروی می‌کنه دلیلش چی می‌تونه باشه ؟

من مخالفت خاصی ندارم واقعا برام سواله؟

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

چرا پاچه همرو میگیری؟

چون اول تاپیک گفتم.... مخالفین نیان

من حس و حال خوبی دارم برا زمستون یلدا کریسمس

اما از بهار و تابستون متنفررررم بدترین خاطره هارو دارم

وبرعکس بهترین خبر زندگیم و روزی شنیدم که جشن کریسمس بود

مرا دخمه در خاک ایران کنید
چند سالته واقعا؟؟!!لازم نیست آدم علایق و چیزهایی که دوست داره رو حتما جای عمومی بگه که با انتقاد و م ...

واقعا خب یکی از علایقش بگه مگه چه عیبی داره هرکس مخالفه خب نظر نده چیز بدی نگفت الان من اصفهانم خیابون جلفا خیلی خوشگله تزئین میکنن بالاخره اونم یه عیده چرا باید خوشحالی کسی و خراب کنیم بزنیم تو ذوقش تا کی باید بخیل باشیم حتی یه حال خوشم برای کسی نخوایم

۱۹ ساله خارج از کشورم یک‌بار هم جشن نگرفتم به بچه هامم یاد دادم جشن ما فقط جشن نوروز هست آیا یه خ ...

چه خوب 

من اگه بودم قطعا در جشن ها شرکت میکردم لذت میبردم اما دقیقا خودم تدارک نمیدیدم

رود ذره ای گر ز خاکت به باد، به خون من آن ذره آغشته باد❤️ایرانم❤️خرم آن روز کزین منزل ویران بروم ، راحت جان طلبم وز پی جانان بروم🥲تاریخ انقضای تمام غم های عالم لحظه ی ظهور توست ، یامهدی!   
به ماچه

چرا از کور کردن ذوق بقیه لذت می برین؟؟؟

هیج وقت درک نکردم 

باور کن از دور عصبانیت این حرف رو نمی زنم .

دوستانه بهت می گم 

زندکی خیلی سخت و تلخ میشه گاهی 

حالا در این بین نا دو تا دلخوشی پیدا نی کنیم که زنده بمونیم 

لطفا کورش نکن 

فکر می‌کنم یک فرد دریده که به خودش اجازه توهین می‌ده؛ باید رام بشه و اگر نشد حذف!

برو جمع کن بابا بیا پایین از بالا منبر دریده تویی پررو خوشت نمیاد برو از تاپیک آقای نامحترم

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
کسی که دین کامل تر از مسیحیت رو دیده ولی از قوانین دین ناقص تر پیروی می‌کنه دلیلش چی می‌تونه باشه ؟م ...

عزیزم نمی‌تونید به دین مسیحیت توهین کنید 

نظر شما متفاوتی و هر دین خودشو کامل می‌دونه

ولی لطفا توهین هم نکنید به ادیان

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

کسی که دین کامل تر از مسیحیت رو دیده ولی از قوانین دین ناقص تر پیروی می‌کنه دلیلش چی می‌تونه باشه ؟م ...

عزیزم توروخدااااا تاپیک و نترکون مودبانه خواهش میکنم حس و حال خوبمونو بهم نریز بفرمایید بیرون

مرا دخمه در خاک ایران کنید
کیریسمس یک جشن مذهبیه خوب نیست که آنقدر راحت میگید متنفرید ازش...و بله حتی رییس جمهور آمریکا نوروز ر ...

منظورت کریسمس هست دیگه ؟!؟! بله جشن ما نیست 

خودت میگی رییس جمهور آیا همه مردم عادی امریکا یا اروپا سفره هفت سین میندازن ؟!؟! بله کریسمس روز میلاد حضرت مسیج هست 

و جالبه من دیدم روز اول ژانویه که سال نو میلادی هست ایرانی ها هنوز میگن کریسمس مبارک 😐😐😐😐

ولی ما خودمون جشن های خیلی خوبی داریم 

مثل یلدا 

آیا یه مسیحی هر حتی دنیا باشه آیا شب یلدا رو‌ مثل ما جشن میگیره ؟!؟! ‌

من یادم نمیاد به کسی بی احترامی کرده باشم و حتی تو تاپیکام کسی واقعا مخالفم باشهاشتباه گرفتیدرضمن از ...

چون افرادی که ادبیات شما رو دارن معمولا هیچوقت از نظر خودشون حرفایی که میزنن بی احترامی و توهین نیست و اینکه بله صحبت از علاقه ها چیز بدی نیست اما باید اختلاف سلیقه و مخالفت دیگران رو هم بپذیریم نه اینکه به صرف اختلاف نظر بگم دهنت رو ببند! 

به امید اینکه روزی در دنیا هیچ بچه ای زیر آوار نمونه یا از گرسنگی نمیره یا آرزوی هیچ نوجوانی زیر خروار ها خاک مدفون نشه هیچ مادر و پدری پاره تنشون رو جلوی چشمشون خونین و بی نفس نبین هیچ کودکی بالای ساختمان مخروبه ای برای مادرش عزاداری نکنه و هیچکس فریاد نجات و آزادی از دست ظلم را نزنه از ته دلتون بگید *اللهم عجل لولیک الفرج* اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💔🥀

۱۹ ساله خارج از کشورم یک‌بار هم جشن نگرفتم به بچه هامم یاد دادم جشن ما فقط جشن نوروز هست آیا یه خ ...

خب عزیزم شما که انقدر به‌ فرهنگ ایران علاقه دارین چرا ایران زندگی نمیکنین؟