2777
2789
عنوان

خیلی دلم پره از شوهرم

177 بازدید | 13 پست

همسرم اول ازدواج یهو اومد گیر داد که ادویه به غذا نزن و اینا منم نزدم ولی خب غذا بردن ادویه خوشمزه نیس اومد گفت که غذات رنگ و لعاب نداره و بی مزه و مزه آب میده و اینا بهش گفتم غذای بی ادویه همینه یه شب رفتیم خونه مادرش داشت غذا می‌پخت هزار مدل ادویه زد و شوهرم با اشتها خورد و سرکوفت زد ک دست‌پخت مادرم خوبه و مث مادرم غذا بپز منم دیگ از اون روز قایمکی ادویه زدم و اونم خورد ولی گفتم هیچی نداره غذات:/// یه وقتا دعوا راه میندازه هنوز سر غذا ولی اهمیت نمیدم حالا امروز داشتم مایع کتلت آماده میکردم یهو اومد بالا سرم دید گف چرا گوشت زرده و اینا و داد و بیداد سرم منم سکوت کردم و با خنده و شوخی هی رد کردم اونم رفت بیرون زنگ زدم شام بیا سرد میشه گفت من نمیخورم این آشغالا رو و خودت بخور(با دوستاش رفته بود بیرون) دیگ منم با ناراحتی یکم خوردم بقیه هم ظرف کردم گذاشتم یخچال اومد خونه نشست تا آخرین ذره غذا رو خورد ولی هر چی خواست گفت و همه مدل حرفی بهم زد منم گفتم ولم کن خستم ناراحتی طلاقم بده برم گفت اون وقت ممکنه دوباره گیر یکی مث تو بیوفتم:((( خداییش من ۷ ماهه باردارم یه بچه ۱۱ ماهه هم داریم بخدا اگه ده ثانیه بچه رو نگه داره هیج کمکی نه در امور بچه داری میکنه ن خونه و نه هیچی نه غر میزنم نه بداخلاقی ولی اون فقط غر میزنه و حرف بارم میکنه تازه تولدمم بود اصلا یادش نبود:((((((

خسته شدم مقصر مامانمه که به زور منو داد به این:(

برای حاجتم یه حمد میخونین؟اگ خوندین لایک کنید منم میخونم ❤😔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مشکل شما و شوهرت یطرف ولی از من میشنوی. برای مزه غذا پیاز داغ

اره میزنم ته خورشت یه پیاز داغ خفن درست میکنم به خورشت اضافه میکنم مثلا برا قرمه پیاز داغ با یه خورده نعنا و مرزه برا قیمه پیاز داغ و رب سرخ شده و....غذا هام خوشمزه همه فامیل میگن خوبه شوهرمم میخوره ها ولی دهنش همیشه بازه

باز خوبه ک صبوری وگرنه اگه دهن ب دهن این روانی بزاری دست روت بلند میکنه، پتانسیلشو داره! حالا چرا با ...

نه فقط صداشو بالا میبره به عیچ وجه دست بلند نمیکنه داستانی خیلی بدتری هم داشتیم فقط آب و دهنه کتک نمیزنه

عزیزم چقدر ناراحت شدم حتما خسته بوده همسرت اگه همیشه آدم خوبیه زیاد زندگی سخت نگیر بعضی مردا زود عصب ...

دلم پره میخوام بهش اس بدم بگم خستم میکنه کاراش ولی فردا خونه مادرم دعوتیم نمیخوام قهر کنه نیاد از طرفی هم دیگه خیلی به اس هام توجه نمیکنه قبلا ناراحتی هامو تو اس میگفتم یه نگاهی میکرد ولی چند بار آخرو دیدم نخونده ن جواب داده

دلم پره میخوام بهش اس بدم بگم خستم میکنه کاراش ولی فردا خونه مادرم دعوتیم نمیخوام قهر کنه نیاد از طر ...

عزیزم زندگی بالا پایین داره هرزنی باید هنر فن بیان داشته باش البته اگه مرد خوب نرمالی داری از هر ترفندی استفاده کن مطمعن باش جواب میگیری 

عزیزم زندگی بالا پایین داره هرزنی باید هنر فن بیان داشته باش البته اگه مرد خوب نرمالی داری از هر ترف ...

خسته شدم ۴ ساله دارم بابت غذا گریه میکنم قدردان که نیس هیچ فقط غر میزنه سر هر وعده شام و ناهار و همه چی جای تشکر غر می‌شنوم افتخار هم میکنه میگه انقد بهت گفتم غذات بهتر شده