2777
2789
عنوان

کاش یکی منو می‌گرفت از افسردگی نجات پیدا میکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 32 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دیوونه مجردی بهترنی دورانه کیفتو بکن

منم مثل تو افسرده بودم فکر کردم ازدواج کنم عالی میشم اللن بدتر از مجردی افسردم 

ازدواج حال ادمو خوب نمیکنه بیشتر مشکلات میاد هزارتا فکر فقط یچیزش خوبه که از بلاتکلیفی در میای

هم میفهممت هم نمیفهمم

جای شما زندگی نکردم

ولی اینو میدونم ازدواج درمان تنهایی نیست

درمان افسردگی نیست

باید تنهایی با خودت حال کنی تا ازدواج هم کردی زندگیت خوب باشه

اگه قرار بود درمان باشه الان همه ی متاهل ها خوشبخت بودن

مردا نمیرینن برامون نگران نباش بچسب ب خودت

چرا الان این خواستگار قبلی من انقد خودش و زنش خوش‌حالن و استوری شاد می‌زارن وعاشقانه و مسافرت و عشقبازی و آنقدر پسری خوبیه فقط اون می‌تونست شادم کنه و خیلی 

یه زن شوهردار افسرده‌م

که قبل از ازدواج دنبال درس و پیشرفت و شیک پوشیدن بودم همیشه آرایش کرده و موها استایل شده

حالا یه افسرده که فقط حموم به حموم موهاشو شونه می‌کنه 

به جدیت میگم افسردگی و تنهایی تو متاهلی به مراتب هزار برابر بدتر از مجردیه

یکی و خودت پیدا کن کاری به خانوادت نداشته باش

خودم چه جوری پیدا کنم بلد نیستم باورت نمیشه چقدر پخمه و گیجم مثل بچه ها ی 12سالمبا 22یال سن مهمون بیاد خجالت میکشم حالا خودم دست به کار شم 

فکر کردی زندگی مشترک همینه بری توی بغل شوهرت و بوس و رمانتیک بازی 

زندگی مشترک یعنی قبول مسئولیت سیاست بازی برای خانواده شوهر راضی نگه داشتن شوهر و خانواده اش توانایی تحمل ادا و اطوار مادرشوهر 

چرا فکر میکنی ازدواج هدف یه زنه 

اگه خودتو پیدا کنی و در جامعه فعال باشی هم اعتماد به نفس پیدا میکنی هم همسر خوب

دست از آه و ناله بردار و یه تغییر اساسی در خودت ایجاد کن

یعنی قسمتت باشه ی ادم خوب میاد سراغتقسمتت ازدواج نباشه هم کارت نمیشهاول رو خودت کار کن ازدواجتم درس ...

پس از اونجایی که خیلی خوش شانسم قسمتم نیست یا یه آدم بد 

خودم چه جوری پیدا کنم بلد نیستم باورت نمیشه چقدر پخمه و گیجم مثل بچه ها ی 12سالمبا 22یال سن مهمون بی ...

خجالت و بزار کنار منم دیدم مامان و بابام عین خیالشون نیست خودم یکی و پیدا کردم به اونا بود باید الان می موندم خونه خاهرم بنده خدا الان بزرگتر از منه تو خونه س 

خودم چه جوری پیدا کنم بلد نیستم باورت نمیشه چقدر پخمه و گیجم مثل بچه ها ی 12سالمبا 22یال سن مهمون بی ...

۲۲ سالته؟؟

یاد باد آن روزگاران🍁🍂                                            👈کاربر قدیمی🦋                                                     تعلیقی💔