2777
2789

15سالگی ازدواج کردم چقد نادون بودم 

الان 24سالمه شوهرم اعتیاد داره خیلی تلاش کردم ترک کنه ولی دوباره روز از نو روزی از نو 

کلاسای کنگره 60میریم چند بارم اونجا خراب کرده ،پارسال 6ماه رفتم قهر خوب شد برگشتم ولی بعد چن ماه دوباره شروع کرد ،موقعه ای ک قهر بودم حالم خیلی بد بود داشتم دیوونه میشدم مثل آدمای افسرده گوشه گیر و منزوی چند تا عکس انداختیم با خانواده جایی انگار پوست استخون شدم انقد قصه خوردم قشنگ تو عکس غم تو چشام معلومه 

دیگ نمیدونم چیکار باید بکنم خدایا خودت کمکم کن 😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما جاهل بودی خیلیم توقع نمیره تو اون سن یکی بخواد عاقلانه برا زندگی و آینده اش تصمیم بگیره اما تو اون شرایط بحرانی کسی نبوده راهنمایی منع یا مخالفت بکنه مادر پدری خواهری برادری بزرگتر دوست یا فامیل عاقلی

به امید اینکه روزی در دنیا هیچ بچه ای زیر آوار نمونه یا از گرسنگی نمیره یا آرزوی هیچ نوجوانی زیر خروار ها خاک مدفون نشه هیچ مادر و پدری پاره تنشون رو جلوی چشمشون خونین و بی نفس نبین هیچ کودکی بالای ساختمان مخروبه ای برای مادرش عزاداری نکنه و هیچکس فریاد نجات و آزادی از دست ظلم را نزنه از ته دلتون بگید *اللهم عجل لولیک الفرج* اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💔🥀

شما جاهل بودی خیلیم توقع نمیره تو اون سن یکی بخواد عاقلانه برا زندگی و آینده اش تصمیم بگیره اما تو ا ...

تو منطقه ما همه همون سنی ۱۱ـ۱۲۱۳دخترا ازدواج میکردن چند سال پیش ،دوستای من الان ۲تا بچه دارن بعضیاشون