2777
2789
عنوان

اول شوهر بعد درس و کار

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 45 پست
چرا منی که جای رشد و پیشرفت تو زندگیم دارم میتونم خودم به یه جایی برسم و برای بقیه و جامعه م فایده ا ...

مطمئنی که دلت ازدواج نمیخواد؟شاید تو دلت دوست داری ازدواج رو ولی ادم مناسب پیدا نشده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه به یه جایی برسی و با یه ادم هم نظر خودت ازدواج کنی که به همدیگه کمک کنن تا با هم رشد کنن این خوب ...

همه محدود نمیکنه بلکه پشتوانه هستش

مبیناهستم،هرچقدر  نام کاربری میزدم قبول نمیکرد شانسی شد...

چه حرفا میشناسم دختر پزشک متخصص یه خواستگارم نداره مادرش گفت به مادرم دلت خوشه ها

از نظر من اینکه یه ادم موفق بدون شوهر باشی خیلی بهتر از اینه که یه ادم باشوهر بدون  موفقیت باشی...البته هرکسی موفقیت رو توی یه چیزی میبینه...به قول شما داشتن  شوهر خوب هم یه موفقیته ولی هرکس یه هدفی توی زندگیش داره ..پس بهتره دیدگاهمونو تحمیل نکنیم

مطمئنی که دلت ازدواج نمیخواد؟شاید تو دلت دوست داری ازدواج رو ولی ادم مناسب پیدا نشده

منم مثل هر ادم دیگه ای به ازدواج کردن و تشکیل زندگی علاقه دارم ولی اولویتم رو درسم و رسیدن به چیزی که دوست دارم گذاشتم و بعدش تشکیل یه زندگی