2777
2789
عنوان

راهنمایی سه ملیارد دارم راهکار بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 30 پست
چه بانکی؟ والا دو وخوردی تو حسابمه ۵ وخوردی سود اومده

صندوق زرین بانک شهر

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چه بانکی؟ والا دو وخوردی تو حسابمه ۵ وخوردی سود اومده

اشتباه میکنی ۱۵درصدم باشه۲۵م سودش میشه

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
چه خوب ما نداریم صندوق ولی من به آقام میگم خیلی کمه سود دو تومن ۶ میلیون میگه نه بیشتر نیست

اقا مشکوکه🤣

این صندوق ها مطمئنن؟

بله ضامنش بانک شهره

همه صندوقها ضامن نقد شوندگیشون یه بانکه مشکلی نداره

ببخشید فکر کردم خانومین

من کاری ب صندوق ندارم میگم کمترین سود ماهی۲۵م باید بده دیگه نه۶م

نمیدونم والا حساب کشاورزی وصادراتم داشتم سود آنچنانی نداره این پول بانک ملی هست

بزار صندوق اعتماد

بانک ملی خوب الان بزن گوگل نگاه کن