2777
2789
عنوان

سرماخوردگی یا آنفولانزای که دیگه خوب نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 40 پست

سلام عزیزم

نمیدونم کمکی می‌کنه یا نه اما تجربه من دو سال پیش اینطوری بود که برای پسر چهارساله‌م تشخیص کرونا گذاشتن و دارو تجویز شد و…اما با گذشت حدود یک ماه باز هم علائمش از جمله تب و سرفه و گرفتگی بینی برمیگشت. مدام هم پیش متخصص‌های مختلف اطفال ویزیت میشد اما کاملا خوب نمیشد. یک شب تعطیل که تبش رفت بالا از ناچاری بردمش بیمارستان فوق تخصصی اطفال و از شانس خوب پزشکی که اون شب کشیک بود فوق تخصص ریه اطفال بود. معاینه کرد و گفت به این وضعیت میگیم لانگ کووید(کرونایی که طول کشیده)، گفتش که ریه مقدار کمی درگیر شده بخاطر همین هست که تب قطع نمیشه و مجددا عود می‌کنه. یک آمپول تجویز کرد که از نیم ساعت بعد تزریقش تبش کم و کلا قطع شد،مابقی هم تا دو هفته اسپری ریه بود.

گفتم اگه قصد ویزیت مجدد دارین با یک نفر فوق تخصص ریه اطفال مشورت کنین در صورتیکه امکانش هست.

شهریور پارسال دکتر گوش حلق بینی گفت عمل، اونموقع دکترهای اطفال میگفتن اصلا عمل لوزه نکنه...کلا قبول ...

اخه خیلی فشار میاره رو قلب بچه رو استخوان فک روی گوش پسر دوستم لوزه داشت عمل نکرد به حدی به گوشش اسیب زیادی زد هم گوش عمل کرد هم هر سه لوزه رو

خدایا ممنونم بخاطر همه چیز 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه خیلی فشار میاره رو قلب بچه رو استخوان فک روی گوش پسر دوستم لوزه داشت عمل نکرد به حدی به گوشش اسی ...

ما هم گوشها رو عمل کردیم 

بله کلا بچه خواب راحت نداره با لوزه ...

اون قرص جویدنی و اسپری چی بود؟

برای سرفه های حساسیتی میدن بچه هایی هستن که سینشون به سرما بو عطر و محرکها حساسه و سرفه میکنند قرص جویدنی میدن و اسپری که تنفس راحتر بشه چون بر اثر سرفه زیاد هوا کم میارن

كسى باش كه وقتى مردم تو را ميبينند بگويند هنوز دنيا امن و امانه