2777
2789
عنوان

اینقدر به مردا رو ندین

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 35 پست
انقد خودشونو فدا میکنن خانوما انقد تو خودشون میریزم ک ی جایی فووران می‌کنه و شوهر بیچاره خسته میاد غ ...

اگه اون وقت شناسی و اون بی منت بودن تو خون خانما باشد مرد قدرتمندی خواهیم داشت باید مرتب تائیدش کنیم بداریم تا موفق تر تو کار و در آمدش باشه

درخواست دوستی قبوله به شرط

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با هرفردی میشه کنار اومد ب نظرم  باهرمدل مردی 

با خائن بددهن  مامانی  عشق آبجی و خانواده  روانی  نامرد  خسیس  هرزه. بیکار  بددل  فقیر  شکاک  اومول  کثیف  ولخرج  رفیق باز  الکلی  اهل سیگارو قلیون  مردکفترباز  زشت  مغرور  کمال‌گرا  خودخواه  مرد عقیم   مردسردمزاج  

فقط ی مدل را نمیشه کاریش کرد  اونم مرد معتاد 

نه معتادها ی قدیم که تریا ک میزدن   این شیشه ای ها

پیرت میکنن  داغونت میکنن  

اگه اون وقت شناسی و اون بی منت بودن تو خون خانما باشد مرد قدرتمندی خواهیم داشت باید مرتب تائیدش کنیم ...

آفرین دقیقا 

تقصیر خودمونه بخدا همه این مشکلات

باید ما خانوما یاد بگیریم اول خودمون درست کنیم و دست ازین فداکاری هامون برداریم 

با هرفردی میشه کنار اومد ب نظرم باهرمدل مردی با خائن بددهن مامانی عشق آبجی و خانواده روانی نامر ...

بستگی به خودمون داره عزیزم

من خودم آدم مستقلی ام پیشرفت و آینده برام مهمه  اما نامزدم وابسته ب خانوادش بود کار میکرد میداد ب اونا واسه ی کفش خریدن جای اینکه نظر منو بپرسه نظر خانوادش میپرسید چن سال صبر کردم درست نشد و جدا شدم