2777
2789
عنوان

آب دور بچه زیاده چکار کنم

119 بازدید | 15 پست

سلام سونو ۲۵ هفته دادم دکتر گفت آب دور بچه زیاده فقط شیاف پروژسترون داد و دوباره برام نوبت زد برای سه هفته دیگه...نگفت چی بخورم یا نخورم...کسی اینحوری بوده؟ چی شد بچه سالمه؟

بله کاملا سالمه الان کنارم خوابیده . ۹ماهشه

یه کانال دارم از هنر گلدوزی ‌‌، روباندوزی و نمددوزی هام🙂ممنون میشم حمایتم کنید🙏🏻 راستی کانالم تو ایتاس @aneartsgallery

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من بودم دقیقا از۲۴هفته زیاد بود تا۳۳هفته ک یهو حس کردم کیسه ابم سوراخ شده اب دور بچه کم شده ک خداروشکر توهم بود 

ببین قندی جات اصلا نخور قطعا برات ازمایش قند مینویسه 

سعی کن پیاده روی داشته باشی ن سنگین در حد ده دقیقه قدم زدن آروم 

کربوهیدرات اصلا نخور میوه های شیرین و مرکباتم نخور ابم زیاد نخور 

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

عزیزم منم باردارم هفته 24 باور کن تا خدا نخواد هیچ اتفاقی نمیفته همه این استرس ها و فکروخیال ها بدتره نی نی سالم به دنیا میاد همه اینا میگذره خودم استرس گرفته بودم چرا دکتر اکوی قلب نوشته این استرس به شدت هوش بچه رو کم می کنه 

من بودم دقیقا از۲۴هفته زیاد بود تا۳۳هفته ک یهو حس کردم کیسه ابم سوراخ شده اب دور بچه کم شده ک خداروش ...

آزمایشات هفت ماهگی رو برام نوشته هفته آینده باید بدم

آخه من عدد اولیه ان تیم یکم بالا بود بااینکه بعدش سلفری دادم و گفتم مشکلی نیست و بچه سالمه ولی باز الان که گفتن آب دور بچه زیاده دلم به شک افتاد و ترسیدم

آزمایشات هفت ماهگی رو برام نوشته هفته آینده باید بدمآخه من عدد اولیه ان تیم یکم بالا بود بااینکه بعد ...

عه شبیه من😀ن نترس اینا ک گفتم رعایت کن اب و چای و اینا نخور زیاد 

منم عدد ان تی بالا بود چه بلا ها ک از سر نگذروندم سر این فسقل یادم اومد پاشدم ی بوس محکم کردمش خدایا شکرت بهت قول میدم هیچی نیست فقط رعایت کن

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

عزیزم منم باردارم هفته 24 باور کن تا خدا نخواد هیچ اتفاقی نمیفته همه این استرس ها و فکروخیال ها بدتر ...

اکوی قلب که چیزی نیست منم برای هم بچه اولم هم اینکه دومیه اکوی قلب جنین دادم..اتفاقا بنظرم لازمه خیالت راحت میشه

عه شبیه من😀ن نترس اینا ک گفتم رعایت کن اب و چای و اینا نخور زیاد منم عدد ان تی بالا بود چه بلا ها ک ...

خداروشکر که نینیت سلامته..انشالله که منم دخترمو سالم بغل بگیرم 

خداروشکر که نینیت سلامته..انشالله که منم دخترمو سالم بغل بگیرم

بهت قول میدم صحیح و سلامت بغل میگیریس

اکوی قلب که چیزی نیست منم برای هم بچه اولم هم اینکه دومیه اکوی قلب جنین دادم..اتفاقا بنظرم لازمه خیا ...

برای اکو قلب باید کجا برم ؟ اخه دکتر گفت وزن جنین خودم تو مطب انجام میدم حرفی از اکو قلب نزد بعد دیدم نوشته 

برای اکو قلب باید کجا برم ؟ اخه دکتر گفت وزن جنین خودم تو مطب انجام میدم حرفی از اکو قلب نزد بعد دید ...

اکو قلب من رفتم مرکز غربالگری که پزشکش فوق تخصص بیماریهای قلب مادرزادی جنین بود..یا اینکه میفرستن مطب یه دکتر که بازم برای قلب جنینه...خوده دکترت باید بهت معرفی کنه اگه نه میتونی سرچ کنی پیدا کنی...من اهوازم عزیزم

برای اکو قلب باید کجا برم ؟ اخه دکتر گفت وزن جنین خودم تو مطب انجام میدم حرفی از اکو قلب نزد بعد دید ...

اکوی قلب که میری دو‌حالت داره یا میگن سالمه و مشکلی نیست یا میگن یه حفره ریز تو قلب بچه هست..اگه خدایی نکرده خدایی نکرده خدایی نکرده اینو شنیدی اصلا نترسی چون قلب بچه تا موقع زایمان تکامل پیدا میکنه و رفع میشه ممکنه که دکتر یه قرص هم بده...ایشالله که اکوی قلب نینیت خوب باشه.