2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

گفتمچرا راسته دوز منظورم همون قدیمیای ژاپنی بود ک پدال برقی دارن یک وخورده ای شاید باشناگه خیاط داره ...

اره اونارو تودیوار دیدم ۲تومن بودن .دعاکن بتونم کاری پیدا کنم یاراه بندازم

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین
درست میشه ان شاء الله.به صاحبخونه گفتی برای آبگرمکن؟

اره چندبار گفتم .گفتش بامن نیست .حتی ظرف شویی وکابینت نداره خونه کلنگیه کفش خاک وبدنش سیمان

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین
اعتراض بزن

😂😂😂 ب کی ؟

وزارت رفاه هم رفتم گفتن برو ب این سامانه سایتی اعتراضتو ثبت کن گفتم اینکه قبل عید رفتم سامانه

اعتراض و ثبت کردم منتظر بودم خودشون کاری بکنن ک نکردن منم دس خالی برگشتم ومنتظر بودم ببینم نتیجه اعتراضم چی میشه تا یروز سرچ کردم دیدم همون دهک دهم زدن باز🫤

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀️گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ🦁
اره چندبار گفتم .گفتش بامن نیست .حتی ظرف شویی وکابینت نداره خونه کلنگیه کفش خاک وبدنش سیمان

بیست میلیون اجاره میدی؟ برو یه جای کوچیک بگیر با امکانات خوب.نگفتی پول پیشت چقدره؟

بیست میلیون اجاره میدی؟ برو یه جای کوچیک بگیر با امکانات خوب.نگفتی پول پیشت چقدره؟

پول پیشم۲۰تومن باماهی ۵۰۰

اگه ماهی ۲۰ ملیون داشتم که دیگه چ غمم بود

کی قراردادت تموم‌میشه؟ میتونی شهر دیگه زندگی کنی؟

برج ۳ تموم میشه.باپولی که من دارم حتی نمیتونم ی اتاق رهن کنم چه برسه خونه

اره اونارو تودیوار دیدم ۲تومن بودن .دعاکن بتونم کاری پیدا کنم یاراه بندازم

ان شاءالله که کارخوبی برات پیدا میشه خدا بهترین و سرراهت بزاره خواهرم

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀️گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ🦁
ولی گردش حساب من یه چندر غازهگاهی داداشم واسه خرجی ماهانه میریزه رو کارتمقبلا با یکی دونفر رفتم دلار ...

برای منم گردش اصلا ندارم خونه دارم قبلا کار میکردم واینکه چیزی بنامم نیست اونوقت مادرشوهرم حرص میزد بخاطر ۵۰ هزار الانم که دیگه معیشتی با یارانه رو یکی کردن خوشحال بود که بهشون تعلق کرفت اصلا باید برای اینا رو قطع کنن به ماها که چیزی نداریم و گردش حسابمون چیزی نیست بدن  همیشه میگه دوکیلو طلا دارم از بس که جمع میکنه واقعا هم کلی طلا داره 

خدایا کمکم کن ...  متاسفانه آی وی اف ام منفی شد دعا کنید خدا حاجتمو بده