2777
2789
عنوان

رضا پروانه کی میاد خواستگاری من

124 بازدید | 14 پست

هوووف از دنیا ی نفر مثل اون میخوام 

اینم بگم من اصلا سریال رو ندیدم تو بازنده دیدم ازش خوشم اومد ولی همه ب اسم رصا پروانه میشناسنش

وووووو رد دادم میدونم😂

عاشق رضا پروانه ..ی صلوات بفرس یکی با معرفت مثل رضا پروانه قسمتم باشهههه🥰🥰🥰

مگه خانمش بزارع 😅

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیاد چون من بهش اجازه نمیدم

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀

احسان وحدت سريال گرگ و ميش هم بود

شهيد شد اونجا🤧

مثل اره اى كه تو كنده درخت گير كرده.نه ميشه درش آورد،نه ميشه بريد.                                                         حكايت بعضى آدماس🤦🏻‍♀️
چ غلطا

باید بفرستمسبا دارو دسته بیاد خط خطیت کنه🔪💣🔫

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀
باید بفرستمسبا دارو دسته بیاد خط خطیت کنه🔪💣🔫

خط خطی هم کنه اشکال نداره ه فقط بیاددددد

احسان وحدت سريال گرگ و ميش هم بودشهيد شد اونجا🤧

وواییییییییییی راس میگی آه برادر اون یاسمن نچسب بود یعنی من اونجا از سروش خوشم میاومد

من دوران راهنمایی ک بودم دیوانه وار عاشق پوریا پورسرخ بودم فک کردم توام کم سنی 😁😁

نه من پیر شدم دیگ ولی از سرم نیفتاد

خیلی باحاله منم خیلی خوشم میاد ازش 

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡