2777
2789
عنوان

خجالت میکشم چه چیزایی برام حسرت بود تو بچگی

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 66 پست
یبار بچه بودیم با داداشم از کبابی رد شدیم بوش اومد داداشم که دوسال ازم کوچیکتر بود گفت کاش ابجی حداق ...

😭😭

رود ذره ای گر ز خاکت به باد، به خون من آن ذره آغشته باد❤️ایرانم❤️خرم آن روز کزین منزل ویران بروم ، راحت جان طلبم وز پی جانان بروم🥲تاریخ انقضای تمام غم های عالم لحظه ی ظهور توست ، یامهدی!   

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره منم رفتم کاملشو خریدم کلی خوراکی خریدم بعدش فهمیدن کتک خوردم

ای بابا🫠🫠

رود ذره ای گر ز خاکت به باد، به خون من آن ذره آغشته باد❤️ایرانم❤️خرم آن روز کزین منزل ویران بروم ، راحت جان طلبم وز پی جانان بروم🥲تاریخ انقضای تمام غم های عالم لحظه ی ظهور توست ، یامهدی!   
ارههنوزم همونه😄 فقط کوچک شدن

جدیدا ندیدم ازشون

همون بیست سال پیش دیده بودم

ولی یادم مونده

از بس باهاش فوتبال بازی میکردیم

یادش بخیر

شایدم اونا کوچیک‌نشدن ما بزرگ شدیم

..

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ / ای هیچ ز بهر هیچ،بر هیچ،مپیچ

خیلی درک داشتیم بخدا مثلا کفش فروشی میرفتیم از یه کفش خیلی خوشم میومد قیتش اگه بالا بود میگفتم نمیخو ...

👌همینطوره

امیدوارم انشالله داشته باشن تا بتونن به راحتی فراهم کنن و شرمنده نشن

فهمیدم ولی نخوردم تاحالا😬

جالب اینه قشنگ که فکر میکنم میبینم هنوزم نخوردم خودم😅

منم حسرت خودکار اکلیلی اومده بود داشتم ولی نذاشتم حسرت به دلم بمونه پول دزدیدم از بابام خریدم 😅تا ح ...

منم از این خودکارا که چند رنگ داشت خیلی دلم میخواست 

خاله ی مامانم داشت منم ازش دزدیدم 🤣🤣

یبار بچه بودیم با داداشم از کبابی رد شدیم بوش اومد داداشم که دوسال ازم کوچیکتر بود گفت کاش ابجی حداق ...

امیدوارم الان شرایط خوب شده باشه واستون

هرچند این حس ها رو آدم فراموش نمیکنه

داخل مدرسمون یه دختر بود باباش کیش سوپری داشت اون موقع تازه ژله نوشیدنی رو من میدیدم که اون میخورد نوبت بندی کرده بود که هر روز پاکتشو بده به یکیمون  که ما داخلش آب کنیم بخوریم الان یادم امد که چطوری نگاه میکردیم که اون میخورد غصم میگیره 

هرکس به اندازه ضربه های که خورده  ‏تنهاییشو محکمتر بغل کرده❤️‍🩹🫰
من میرفتم مدرسه یه ده تومنی میذاشتن تو کیفم و بلیط اتوبوس برای برگشتنمده تومنی چی میکرد؟ میرفتم از ب ...

درد آدم بزرگ میکنه دیگه پخته میشی 

منعطف میشی