2777
2789
عنوان

پوشک گرفتم بچم و کتک همسرم به من 😞😭 تروخدا بیاید دارم دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 33099 بازدید | 879 پست
خونه مال پدر شوهرش بود الان به اسم بچه های این زده تو جهیزیه بچه هاش فامیل کمک کردن نمونه فداکاریه م ...

درسته حرفاتون ولی زنی ک سرکار میره میتونه بچهاشم برداره و بره یجا زندگیشوشروع کنه من اگ شاغل بودم طلاق میگرفتم.چقد با حرفاتون موافقم کاش ی شرایطی برا زنای طلاق گرفته بودتو امریکا شغل و خونه میدن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اوووو برا یه جیش من الان داره میشه ۴ماهه درگیر جیش گرفتنم تازه خونمونم ویلایی توالتم توحیاط الان که وقت جیش گرفتن نیست هوا به این سردی ادم بزرگاش نمیتونن خودشونو نگه دارن از بچه چه انتظار داری بزار اخرایه بهار یا تابستون شروع کن اوقات خودتم تلخ نکن خیلی کار پر استرسیه  اوایل منم یکم بشور بشور کردم دیدم نمیشه ول کردم بزار الانم فرشام چند جاش نجس شده دیگه عید انشاءالله همه رو میشورم پتو وروفرشی اینارو که تند تند میشورم ولی فرشو نمیشه بهت بگم الان وقتش نیست خودتو الاف نکن 

دیگه چیزی ازش ندیدی ؟؟ ولی بازم‌ذهنو قلب آدم پاک نمیشه

چرا بادخترفامیلشون گرفتمش بایه زنه بچه دارگرفتمش کلا من کل زندگیمودرحال مچ گیری بودم 

حس میکنم خیلی احمقم که موندم تاالان

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

چرا بادخترفامیلشون گرفتمش بایه زنه بچه دارگرفتمش کلا من کل زندگیمودرحال مچ گیری بودم حس میکنم خیلی ا ...

نمیپزسم چرا موندی چون خودمم نمیدونم چرا موندم اصلا زندکی نکردم این هفت سال  اما خودت نابود کردی ک

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 

عزیزم پسرم چهارسال و چهارماهشه هنوز یه ماهه از پوشک گرفتمش میومدمیگفت نامان پی پی پوشکش میکردم کارشو میکرد میبردم میشستم چه سرزنشا که نشنیدم بی خیال بزار راحت باشه خودش یدفه کنارمیزاره پسر منم یهو کنارگذاشت

سالهاست عضو نی نی سایتم،اما این کاربری رو تازه درست کردم که فقط بیام مشکلات خودمو همسرمو بگم که کمی سبک بشم چون کسی رو ندارم دردامو بگم،

زن داداشم مهمونم بود برادر زادم سه سالشه هرشب جیش میکرد 

مامانش یه دوشک ازین مشمایی ها چی میگن درست کرد انداخت زیر پاش بازم جیشش به پتو میخورد بخدا انقد سخت نگرفتم اصلا سخت نگرفتم روزی هم که رفت قربون زن داداشم برم با اینکه من عین خیالم نبود همه پتو هامو فرشمو شست 

فقط 29 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بلاخره منم مادر شدم لطفا برای سلامتی خودم و نی نی یه صلوات برامون بفرست گلم❤  اَلٰهُم  صَلی علٰی مُحمد وآله مُحمد ❤🤰🏻💙💚💛🧡💜امروز  1403/9/8 رفتم صدای قلب کوچولوشو شنیدم قربونش برم من 

بخدا شوهرم نمیفهمه همش دهنشو خودشو یه جوری میکنه که اه 😭 خیلی حالم بده تف به زندگی تف به من که مادر ...

دختر من سه سالشه هنوز پوشک میشه 

دکتر هم بیخود گفته 

هر موقع اول خودت بعد بچه امادگی داشتی از جیش بگیر 

بعدم نجس میشه زندگیت طبیعیه 

ولی یکناه حداقل طول میکشه بچه یاد بگیره 

بعد یکماه همه جا رو بشور هی خودت رو اذیت نکن 

برن به بیخیالی نجس شد هم فدا سر خودت و بچت 

انقدر از صبح خودت رو اذیت کردی شوهرتم قاطی کرده 

تو بیخیال باشی اونم براش مهم نیس 

خودت حساسش کردی قبول کن عزیزم 

گوه خوردم غلط اضافی کردم 😭 قبل بچه دار شدن اینطور نبود بعد بچه دار شدن اینطور شد 😭

همه چی درست میشه. منم خودم برادر زادمو از پوشک گرفتم همینجوری بود ولی بعد یکی دو هفته خوب خوب یاد گرفت . خودتو انقد اذیت نکن بزار یاد ک گرفت بعد تمیزی کن

https://abzarek.ir/service-p/msg/2012415          ناشناس حرفتو بهم بگو    کلنا عباسک یا زینب(س)                                              نوکر خوبی نبودم خودمم میدونم آقا ولی من هر چی که باشم پای تو میمونم آقا                                              الهم عجل الولیک الفرج یا صاحب الزمان               جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یارتویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

بعضی مردا جنبه ندارند جلوی شوهرت نمی‌خواد بنالی از خستگیهایی که بچه به تنت گذاشته اون خودش می‌بینه. اما اگه بنالی و تکرار کنی عصبی میشه. بعدشم همین امروز بچه نجس کرده که نباید همه رو جمع کنی بشوری بذار بعد از یک هفته همه رو بشور. یه نکته دیگه اینکه از شورت آزمایشی شروع کن برای از جیش گرفتنش یک ربع یکبار ببر دسشویی اگه کرد که چه خوب نکرد شورت آزمایشی شو تنش کن بیارش بیرون

از اینکه پسرمو دارم خیلی خوشحالم.