2777
2789
عنوان

پوشک گرفتم بچم و کتک همسرم به من 😞😭 تروخدا بیاید دارم دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 42143 بازدید | 903 پست
من توماه اول عروسیم مردم فقط گذروندم ولی زندگی نکردم عذااااب کشیدم وقتی به پشت سرم نگامیکنم بخودم می ...

واااااای چ جالب دقیقا منم موندم چ حوری تاب آوردم الان بود خون به پا میکزدم‌

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه جانم من اونجایی یادمه تو به یه نفر گفتی حیوون فوش میده ولی خودتم فوش دادی منم گفتم مگه حیوونی فوش ...

من نمیبینم 

وا فحش ندادم 

آها گفتم اسکل خدایی حق گفتم

حوصله بحث ندارم یهو ول میکنم. درگیر بحث الکی نمیشم مثه الان دیگه جواب نمیدم شمارو

😅

واااااای چ جالب دقیقا منم موندم چ حوری تاب آوردم الان بود خون به پا میکزدم‌

اره منم همینطور خداچطو بهمون توان داد تاب بیاریم

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

یا خدااااا

به خدا داشتم سکته میکردم بچم یتیم میشد با این حرفای مثلا آموزش خانوادشون 

جالب این بود بعضی از مادرا آخرش رفته بودن از همچین کسی سوال هم می‌پرسیدند راجع به تربیت کردن بچشون 🤦

منم بدون خداحافظی و تشکر و ... پاشدم اومدم بیرون😁

چیبگم والا من همیشه میگم آدم شوهرخوبو باید حلوا حلوا کنه یکم سیاست به خرج بده زندگیشو بگیره تودست چو ...

شوهر من ک کلن حروم لقمه اس پدرش دزد و قمر باز بوده نون حروم خوردن همه از دم خرابن

داری عجله میکنی دکترش بیخود گفت هنوز امادگیشو نداره پوشکش کن انقد خودتو عذاب نده

سه سالشه.بنده خدا یک سال و نهایت دوسال پوشک میکنن.این احتمالا عفونت کرده که داره کوچولو کوچولو جیش میکنه

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!
شوهر من ک کلن حروم لقمه اس پدرش دزد و قمر باز بوده نون حروم خوردن همه از دم خرابن

پس دیگه حرفی نیس حروم لقمه همون بی ذاته انشالله خدابه دلت نگاکنه 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

این خانم خودشو نابودکرده بهترین راه این بود همون موقع جداشه ن اینک ی معتادنون خورو نگع داره این جورم ...

خونه مال پدر شوهرش بود الان به اسم بچه های این زده تو جهیزیه بچه هاش فامیل کمک کردن نمونه فداکاریه من بودم تحمل نمی‌کردم ولی این خانوم تو خونه پدرش جایی نداشت برادرهاش گفته بود بچه ها بزار و بیا و گر نه راهت نمی‌دیدیم می‌تونست طلاق بگیره و با یکی دیگه ازدواج کنه و شاید خوشبخت هم میشد ولی بچه هایش تو اون محیط سمی تنها می‌داشت چی وقتی برگشت گفت خرج خونه با من موادت با من سیگار با من  رفیق بازی ممنوع  بعدش زندگی به دنیا خلاصه نمیشه همین که بچه هاست الان سالم و خوشبخت هستند برای یه مادر کافیه خیلی زنهای سرزمینم هستند تحمل میکنن و جیک هم نمیزنن  کاش میشد براشون کاری کرد یه نهادی واقعا به مادران بعد طلاق که بچه هامون نگه داری میکنن مسکن یا سویت رایگان میدادن کمک هزینه تحصیلی اون موقع سال ۹۷ یادمه حقوق یه مددجوی بهزیستی ماهی صد هزار بود حداقل حمایت پدر شوهر و مادر شوهرش داشت اونا هم کمک میکردن پسر بفرستی دانشگاه دختر شوهر بدی با جهاز و آبرو همیشه حسرت خواب داشته باشی حالا بیمه است حداقل یه بازنشستگی داره بچه هاش سالم هستند دختر کوچیکه پرستاری میخونه یه مادر بجز خوشبختی بچه هاست چی میخواد همیشه میگه طلاق می‌گرفتم بختم عوض میکردم چه به پیشونیم میکردم 

از پوشک گرفتن بچه چه جوریه ؟ بچه من ۲ سالشه اما حرف نمیزنه چه جوری دستشویی رو بگه من باید چی کار کنم ...

عزيزم بچه بايد كامل اماده باشه 

اول بايد حرف بزنه جيش و پي پي رو بلد باشه 

شما خودت بايد بهش اموزش بديي مثلا وقتي پوشكش رو براش عوض ميكني شعر جيش و پي پي براش بخون حتي نقاشي براش بكش و توضيح بده 

و اينكه پوشك بچه شبها بايد خشك باشه اين موضوع يعني اينكه حجم مثانه به اندازه ايي رسيده كه بچه بتونه خودشو نگه داره 

و اينكه خواهشا با ارامش اين مرحله انجام بشه .تا بچه مظطرب نشه