2777
2789
عنوان

پوشک گرفتم بچم و کتک همسرم به من 😞😭 تروخدا بیاید دارم دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 47793 بازدید | 905 پست
نه ندارم یعنی نمیذاره حساسه شکاکه بدبینه نمیذاره کارکنم کاش خداخودش یجوری منوازاین زندگی جداکنه بدون ...

مث منی همش تو برات دعا میکنم خبر مرگش بیاد توام دعا کن.ایشالاه سیاه شوهرتو بپوشی

خداروشکر شوهرمن فقط زود خر میشه ولیمن سیاست ندارم

اتفاقا من آدم باسیاستیم ولی اصلا این هیجوره رام نمیشه ذاتش خرابه هیچ چیز مثبتی نداره که من بخوام ازاون ورودکنم

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مث منی همش تو برات دعا میکنم خبر مرگش بیاد توام دعا کن.ایشالاه سیاه شوهرتو بپوشی

چیبگم والا انشالله ریشه هرچی آدم بدذاته بخشکونه 🥲

براآرامشت حمد میخونم ❤

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

خدانکنه قشنگم انشالله که مشکل همه حل شه بااینکه سنی ندارم و چهره خوبی دارم ولی خیلی عذابم داد به اند ...

قربونت عزیزم خیلی لطف میکنی 

منم برات خیلی خدایی دعا کردم 

ان شاءالله مشکلت حل بشه بیای اینجا خوشحالیت رو با ما تقسیم کنی❤

اولین بار رفتم مدرسه دخترم جلسه مثلا آموزش با مادران یه همچین مثالی زد خانومه منم مغزم سوت کشید از ا ...

این بنده خدا بچهاشوباید برمیداش از دست اون شوهر فرار میکرد همین پدر ب بچهاش تجاوزم میکنه یا میفروشه مواد میگیره چرا زنی ک کار میکنه باید با همچین شوهری بمونه

این فصل اصلا مناسب پوشک گرفتن نیست

دقیقا الان هوا سرده ،

منم دخترم سه سال و سه ماههشه، درسته یکم دیره ولی گذاشتم خرداد اقدام کنم

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️
چی بهت میرسه تو همه تاپیکا میای میگه جداشوجدا بشه چیکار کنه بدون پشتوانه

وااا

خانوادش آدم حسابین. چی میگیییی

دخترش تباه شه که همچین شوهریه حفظ کنههههه

میفهمی دخترش مهم ترین آدم زندگیشه

آدم دلش هیچوقت صاف نمیشه باشون

من توماه اول عروسیم مردم فقط گذروندم ولی زندگی نکردم عذااااب کشیدم وقتی به پشت سرم نگامیکنم بخودم میگم چطو طاقت آوردی

صبرکن بعدعیدشروع کن هواخوب باشه،وفرشاتوجمع کن کف خونه چیزی نباشه خودم گلیم ۶متری داشتم نازک بود اوناروپهن کردم ابکشیش راحتتربود،وشایدبچت قصریو دوس نداره سرخود توالت بشونش بچه من توقصری دوس نداشت، عکس بچسبون دسشویی وبگو بریم مثلا برچسب عروسک بهت بدم ..

۷۵.۹۲۸۰

من دخترم تويه سن دو سال و چهار ماه از پوشك گرفتم 

روز اول هر يه ربع يك بار بردمش توالت و اينكه روز اول بالاي ١٢بار شلوارشو خيس كرد 

روز دوم هر بيست دقيقه يه بار و اون روز چند بار تويه توالت جيش كرد و باقيشو تويه شلوارش 

روز سوم هر چهل دقيقه يبار و نتيجه بهتر بود 

روز چهارم خودش چند بار گفت جيش داره 

و اين پروسه تا ده روز ادامه داشت البته از روز پنجم من فقط ياد اوري ميكردم و لازم خراب كاري داشت 

اما براي هر جيش موفق كادو و كلي خوراكي جايزه داشت 

و تويه توالت كلي شمع بازي ميكرد 

حتي كتاب غصه براش ميخوندم تا تايم بيشتري تويه دستشويي بشينه 

بادكنك بازي ميكرديم 

كلي برچسب خريدم و برچسب مي چسبوند به توالت و يك توالت براي خرسيش تويه دستشويي گذاشتم تا كنار هم بشينن و هر سريي وقتي دخترم مشغول بازي بود يه كوچولو براي خرسي تقلب ميكردم كه بگم جيش كرده تويه توالتش

صبور باش

واقعا خسته كننده و سخته اما اين تجربه ها فقط يكبار براي بچه شما تويه زندگيش اتفاق مي افته 

روي فرش و مبل هم رو فرشي و پارچه انداختم و به دخترم اصلا استرس ندادم با اينكه ديسك كمر و گردن شديد دارم .شما هم صبور باش عزيزم