2777
2789
عنوان

پوشک گرفتم بچم و کتک همسرم به من 😞😭 تروخدا بیاید دارم دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 40009 بازدید | 903 پست

چقدر سخت میگیری خب بزار تو شلوارش بشاشه چی میشه مگه 

اینجوری بچه رو استرسی میکنی شب ادراری میگیره 

خواهر شوهرم اصلا دخترشو تو خونه پوشک نمیکنه 

میگه براش خوب نیس بعدشم بچه گناه داره

از یکسالگی یه شلوار نخی گل گشاد پاشه هی راه میره و میشاشه🤣

از دو سالگی هم کم کم بردش دستشویی 

یعنی به هیچ عنوان سخت گیری نمی کرد 

ده بار تو شلوارش میشاشید یه بار تو دستشویی 

سه سالگی دیگه خانمی شد برا خودش 

خودش میرفت دستشویی مامانش میشستش 

بعد سه سال همه زندگیشو ریخت بیرون شست 

به همین راحتی

ببینید یجاهایی مجبورم صبوری کنم خیلی دعواش میکنم ولی میخنده گاهی میزنم پشتش بابت پی پی کردن گوشه خون ...

زدن بچه رو لجباز میکنه فقط ببین چی خیلی دوست داره مثلا برنامه کدوک بگو بار دیگه محرومی ازش انجام داد واقعا این کارو بکن ی ۲۴ ساعت محروم کن گریه زاری هم محل نده و از همسرتم همکاری بخواه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میگم صبر دیگه جایز نیست برای شما وقتی میدونی داره لجبازی میکنه لازمه تنبه بشه تنبیه فقط کتک و داد نی ...

کن اصلا اون کاربر رو درک نکردم 

یعنی چی بچه بزرگ گوشه خونه پس پی کنه ایشون هم صبوری کنه 

خدا نکنه عزیزم 💝💝🫂🫂😞😞😞

منم دارم گریه میکنم از دس شوهرم منم گاهی حرصمو با حرفاس در میاره میزنم خودمو ،قبل بچه زندگی آروم و قشنگی داشتیم ،ولی الان یه آدم دیگه شده

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

بی خیال بابا حرص نخور تا. ی ماه جا داره تر بزنه ب زندگی 

من موقعی ک از پوشک گرفتم یک هفته می‌گذشت صبح بیدارشدم برم دسشویی دیدم بچم افتاد دنبالم ک پی پیمو نگاه کن 😳😳😳بله رفتم دیدم پادری جلوی دسشویی ی پی پی انداخته 🫠دسشویی رو باز کردم همه جا گوله گوله پی پی یا خداااا همین نبود شستم اومدم دیدم رفته پی پی کرده خودشو نشسته پی پی هارو تو دسشویی با پاهاش له کرد اومده رو فرشا تشکش بالشش پتوی باباش ک کنارش خوابیده بود هم ب گوه کشیده و میگه پی پی آقا برسام رو نگاه کن 😂😂😂🤣🤣🤣🤣راجب دس بلند کردن شوهرت ...تصور اینک جلوتر بگیرع خودتو نزنی واقعا صفره و دوما با بچت بازی کن سرگرم شو محلش نده سردو خشک و جدی و بی تفاوت باش باهاش 

برای بدنت ارزش قائل شو تو بزنی میگه دردش نمیاد منم بزنم 

مردا همینن توقعی نداشته باش مراقب خودت باش ققط 

با اجازتون میتونم ازخانمهای تاپیک یک سوالی بپرسم

راحت باش عزیزم

ای چرخ فلک هر انچه کردی ٫ کردی ، محتاج مکن مرا به هر نامردی ، موی سیه ام سپید کردن هیچ است ، روی سیه ام سپید کردی مردی ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

چطونه بابا دیوانه هاااا

بچس دیگه تا میاد یاد بگیره احتمال داره حتی کل زندگیتو نجس کنه

اگه نمیتونی تحمل کنی اقدام نکن

شوهرت دیونه، تو از اون دیونه تر، که سره چنتا جیش انقد قاطی کردی نمیتونین بچه بزرگ کنین نیارین

بچه طفل معصوم 😐😐😐

قران زیاد بخون هر روز  درمان همه درد ها هست سوره مزمل یاسین واقعه ذاریات انشراح زیارت عاشورا ختم قرآن بگیر همه مادرها همین دوران رو گذروندن منی که این حرف هارو میزنم تمام خانوادم فوت کردن اعتیاد به شیشه همسر رو داشتم الان که بی کس هستم  ولی خدا و خواندن  قرآن و زیارت عاشورا زندگیم رو در آرامش قرار داده 

بعد شما پیش فامیل و دوستان خجالت زده نمیشید یه بچه بزرگ پوشک می‌کردید بعد بوس جیش پی پی همه جا رو بر ...

اتفاقا تمام فامیلو دوستان میگفتن پوشکش کن وقتی نمیفهمه ازارش نده😄خداشاهده هییچکس نگف چرا پوشکه. بعد کلا ب کسی ام توضیح نمیدیم این مسایل ب کسی ربط نداره.‌یکی دیگه ام اینکه سن سه سالگی اصلا دیرنیس . 

بعد چرا بو جیش و‌پی پی همه جاروبگیره؟؟؟؟؟پی پی ک میکرد سریع میبردم میشستم .‌

درکل بچه من سه سالگی اصصلا همکاری نکرد سه ماه بعد خودش گف پوشک‌نکن‌ . اونم یکماه اخرو چون پوشک شورتی داشت میبردم باهمون جیش کنه و میکشیدم بالا باز پوشکشو رااحت. اگه از دستشم درمیرفت دیگه خیالم راحت بود.‌

ببخشید زیاد بود گفتم شاید استارترهم بخونه ب دردش بخوره

parasoo1989@
عه گلم خوندی همشو😍مرسی مهربونولی اسی نخوند فک کنم

آره

خیلی خوب توضیح دادین.

اتفاقی آمدم این تاپیک و پست شما رو دیدم.

💚💚💚

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.