2777
2789
عنوان

پوشک گرفتم بچم و کتک همسرم به من 😞😭 تروخدا بیاید دارم دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 41897 بازدید | 903 پست
باید زودتر میگرفتی من اونایی ک میندازن بعد از سه سالگی اصلا درک نکردم بخدا فقط از تنبلیه زود از پوشک ...

دقیقا 

منم از۱۸ماهگی شروع کردم ۲۰ ماهگی دیگه یتد گرفت 

سخت بود ولی خب بلید این اتفاق میفتادپس تا بچه به پوشک وابسته نشده بهتره

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین گلم من مادر دو تا بچه ام

و هر دوشونو خیییلی راحت از جیش گرفتم 

اول دخترم که زیر دوسالگی و پسرم که اونم زیر دوسال بود یادمه رفتیم مراسم ختم خواهرشوهرم پسرم جیشش میگرف میگف بهم جاریم و خواهرشوهرم گفتن چقد زود از جیش گرفتیش تعجب کرده بود خواهرشوهرم خودشم پسر داش میگف پسر رو تا سه سالگی نباید از جیش گرف🥴

من کارایی رو که کردم اینبود اول شورت آموزشی دو تا گرفتم و داخلشیه کهنه میزاشتم که جیشش عبور نکنه بریزه رو فرشام و البته اینم بگم چنباری نجس کرده بودا ولی خب من تحملم بالاس یه جیشه دیگه بعدش شسته میشه

و اینکه کهنه تکون میخوره من یدونه نواربهداشتی میچسبوندم به شورت آموزشیش و خییییلی جوابگو بود میدونی دیگه چقد قدرت جذبش بالاس

چنبار بردم دسشویی تا یاد گرف اینم بگم نه یکبار بلکه چندین دفعه 

جیششو یاد گرف فقط پیپیشو نمیگف آخ خدا چقددد عذاب کشیدم فک کن بچه رو شبا پوشک میکردم دریغ از یه قطره جیش دیگه پوشکشم نمیکردم شبا روزا هم توی شلوارش پی پی میکرد یبار به مامانم گفتم قربونش بشم گف تا دیدی داره زور میزنه صورتش قرمز شده زودی شلوارشو‌در آر بزارش بغل دسشویی یاد بگیره تا اینکه یادگرف😍 قدر تایپکردنمو بدونا همش تجربه شخصیم بود پیش شوهرتم گلایه نکن روزا که خونه نیس انجام بده هی نگوفرشو نجس کرد بزار انقد جیش کنه روش یه حوله بزار پات نخوره بهش خشک شه عید میشوری خانم گل⁦❤️⁩🌿موفق باشی زیاد شد ببخش امیدوارم بخونی کامنتمو

گوه خوردم غلط اضافی کردم 😭 قبل بچه دار شدن اینطور نبود بعد بچه دار شدن اینطور شد 😭

ببین عزیزم آرووووم باش

دختر منم سالش بود از پوشک گرفتم چون بزرگ‌تر شدن به پوشک عادت کردن 

اصلا تحت فشار نزارش شوهر منم خیلی زر زر میکرد میگفت همش پول پوشک میدم دیگه نمیخرم عرضه نداری گفتم اره ندارم ناراحتی خودت بگیر

بعدشم چندبار بردم دستشویی جیش نکرد فقط تو پوشک میکرد

منم باز میزاشتم میگفت جیش پوشک میبینم جیش میکرد باز بازش میکردم ولی تو دستشویی اینکار میکردم 

یبار دیگه خیلی جیش داشت 

گفت جیش تا پوشک ببندم تو همون دسشویی جیش کرد منم تشویق و آفرین و اینا بعدش دیگه ترسش ریخت

بنظرت برای اونروز ارزش تحمل اینهمه سختی وظلمای شوهرامونو داره ؟

من کتاب های روانشناسی زیاد خوندم.

یه جا نوشته بود زن تعیین می‌کنه که شوهرش کدوم شخصیت اش رو نشون بده.

مرد شب از سر کار خسته میاد خونه اگر زن بره جلوی در لبخند بزنه خدا قوت بگه و از خودش و بچه اش تعریف کنه مرد هم سر ذوق میاد و اگرم برعکس زن گلایه و غر زدن و جیغ و داد داشته باشه مرد هم عصبی میشه...

من خودم اینا رو به مرور زمان یاد گرفتم‌ تا زندگی‌ام و اخلاق همسرم درست شد

همش سیاست های زنانه است

من الان می‌شینم پیش شوهرم یکسره سعی میکنم از شیرین کاری های بچه ها تعریف کنم تا عاشق بچه ها بشه

اینطوری قدردان خودم هم میشه که بچه ها رو خوب تربیت کردم.

تا اونجا که میشه نکات منفی بچه ها رو نباید جلو پدر گفت نباید شخصیت اشون رو جلوی پدر خراب کرد

خداوندا مسلمانان مظلوم فلسطین و مردم جهان رو از چنگال ستمگران و جنایتکاران وحشی اسرائیل و آمریکای جنایتکار نجات بده/ مدیر کل سازمان بهداشت جهانی: به طور میانگین هر ده دقیقه یک کودک در غزه شهید می‌شود

ببین من از نظر خودم میگم بچه بودم مادر پدرم خیلی باهم دعوا می‌کردند ولی بخاطر من موندن ۱۷سالم شد اصلا دوسشون نداشتم چون من روانی باز اومده بودم بخاطر دعوا های مدام مادرم طلاق گرفت و خواهر کوچکم رو خودش تنها بزرگ کرد خواهر بدون پدر. بزرگ شد ولی الان واقعا به مشکل هم نداره من که هم پدر بالا سرم بوده هم مادر انواع بیماری روانی رو دارم

گوه خوردم غلط اضافی کردم 😭 قبل بچه دار شدن اینطور نبود بعد بچه دار شدن اینطور شد 😭

آروم باش گلم . واسه شما تنها نیست . اکثرررر بچه ها تا ماه ها مشکل دارن و مقاومت میکنن .. فدای سر خودت و دخترت که خونه نجس میشه . اهل نماز هستی ی سجاده بزرگ پهن کن نماز بخون. اما آنقدر بخودت فشار نیار و سر و صدای اینکه بچه فلان جا جیش کرد در نیار اینجوری موضوع واسه شوهرت بزرگ میکنی .. اتفاقا برعکس بگو برای روز اول خوب بوده کم کم راه میافته همه بچه ها همینن کم و بیش . خونه رو هم اساسی وقتی راه افتاد تمیز کن غصه اش نخور 

وای بابا نقاشی کرده بود خونه رو مثلا داده بودش دست باباش باباشم ماشالا بمب بترکه انقد خونسرده این خی ...

واویلا... فکرش کن بچه چقد به حال خودش ول بوده ریده مالیده به در و دیوار پدره حالیش نشده... دلم برای خالت سوخت 🥲😅 متنفرم از مرد خونسرد و بیخیال 

با این مشکلات چرا بچه دار شدی

جمله ای که میگن مرحم نیستی حداقل نمک رو زخم نپاش...

برا کاربرایی مثل تو گفته شده 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
دخترم بیش فعاله و خیلی لجوجه منم فعلا صبوری کردم پوشک نمیکنم ولی داخل شلوارش جیش و پی پی میکنه باهاش ...

شرمنده ولی بعضی وقتا صبوری لازم نیست ما کلاس کار با کودک میرفتیم گفتن بچه باید بغهمه همون قدر که مار خوب تشویق داره کار بد هم تنبیه کار بد کرد اجازه نداری تلویزیون بیینی اجازه نداری فلان کارو بکنی یا فلان اسباب بازی رو برداری

استارتر تو فقط میتونی کمکم کنی با پسری آشنا شدم برای ازدواج هیچی نداره ولی دوسم داره و اخلاقش خوبه ب ...

ببین فقط اخلاق خوب داشته باشه تو جادرم خوشید

اخلاق خوب و با شخصیت دنیاتونو زیرورو میکنه 

ای چرخ فلک هر انچه کردی ٫ کردی ، محتاج مکن مرا به هر نامردی ، موی سیه ام سپید کردن هیچ است ، روی سیه ام سپید کردی مردی ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

واویلا... فکرش کن بچه چقد به حال خودش ول بوده ریده مالیده به در و دیوار پدره حالیش نشده... دلم برای ...

همون بخداااا پسر خالمم از این پسر شلوغا یکسری باتری خورده بود یبار گردو کرده بود تو گوشش اصلا تا بزرگ شد خالم مصیبتی کشید😂😂