2777
2789
عنوان

پوشک گرفتم بچم و کتک همسرم به من 😞😭 تروخدا بیاید دارم دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 44513 بازدید | 903 پست

من فقط عنوان خوندم و متن اول استارتر...ببینید پوشک گرفتن ی بحران هست ک زمان بر هست.توجه نکن ک یکی میگه دو سه روز ی هفته ی زمان طولانی طی میشه ک باید خودت برای هرنجاستی و کثیفی خونه آماده کنی.فک نکنی ب این راحتیه..من دخترم از دوسال نیم درگیر بودم تا تولد پنج سالگی ک کامل گرفته شد.همسرم همکاری نمی کرد می گفت پوشکش کن من موهام  دست دسشوی رفتن دخترم سفید شد..دسشوی کوچک سه سالگی ب بعد میرفت ولی بزرگ نه.تا پنج سالگی.خودم نجس زیاد نشد سر دخترم.بعدش درگیر گرفتن پوشک پسرم بودم خداروشکر پسرم بهتر هنکاری کرد سه سالگی گرفتم الان فثط موقع خواب پوشک میشه چون شیشه شیر یا شربت می خوره شب جیش می کنه مجبورم پوشک کنم الان سه سال نیمه... الان سر پسرم کل خونه نجس شد موکتا چسبی هس قابل جداشدن نیست همینطور مونده منم با دیدنشون عذاب می کشم ولی چیزی ک شده چیکار کنم.پس قبول کنید ک این کثیفی ها هرکسی از پوشک گرفته داره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تهران سنتی

استارتر تو فقط میتونی کمکم کنی 

با پسری آشنا شدم برای ازدواج هیچی نداره ولی دوسم داره و اخلاقش خوبه 

بنظرت بخاطر اخلاقش قبولش کنم برای ازدواج ؟گفت با هم زندگیمون رو بسازیم .

دوست عزیز 

اول اینکه عوض اینکه شوهرتون‌همکاری کنن بیشتر دیونه شدن‌

..

هوا هم الان مناسب‌نیست البته اگه دسشویی توی خونه باشه خوبه باز .....

من موقعی که از پوشک میخواستم‌بگیرم 

فرش هام جم میکردم‌

شوهرمم‌روی یک فرش کوچیک‌می‌شست یا تشک پهن‌می‌کرد. روی اون بود ..

صندلی جیش‌یا همون قصری بخر .بزار فیلم ببینه .فیلم جیش اینا گوگل بزنی میاره 

صندلی هم بیار توی خونه 

یا اینکه با دخترت یه دو سه روزی داخل اتاق باشین فقط‌و فرش اونجا جم کن‌

مشاور و روانشناس هستم.دارای مدرک فوق لیسانس.. سوالی بود در خدمتم 😊
متاسفانه بله

ببین دوستم تین مشکلو داشت اینطوری که گفت اول باید ببری روانشناس تا بدونی مشکل عصبی ونگرانی و... نیست اون حل شد ممکنه متل یبوست باشه اونم حل شد برده بود بیمارسستان مخصوص کودکان با دستگاه معقد رو چک کرده بودن که عضله اون ناحیه شل نباشه و دچتر بی اختیاری مدفوع نباشه 

در چه حده مدفوعش

استارتر تو فقط میتونی کمکم کنی با پسری آشنا شدم برای ازدواج هیچی نداره ولی دوسم داره و اخلاقش خوبه ب ...

قبل تو چرا زندگیش نساخته ؟اگه‌مجبوری ازدواج کن‌

واگرنه نداری و بی‌پولی سخته ....

با کامنتت بدجوری احساسی شدم 😭

آروم باش

تو زن خونه هستی

بچه ات یه مادر قوی و محکم و آروم و صبور میخواد

شوهرت یه زن شاد و با نشاط میخواد

قوی و محکم باش و اعتماد به نفس داشته باش

از شیر گرفتن و از پوشک گرفتن کودک دو مرحله سخت هستن اما به پای بیماری نمی‌رسن

یه سر برو بیمارستان کودکان ببین خانواده ها مادر ها در چه وضعی هستن که بچه اشون بستری هست و بیمار...

خداروشکر کن سالم هستید و دیگه شلوغ کاری نکن

با محبت و احترام با همسرت و بچه ات برخورد کن

سعی کن شاد و بانشاط باشی

تو تعیین میکنی که شوهرت و بچه ات چطور باشن اگر عصبی باشی اونا هم ممکنه عصبی بشن اگر خوش اخلاق و با نشاط باشی اونا هم خوشحال هستن.

زن ستون و محور و اساس خونه است. به خودت روحیه بده.

چند روز پیش خونه یکی از دوستام بود ۴ تا بچه داشت یکی شون ۴۰ روزه بود و بزرگترین شون دبستانی بود ،

جشن تولد گرفته بود برای یکی شون

اونقدر روحیه داشت و با نشاط بود که من شرمنده شدم چطور گاهی از بچه داری خسته میشم البته ۳ تا کوچولو دارم در حالیکه اون ۴ تا کوچولو داشت و هیچ شکایتی نمی‌کرد و کاملا شاد بود!

خداوندا مسلمانان مظلوم فلسطین و مردم جهان رو از چنگال ستمگران و جنایتکاران وحشی اسرائیل و آمریکای جنایتکار نجات بده/ مدیر کل سازمان بهداشت جهانی: به طور میانگین هر ده دقیقه یک کودک در غزه شهید می‌شود

اسی منم از تابستون شروع کردم پسرم الان جیشش و میگه گامل ولی خونه رو ب گند کشیدا گند یعنی رو فرش هم پ ...

اوووو چه اذیتی میکنه‌

دختره اولی من یک‌سالی‌نیم بود گرفتم 

دومی‌۲ سال 

کلا دو روزه متوجه میشدن چی به چیه ...

صندلی قصری میخرم براشون 

استارتر تو فقط میتونی کمکم کنی با پسری آشنا شدم برای ازدواج هیچی نداره ولی دوسم داره و اخلاقش خوبه ب ...

ی تجربه بت بگم دوست داشتن تنها کافی نیست از دسد ی ادم غریبه به قضیه نگاه کن نکات مثبت و منفیشو ببین ببین میتونی کنار بیای با منفیا بعد جلو برو چون این دوست داشتن اولین قسط که عقب افتاد یادت میره