من از دیروزه دارم دخترمو از پوشک میگیرم سه سالشه ، پزشکش گفته باید بگیری براش ضرر داره ، من از دیروز شروع کردم ، هی یه ربع یه ربع بیست دقیقه بیست دقیقه ، تند تند میرم دستشویی براش شعر میخونم اهنگ جیش میذارم بازی میکنیم تا جیش کنه ، جیش نمیکنه تو دستشویی تا میاد بیرون شروع میکنه حس جیش گرفتن بعد پنج دقیقه شلوارش خیس شدن سریع میبرش مینشونمش یه ذره جیش میکنه بعد دوباره ، الان اومد بعد نیم ساعت چهل دقیقه جلو در یخچال گوشه فرش جیش کرد ، سریع بلندش کردم بردمش دستشویی ، حالم خراب شد وقتی جیش کرد همه زندگیمو از صبح دارم تمیز میکنم کلی در و دیوار و ملافه و شستم از هشت و نیم صبح سر پام پانیک شدم یه لحظه از درون حس کردم الان قلبم میترکه حس کردم سرم کاسش جسبیده به سقف یکی دست انداخته تو ریه و قلبم ، در حال تمیز کاری با بغض و حال خراب یهو شوهر نفهمم شروع کرده فوش و تحقییر طبق معمول ، که یه جیش نمی تونی بگیری بچرو از تنبلی زود زود نمیبریش دستشویی 😞🫤منم حالم خراب قسمش دادم به پدرش مادرش لطفا ساکت شو حالم خرابه عصبیم داشتم منفجر میشدم تمام زندگیم نجس بود وای خدا 😞😞😭ساکت نشد برعکس بیشتر شد منم از حرصم خودمو کتکت زدم گریه گردم به جای اینکه دستمو بگیره نذاره اونم پاشده اومده موهامو میکشه کتکم میزنه چک و مشت میزنه ، چاقو دادم دستش میگم تو که راضیی من بمیرم بیا بزن من چیزی ندارم که براش بمونم بزن راحتم کن ، بخدا دیونه شده بودم جنون انی بهم دست داد بدجوری حمله عصبی بهم دست داده بود ، اونم گرفته مشت کرده تو دستش ، دخترمم تو اتاقش درو بسته داره بلند بلند بازی میکنه هیچی متوجه نشد ، حالم خیلی بده تو زندگیم خیلی عذاب کشیدم خیلی نمیدونم تاوان کدوم گناهمه ، سعی کردم خیلی پاک زندگی کنم بدجوری تو عذابم
هروزی که میگذره حالم خراب تره زندگیم جهنم تره ، هرچیرو تحمل میکنم فقط به خاطر بچم چون نه میتونه بدون من باشه نه باباش ، یه بار اقدام به طلاق کردم نشد ، فقط بچم زنجیرم کرده 😞😭 تروخدا دلداریم بدیم دارم دق میکنم
ای چرخ فلک هر انچه کردی ٫ کردی ، محتاج مکن مرا به هر نامردی ، موی سیه ام سپید کردن هیچ است ، روی سیه ام سپید کردی مردی ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌ خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️. عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝
تو زمستون این هوای سرد چه موقعه گرفتن جیش هست؟بچه سردی میکنه هر ی ربع ببر دستشویی اب بزنی بهشدعواتون ...
قربونت بشم که در کم کردی 🫂 شوهرمم بهانشو داد دستم اونم انگار منتظر بود منو کتک بزنه چون خیلی وقت بود نزده بود انگار خماری میکشید 😭
ای چرخ فلک هر انچه کردی ٫ کردی ، محتاج مکن مرا به هر نامردی ، موی سیه ام سپید کردن هیچ است ، روی سیه ام سپید کردی مردی ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌ خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️. عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
اگر پربازید شد برای منم دعا کنید مشکلاتم حل بشه🥲❤️
اینکاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂
آخه تو این فصل سرما بچه رو از جیش میگیرن دختر خوب؟؟؟؟؟شهریور میگرفتی یا که الانم همکاری نمیکنه دخترت بزار هوا گرمتر شد آخر شهریور شروع کن و واقعا جدی بگیر مطمئن باش اون موقع موفق تر هستی
میفهمممنم سر پوشک گرفتن موهام سفید شددوره سختیهولی تورو خدا اینجور مواقع از این کارا نکن چرا چاقو می ...
بخدا خیلی ادم ارومیم خیلی جوری که شوهرم میگه عین کولا ریلکسی چرا ، به حدی از انفجار رسوند منو که داشتم میترکیدم خاو برسرم 😭
اسی بهت حق میدم... بچه ها توان و انرژی نمیزارن برای آدم.. من انقد سر کلاس آنلاین دخترم اذیتم که خدا میدونه شوهرم میگه سخت میگیری میگم خب یه روز مرخصی بگیر تا منو درک کنی
دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔
گوه خوردم غلط اضافی کردم 😭 قبل بچه دار شدن اینطور نبود بعد بچه دار شدن اینطور شد 😭
برای اینکه نتونستی مدیریت کنی همون اشتباهاتی که ما تو جوون تریامون کردیم اعصاب خودمونو بچه و همسر رو خرد کردیم مدام آب و آب کشی نکن بزار کامل که ازپوشک گرفتی کلا همه رو بشور این جوری خسته میشی اعصابتم ضعیف میشه شوهرتم دیوونه می کنی