2777
2789
عنوان

پوشک گرفتم بچم و کتک همسرم به من 😞😭 تروخدا بیاید دارم دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 37727 بازدید | 903 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو چرا خودتو زدی...

میدونم عصبی شدی ولی وقتی مادری باید خیلی صبوری کنی خیلی یادمه پسر خالم بچه بود معذرت می‌خوام پی پی شو زده بود به در و دیوار خونه خالم زمین و آسمون بو گ..ه گرفته بود خالم نشست پاکش کرد شستش با کلی مواد ضد عفونی بعدشم رنگ زدن ،ارزششو داشت بخاطر ی جیش خودزنی کنی؟ که شوهرتم اینجور روانی بشه متاسفم برای شوهرت چقد پسته

خب نکن خاهر چته، دختر منم سه سالشه نگرفتمش هنوز صبرکن بشه سع سال نیمش چون مثانه قشنگ باید رشد بکنه ک ...

من اصلا کاریش نداشتم بیچید به پای من خسته شدم از دستش

متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

مهم نیس بذار کل خونه‌ت جیشی هم بشه مهم نیس. خودتو عذاب نده. اگه نماز میخونی یه سجاده پهن کن نماز بخون تو تونه هم با دمپایی راه برو هروقت که یاد گرفت بعد عید هوا گرم میشه همه رو بشور.

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما

بچه رو از جیش بگیر بعد همه جا رو آب بکش

نه خودتو روانی کن نه بچه رو

هیچ اشکالی نداره

فقط جای سجده باید پاک باشه برای نماز که جانماز پهن می کنی و بدن و لباس خودت پاک باشه

اما این بچه بعد وسواس شدید می گیره و مفصرش شمایی

عزیزدلم خیلی برات ناراحت شدم...

چ شوهرت نفهمه

شورت اموزشی واسع بچت بخر خیلی خوبه

برچسب هم بخر هر سری جیش کرد بچسبونی ب دسشویی براش مثلا میتونی بگی اندازه انگشتای دستت ک شد برات ی هدیه میخرم

توالت فرنگی بچگونه هم حتما گذاشتی براش تو دستشویی

عزیز دلم میفهممت.... حق داری خسته نباشی پروسه از جیش پروسه سنگینی هست اما چرا اینقدر داری خودت رو اذیت میکنی خب جیش کنه مهم نیس یادت باشه از جیش گرفتن بدون نجاست کشیدن زندگی ممکن نیست.. من ادم معتقدی هستم و اهل نماز اما واقعا هم خودت روانی میشی هم بچه خاهشا نکن از فردا دیگه هیچی نشور 

تو چرا خودتو زدی...میدونم عصبی شدی ولی وقتی مادری باید خیلی صبوری کنی خیلی یادمه پسر خالم بچه بود مع ...

میدونی بچه بهانه بود از صبح کار و و کار خیلی خسته بودم درد کمر و داشتم انتظار داشتم کمی درک بشم 

اما شوهرم امان از شوهرم 

متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

وای خدایا این پروسه ی از پوشک گرفتنو کاش خدا از سیستم حذف میکرد😩😩پسر منم کم کم باید واسش آستین بالا بزنم انگار قراره کوه بکنم

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎