ببین گلم من مادر دو تا بچه ام
و هر دوشونو خیییلی راحت از جیش گرفتم
اول دخترم که زیر دوسالگی و پسرم که اونم زیر دوسال بود یادمه رفتیم مراسم ختم خواهرشوهرم پسرم جیشش میگرف میگف بهم جاریم و خواهرشوهرم گفتن چقد زود از جیش گرفتیش تعجب کرده بود خواهرشوهرم خودشم پسر داش میگف پسر رو تا سه سالگی نباید از جیش گرف🥴
من کارایی رو که کردم اینبود اول شورت آموزشی دو تا گرفتم و داخلشیه کهنه میزاشتم که جیشش عبور نکنه بریزه رو فرشام و البته اینم بگم چنباری نجس کرده بودا ولی خب من تحملم بالاس یه جیشه دیگه بعدش شسته میشه
و اینکه کهنه تکون میخوره من یدونه نواربهداشتی میچسبوندم به شورت آموزشیش و خییییلی جوابگو بود میدونی دیگه چقد قدرت جذبش بالاس
چنبار بردم دسشویی تا یاد گرف اینم بگم نه یکبار بلکه چندین دفعه
جیششو یاد گرف فقط پیپیشو نمیگف آخ خدا چقددد عذاب کشیدم فک کن بچه رو شبا پوشک میکردم دریغ از یه قطره جیش دیگه پوشکشم نمیکردم شبا روزا هم توی شلوارش پی پی میکرد یبار به مامانم گفتم قربونش بشم گف تا دیدی داره زور میزنه صورتش قرمز شده زودی شلوارشودر آر بزارش بغل دسشویی یاد بگیره تا اینکه یادگرف😍 قدر تایپکردنمو بدونا همش تجربه شخصیم بود پیش شوهرتم گلایه نکن روزا که خونه نیس انجام بده هی نگوفرشو نجس کرد بزار انقد جیش کنه روش یه حوله بزار پات نخوره بهش خشک شه عید میشوری خانم گل❤️🌿موفق باشی زیاد شد ببخش امیدوارم بخونی کامنتمو