2777
2789
عنوان

چرا دوست دارین این کارها رو مد کنید یعنی چی 🤔😐

| مشاهده متن کامل بحث + 3116 بازدید | 111 پست
بچه نمیارمچه اینجا چه هیچ جای دیگه تبلیغ نکردم و به کسی نگفتم بچه نیارولی آیا ممنوعه که بگم خودم بچه ...

نه عزیز دلم تصمیم خودته به هیشکی هم ربطی نداره

هر نفسی که فرو می رود ممد حیات هست
اوه اونروز یک پسری میگفت دختری که کله پاچه بخوره کنسله. ولنجک به پایین کنسله..فلان شهر ژندگی کنه کنس ...

دلم کله پاچه خواست🥲

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت...🤍✨

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی سایت عمومی دهنت باز می‌کنی انتظار هرچیزی داشته باش نیومدم تو خونت نظر بدم که در مورد ملت نظر دا ...

راست میگی باید انتظار هر سلیطه و دهن پاره ای داشنه باشم!

اگه چرت و پرته که زحمت میکشیدی نظرها میخوندی و فقط منو نمی‌خوردی میفهمیدی همه موافق پس تو عین قاشق نشسته داری اینجا دست و پا میزنی!

اره برو باقی گ**ت رو بخور 

با اینجور آدمایی مثل توهم باید اینجوری رفتار کرد که لایقته!

تیکربارداری نیست عروسیمه🥺💍❤                   امضای قبلی دعای شما عزیزان رو برای جورشدن وام ازدواجم و جهیزیه ام بود خداراشکر ۲تاش زود حل شد مرسی خواهرای من ک برام دعا کردین🤍💋 ازتون میخوام اگه میشه بازم درحقم خواهری کنید و دعا کنید همه صاحب خونه‌شن خییلی سخت همش اسباب کشی...حتی‌ماشینم هنوز نداریم میشه ی صلوات بفرستی برام حاجت روا بشم؟! مرسی عشقم🧸❤
وااای خدای منمگه من گفتم ۱۰ ۲۰ تا بیارید؟ اصلا چیزی تبلیغ کردم؟فقط میخواین ی چیزی گفته باشید!گفتم می ...

عزیزم ۲۰ سالته و ازدواج کردی درحالی که با توجه به امضات  هنوز خونه و ماشین هم ندارین که انشالله بهترینش رو بخرین

پس رو تفکرات تو که تاثیری نداشته

اما الان اگر منم بیام به تو بگم ازدواج تو سن کم رو ترویج نکن و با کسی ازدواج کن که حداقل یه ماشین داشته باشه میشه مصداق نصیحت تو

اونی که اونا ترویج میکنن خیلی بهتر از کاری هست که تو ترویج می کنی

با این حال ارزوی موفقیت دارم برای خودت و شوهرت

چرا جار نزنیم؟!بلندگو دس نگرفتیم تو کوچه و خیابون که!کسی تاپیک میزنه یا سوال میپرسه بچه میخواید یا ن ...

فکر کنم باید چیزی رو بگیم که بقیه می‌پسندند نه چیزی که تصمیم خودمونه و مسئولیت تصمیم هم با خودنونه

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

راست میگی باید انتظار هر سلیطه و دهن پاره ای داشنه باشم!اگه چرت و پرته که زحمت میکشیدی نظرها میخوندی ...

اون که گفتی دهن خودته یه خونه نداری دیپلم هم بزور گرفتی اومدی سخنرانی بیچاره .🤣

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
فکر کنم باید چیزی رو بگیم که بقیه می‌پسندند نه چیزی که تصمیم خودمونه و مسئولیت تصمیم هم با خودنونه

دقیقا

میگه نمیگم حق ندارید بچه نخواید میگم به زبون نیارید!

انگار داریم جرم و جنایت میکنیم

یواش بگیم کسی نشنوه!

{ خانم هستم }
راست میگی باید انتظار هر سلیطه و دهن پاره ای داشنه باشم!اگه چرت و پرته که زحمت میکشیدی نظرها میخوندی ...

الان فحاشی رو ترویج دادید یا اینکه حق داریم به نظرات متفاوت با نظرمون توهین کنیم؟

دختر خوب حرفی که با ادب گفته بشه موثره

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

به نظرم شعار باید از شعور بیاد وگرنه هم این جریان های کنسل بودن هم جریان های پول مهم نیست فقط ازدواج ...

الان شما منظورت با منه؟

مگه من گفتم روزی ۲۰ تا بیارن؟

میگم جار نزنید روی ۳تا بچه دختر تازه بلوغ این فکرا بندازن!

نه میگم بیارن یا نیارن ب من چه!

تیکربارداری نیست عروسیمه🥺💍❤                   امضای قبلی دعای شما عزیزان رو برای جورشدن وام ازدواجم و جهیزیه ام بود خداراشکر ۲تاش زود حل شد مرسی خواهرای من ک برام دعا کردین🤍💋 ازتون میخوام اگه میشه بازم درحقم خواهری کنید و دعا کنید همه صاحب خونه‌شن خییلی سخت همش اسباب کشی...حتی‌ماشینم هنوز نداریم میشه ی صلوات بفرستی برام حاجت روا بشم؟! مرسی عشقم🧸❤
واااای از همه تو مخی تر خواهر شوهر من با کاش ناخن روزه و نماز انجام میداد.اقا چرا زور میگین اخه بااا ...

تا میای بگی خودتو گول نزن قبول نیست ادعا دارن که خدا مهربونه و میبخشه

اگه اینطوریه نماز صبح ۵ رکعت بخونیم که کی ب کیه

هرکی هرجور دلش بخواد انجام میده

واااای از همه تو مخی تر خواهر شوهر من با کاش ناخن روزه و نماز انجام میداد.اقا چرا زور میگین اخه بااا ...

خب بگیره با همون ناخن بهتره یا نگیره و ترک کنه؟ به نظرم اصرار

نکن بهش بقبولونی که باطله. به هر حال الان یه آرامشی داره از نماز و روزه‌ش.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
الان فحاشی رو ترویج دادید یا اینکه حق داریم به نظرات متفاوت با نظرمون توهین کنیم؟دختر خوب حرفی که با ...

عزیزم خیلی هایی که مخالف بودن خیلی با احترام گفتن ایشون خودش شروع کرد به توچه و فضولی 

اصلا درک نکردن متن رو فقط خواستن نظز داده باشن

الان شما منظورت با منه؟مگه من گفتم روزی ۲۰ تا بیارن؟میگم جار نزنید روی ۳تا بچه دختر تازه بلوغ این فک ...

آروم باشید 

بنده توهین نکردم

به کسی نگفتم بچه نیار 

به کسی نگفتم ۲۰ تا بیار

عزیزم ۲۰ سالته و ازدواج کردی درحالی که با توجه به امضات هنوز خونه و ماشین هم ندارین که انشالله بهتر ...

عزیزم امضا برای قبله 

نزدیک یکسال با کاربری دیگه ای بودم و عوض نکردم الان دارم خداراشکر 

بازم ممنون