2777
2789
عنوان

چرا دوست دارین این کارها رو مد کنید یعنی چی 🤔😐

| مشاهده متن کامل بحث + 3160 بازدید | 111 پست
اگه مخالف جار زدن شعارهایی از این دست هم باشی"ازدواج کنین،هرسال یه بچه بیارین"باهات موافقم

من الان تاپیک زدم بچه دوس ندارم به خودم ربط داره همون جور که یکی میخواد سه تا بیاره میگن خرجش با خودشه به بقیه چه

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

والامثلا میگن بچه نمیاریم که مسئولیت داره آرامش میگیره و...نگرانی اگه همینا نباشن ۱۰ سال دیگه مثل شب ...

عزیزم چه ربطی داره ببین من خودم بچه نمیارم ماشینم نداریم شوهرمم کارگره هرکس بچه نمیاره نشونع کلاس گذاشتن نیست من عصبی و استرسی ام اعصابمم ضعیفه دارو مصرف میکنم توان بچه داری ندارم خوب کسی اینا رو درک نمیکنه تا ادم میبنن 100تا سوال میپرسن بچع باید ارامش روانی هم داشتع باشه دیگع همش که بحث پول نیست 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
وای چه خندیدم 😅😅😅

خودمم کل مسیر به زور خندمو کنترل کرده بودم

بنده خدا واقعا خوب چیزی بود

دوستمم خوشحال که آخ جون چه چیزی آوردیم

خلاصه ما انداخته بودیمش صندلی عقب پراید ۱۱۱🤣🤣

بعد فک کنین از میدون ولیعصر تا دانشگاه آزاد تهران شمال تو حکیمیه پاهاش باز مونده بود

خشک شد اصلا

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
والامثلا میگن بچه نمیاریم که مسئولیت داره آرامش میگیره و...نگرانی اگه همینا نباشن ۱۰ سال دیگه مثل شب ...

به تو چه ربطی مگ فضول اونایی هستی که دوس ندارن بچه دار بشن تو کی هستی که قانون داری درست می‌کنی که فلانی با بچه خوشبخت یا بدبخت هرکس برا اساس شرایط خودش تصمیم میگیره 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

بچه نیاوردن مد نیست من آگاه شدم که بچه نیارم عزیزم بخاطر خودم و خودش 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
عزیزم چه ربطی داره ببین من خودم بچه نمیارم ماشینم نداریم شوهرمم کارگره هرکس بچه نمیاره نشونع کلاس گذ ...

این جور موقعیت ها بله عاقلانش اینه نیارید 

من منظورم کسایی مثل شما نیست 

و به منم ربطس نداره ولی کسایی که دارن جار میزنن یه عده دختر مجرد و نابالغ هستن 

که اصلا هنوز شوهرش معلوم نیس که بچه و پولش و...معلوم باشه و روی هزاران دختر دیگه تاثیر میزارن 

حالا بچه درست مردا های کارگر و کارمند و اینا چی بحث همسر چی؟

تیکربارداری نیست عروسیمه🥺💍❤                   امضای قبلی دعای شما عزیزان رو برای جورشدن وام ازدواجم و جهیزیه ام بود خداراشکر ۲تاش زود حل شد مرسی خواهرای من ک برام دعا کردین🤍💋 ازتون میخوام اگه میشه بازم درحقم خواهری کنید و دعا کنید همه صاحب خونه‌شن خییلی سخت همش اسباب کشی...حتی‌ماشینم هنوز نداریم میشه ی صلوات بفرستی برام حاجت روا بشم؟! مرسی عشقم🧸❤
وای از لحنت خنده ام گرفت حداقل میخواستی بگی خوشتیپ کنارش هم میگفتی( رعنا یا رشید یا قدبلند ) دراز چی ...

نه خداییش دراز بود😂

۲ مترو داره قشنگ

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
اینا یطرفکسی ک طلاق بگیره میگن تیبا سوار

وای این طرز تفکرا که خیلی دارکه ماشینارو هم جنسیتی میکنند چندین ساله این ۲ مورد تیبا برای خانما مطلقه و ۲۰۶ برای پسرا با اسم امیر رواج داره خیلی طبیعیه که همش حرف مفته ولی اتفاقا من چند وقت پیش تاپیک انتخاب ماشین گذاشتم اونجا هم به حرف شما اشاره کردم و گفتم چیزی بود که بارها شنیده بودم با اینکه من کلا مجردم و ازدواج ناموفق هم نداشتم .

به تو چه ربطی مگ فضول اونایی هستی که دوس ندارن بچه دار بشن تو کی هستی که قانون داری درست می‌کنی که ف ...

حالا منو نخور یک دقیقه!

اول قشنگ بخون چی نوشتم! بعد شروع کن خوردن من!

من نوشتم به من چه هرغلطی میخواین بکنید ولی نیاید چسی بزارید و رواج بدین 

بی شعور!

توام از همون نابالغ و چسی ها هستی!

مخالفی؟! عنوان رو که دیدی! نیا تو تاپیک!

حرف زدن و تبادل نظر بلد نیستی نزدن که بلدی!

تیکربارداری نیست عروسیمه🥺💍❤                   امضای قبلی دعای شما عزیزان رو برای جورشدن وام ازدواجم و جهیزیه ام بود خداراشکر ۲تاش زود حل شد مرسی خواهرای من ک برام دعا کردین🤍💋 ازتون میخوام اگه میشه بازم درحقم خواهری کنید و دعا کنید همه صاحب خونه‌شن خییلی سخت همش اسباب کشی...حتی‌ماشینم هنوز نداریم میشه ی صلوات بفرستی برام حاجت روا بشم؟! مرسی عشقم🧸❤
این جور موقعیت ها بله عاقلانش اینه نیارید من منظورم کسایی مثل شما نیست و به منم ربطس نداره ولی کسایی ...

هزاران دختر دیگه ام شوهرشون کو؟

بعد نشستن اینجا بخونن مثلا کاربری جاری سوم نی نی یار گفته بچه نمیارم پس منم نیارم؟

بچه نیاوردن هزاران دلیل داره. یک دلیل اش هم اینی ک شما گفتی نیست!

راستی اونها تبلیغ نیاوردن‌میکنن شما چرا تبلیغ اوردن می کنی؟😐

حالا منو نخور یک دقیقه!اول قشنگ بخون چی نوشتم! بعد شروع کن خوردن من!من نوشتم به من چه هرغلطی میخواین ...

وقتی سایت عمومی دهنت باز می‌کنی انتظار هرچیزی داشته باش نیومدم تو خونت نظر بدم که در مورد ملت نظر دادی در حالی که نصف حرفات چرت بود و زیاده روی کردی .باید آدمایی مثل تورو شست پهن کرد زیاد جو گیر نشی حتی ارزش نداری تاپیکت بیام میرم قهومو بخورم 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید