من فلان و بهمان اصلا به من ربطی نداره ولی چرا جاااار میزنید که مطرح بشه ک رواج پیدا کنه نمیخواین نکنيد چسی کلاس واینام نزارید روی همه تاثیر بزارید
یا میری اینستا میبینی کلیپ پر کردن پسری که پرایده داره یا اسنپه یا فلان کنسله
ی کم فکر غرور یک مرد باشید الان ۸۰ درصد پراید سوارند
واقعا درک نمیکنم
تیکربارداری نیست عروسیمه🥺💍❤ امضای قبلی دعای شما عزیزان رو برای جورشدن وام ازدواجم و جهیزیه ام بود خداراشکر ۲تاش زود حل شد مرسی خواهرای من ک برام دعا کردین🤍💋 ازتون میخوام اگه میشه بازم درحقم خواهری کنید و دعا کنید همه صاحب خونهشن خییلی سخت همش اسباب کشی...حتیماشینم هنوز نداریم میشه ی صلوات بفرستی برام حاجت روا بشم؟! مرسی عشقم🧸❤
ولی بیاییم قبول کنیم که توقع پسران مملکت هم خیلی زیاد شده همه دختر میخوان ماه😑
همش تقصیر دختراس طرز فکر اونام تغییر دادن به زمان قدیم نگا کن زنا حتا یه نقص مادر زادم داشتن شوهر کردن بچه دار هم شدن توزندگیهم به هم دیگه وفادار بودن زنها و دخترا ملاک رو فقط تو زیبایی میبینن وبه مردا هم تحمیل کردن باورکن مردا خیلیی ساده ن
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
تو یه تاپیکی میگفتن واااااا خواستگاری که وزیر باشه اصلا به درد نمیخوره ،به شدت هم. پافشاری میکردن،
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤ عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲 💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚
من موافق اینم نظرات دیگران حتی اگه اسمش جار زدن باشه بشنوم گاهی لابه لای این حرفا واقعا نکات خوبی هست همه از ازدواج و بچه خوششون میاد ولی این اقتصاد فلج و شرایط اماده جنگی واقعا جای طفل معصوم بچه نیس تو شرایط و امکانات خونه عالی هم فراهم کنی بازم جامعه افسرده و نالان و پرعقده و خشم رو نمیتونی کاریش کنی قربانیش بچه ها میشن